Opublikowano 23 maja 20186 l Nie zwykłem tłumaczyć żartów. Było nie rukać szlaufów, tylko siedzieć na forum.
Opublikowano 23 maja 20186 l 5 godzin temu, II KoBik II napisał: Litwin juz sie z toba stuka końcowami? Co tu sie odyebowuje? XD Tyle ciebie ominęło. Zaczęło się niewinnie od żartów z pokazywaniem siusiaków a skończyło się prawdziwą miłością
Opublikowano 1 czerwca 20186 l W dniu 16.05.2018 o 23:17, II KoBik II napisał: no siema kopik. nic nie pisałeś, że krowadzisz kanał na yt
Opublikowano 20 lipca 20186 l 16 godzin temu, Wojtas1986 napisał: -2kg. Po wakacjach zabieram sie do pracy ...hehehe kiedys miales lepszy brzuch
Opublikowano 20 lipca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No u mnie obecnie masa leci bo szkoda mi czasu/środków na redukowanie. Waga w stosunku do podobnej formy rok temu +5kg więc idzie wszystko w dobrym kierunku.
Opublikowano 20 lipca 20186 l Jaka waga przy jakim wzroście? Bardzo dobrze to wygląda, w sam raz na plaże.
Opublikowano 20 lipca 20186 l 85kg przy 175cm chciałbym za rok już uderzyć w te 85 ale przy 4-5% bf mniej.