Opublikowano 18 maja 20186 l 9 godzin temu, II KoBik II napisał: Juz wiem czemu olalem forumek. Nudy, nudy w huy. Ty...nawet nie zauwazyłem, że poszedłeś Edytowane 18 maja 20186 l przez _Be_
Opublikowano 18 maja 20186 l No, ale co się dziwić, że mu tu nudno jak na co dzień opier.dala ościeże drzwiowe 0 kcal i chodzi ze spuchniętym pędzlem.
Opublikowano 18 maja 20186 l Dyskusja z wege i jej brak z minusujacymi typami. Nie chce mi sie tracic czasu.
Opublikowano 18 maja 20186 l W dniu 17.05.2018 o 08:53, II KoBik II napisał: Wujek juz zaslania sie guwniakami xD. EPIK XD Pogadamy jak się dowiesz jak się dzieci robi.
Opublikowano 18 maja 20186 l Na (pipi) mi pasozyty czlowieku. Zrobiles i medalu oczekujesz xD biedny ulaniec.
Opublikowano 18 maja 20186 l Godzinę temu, JJoker napisał: Pogadamy jak się dowiesz jak się dzieci robi. Skomplikowane jak je.banie.
Opublikowano 19 maja 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja w tym roku nie docinam,bo leczę nogę,diety też specjalnie nie trzymam,tylko ciężkie treningi i sporo cardio po lesie z psami i styka by jako tako wyglądać:
Opublikowano 19 maja 20186 l beka beką, ale jak na kogoś kto jeszcze niedawno miał druty w kolanie to dobrze wygląda. Zapierdalał z tą roz(pipi)ana nogą na siłke na 4 pietrze bez windy.
Opublikowano 19 maja 20186 l Tak wchodzenie na 4 piętro o kulach to wyczyn 3 godziny temu, Dave Czezky napisał: No niestety, typowy karzel-bramkarz-schaboszczak. Raz mógłbyś docenić mój za(pipi)isty hart ducha w walce z przeciwnościami i nie piszę tu o wzroście
Opublikowano 19 maja 20186 l 3 godziny temu, Litwin81 napisał: (...)by jako tako wyglądać: I to jest prawdziwa skromność!
Opublikowano 19 maja 20186 l 3 godziny temu, YETI napisał: Dobra forma Litwin. Co się stało z nogą? Zerwałem więzadło biegnąc bieg z przeszkodami
Opublikowano 20 maja 20186 l no i to jest dobry wyglad, a nie jak taka docieta, wymizerniała pi.zda co liczy kazda pestke do czereśni
Opublikowano 20 maja 20186 l a koBik to czasem kiedyś na spamie nie pisał? wtedy taki pyskaty nie był.
Opublikowano 20 maja 20186 l Przecież on ma z 13 lat i wrzuca zdjęcie jakiegoś gościa z neta. Nie można tak pisac mając 2 ręce i te 35 lat ponad
Opublikowano 21 maja 20186 l 16 godzin temu, Grzegorzo napisał: Przecież on ma z 13 lat i wrzuca zdjęcie jakiegoś gościa z neta. Nie można tak pisac mając 2 ręce i te 35 lat ponad Bez kitu, to samo niedawno pomyślałem.
Opublikowano 22 maja 20186 l Kobik chyba kiedyś swoje ulane foty wrzucał. Jeszcze zanim nie zaczął jeść lodów. Chyba niezła beka z tego była.
Opublikowano 22 maja 20186 l 2 godziny temu, milan napisał: Chyba nie, kobik kiedyś dawał zdjęcia ze swoją "panią". Nie miałeś guwniaka odebrać z przedszkola? I zrobic zupy dla swojej pani, jak wroci z roboty. Ah te cudowne chwile xD