Opublikowano 10 października 200816 l Przeglądnijcie skrzynki pocztowe. Być może znajdziecie coś o tej treści: 239 złotych! Chyba tam kogoś mocno popi****liło!
Opublikowano 10 października 200816 l t3xz, właśnie miałem o tym napisać. Fajnie że e-dystrybucja jest u nas coraz powszechniejsza, ale jak się czyta na zachodnich serwisach że wersja z neta kosztuje połowę tego co wersja pudełkowa, to patrząc na polską cenę nie wiem czy sie śmiać czy płakać...
Opublikowano 10 października 200816 l o ja... 239 zł hahahahahh padłem :crazy: czekałem na tą grę z ps store i miałem zamiar łyknąć, ale myślałem maksymalnie o 99 zł... to jest jakiś żart??? 239 zł za odgrzewanego downloada? to niemożliwe!!! przecież na US jest chyba za 29$ .......
Opublikowano 10 października 200816 l o ja... 239 zł hahahahahh padłem :crazy: czekałem na tą grę z ps store i miałem zamiar łyknąć, ale myślałem maksymalnie o 99 zł... to jest jakiś żart??? 239 zł za odgrzewanego downloada? to niemożliwe!!! przecież na US jest chyba za 29$ ....... nie "239 zł za odgrzewanego downloada", ale TYLKO 239 zł. To już jest szczyt absurdu. Wydawało się, że przy okazji WipEoutHD pokpili ze sprawą i wywindowali cenę maksymalnie w górę. Ale to już przebija wszystko co widziałem w tej generacji konsol! Chyba muszą strasznie jechać po kosztach bo i tak pewnie wszyscy kupują na PSS US póki złotówka jest wysoko (dziś strasznie straciła, ale ciiii... bądźmy optymistami po cichu wycofywującymi kapitał z Giełdy ). Edytowane 10 października 200816 l przez t3xz
Opublikowano 10 października 200816 l może to jakaś pomyłka w tym mailu ? przecież w sklepie wersja na płycie taniej kosztuje....jak to prawda to niemam pytań :lol: .....jest juz na PSS PL ? Edytowane 10 października 200816 l przez froniu
Opublikowano 10 października 200816 l To stwierdzenie "tylko" rzuciło mną o ścianę XD A ja mam tylko takie pytanko wiem że my gracze w oczach ludzi z sony polska jesteśmy mało ważni i jakie kolwiek petycje skargi czy coś nic nie dadzą, więc czy zgredzi nie mogliby się wybrać do siedziby tych tęgich głów co taką cenę krzyknęli i popytać o co kaman? Ja naprawdę chciałbym wiedzieć dlaczego jesteśmy tak okradani?? Dlatego wole kupować na usa store... Edytowane 10 października 200816 l przez ZakOnIck
Opublikowano 11 października 200816 l nom nieciekawa sytuacja może jednak to zmienią jeszcze do 139zł a najlepiej jakby 99zł kosztowało w końcu od premiery burnouta już trochę minęło albo tyle ile gt5 prologue kosztuje jeżeli wskoczy cena w postaci 239zł to się zbłaźnią <_<
Opublikowano 11 października 200816 l Ciekawe ile (jeśli ktoś w ogóle) osób to kupi xD To są jawne kpiny z polskich graczy
Opublikowano 11 października 200816 l Ciekawe tylko kiedy to wrzucą... Sam czekałem bardzo na to aż w końcu będę mógł kupić tą grę po niższej cenie i do tego przez net (jestem wielkim zwolennikiem sieciowej dystrybucji - pewnie dlatego że nie mam powoli już gdzie trzymać tych wszystkich gier a sprzedawać to troszkę żal). Jakakolwiek cena wyższa nić powiedzmy 80 zł będzie lekko mówiąc nietrafiona. Stany mają po 60 zł (mniej więcej) więc bez przesady...
Opublikowano 11 października 200816 l Az nie chce mi sie wierzyc w ta cene 239zł, to przeciez jest jakies nieporozumienie. No, ale zobaczymy jaka cena bedzie juz niedlugo na polskim psstore;]
Opublikowano 11 października 200816 l Właśnie sprawiłem sobie nowego Burnouta i śmiem twierdzić, że ta gra jest tak beznadziejna jak to tylko możliwe. Dawka chaosu w tym tytule przekracza wszelkie granice dobrego smaku. Połączenie miasto - szybkość - wyścig w ogóle nie zdaje egzaminu. Dla mnie padaka. Po cholerę go tak pozmieniali względem poprzednich części. Jedynie online daje radę.
Opublikowano 13 października 200816 l do mnie przyszedl email z cena burnouta w psstore "jedyne 239 zł!" wielka mi kur... okazja!tez jestem zwolennikiem sieciowej dystrybucji ale nie jestem zwolennikiem polskich cen...niestety
Opublikowano 13 października 200816 l do mnie przyszedl email z cena burnouta w psstore "jedyne 239 zł!" wielka mi kur... okazja!tez jestem zwolennikiem sieciowej dystrybucji ale nie jestem zwolennikiem polskich cen...niestety zapomniałem o tym napisać ,a też dostałem takiego maila. parodia bo: 1.gry nie ma w polskim ps store 2.w momencie premiery gra kosztowała taniej niż 239zł 3.w angielskim store gra kosztuje w przeliczeniu ok 100zł 4.w amerykańskim store gra kosztuje 70zł żal i po co nam SCEP?! niech tam zatrudnią ludzi znających się na branży,prawdziwych graczy,choćby nawet mnie (w końcu w czerwcu kończę studia i mgr inż się szykuje ) albo każdego innego z tego forum co tu się udziela.Ciekaw jestem jak wygląda ta cała ekipa z SCEP-robote mają po znajomości,zero znajomości branży itp
Opublikowano 14 października 200816 l gdzie tam jaja nie moga sobie robic zartow z takich rzeczy, chociaz, te polskie SCEP to nigdy nic nie wiadomo...
Opublikowano 19 października 200816 l Zbłaźnię się. Już dawno nie grałem w Burnouta, chyba od czasu zdobycia Elite. Teraz znowu powróciłem do gry, dla motorów i trofeów. Moje pytanie... jak aktywować Road Rules? Wcześniej nie zawracałem sobie głowy wykręcaniem coraz to lepszych czasów.
Opublikowano 19 października 200816 l Mówiłem, że się zbłaźnię? Zacząłem od nowa grę: zdobyłem kilka trofeów, jedną brykę, licencję D. Nie mogę jednak ani zrobić showtime' a (l1 + R1) ani aktywować Road Rules ( strzałka w górę) Przyciski mam jak najbardziej sprawne, nie wiecie co mogło się stać?
Opublikowano 19 października 200816 l A mozesz pojechac na jakikolwiek wyscig? Jezeli nie to mogles przypadkiem wyslac komus zaproszenie do gry i dlatego teraz opcje zablokowalo. Cofnij zaproszenie a jak nie umiesz go cofnac to wlacz gre i wylacz ;P
Opublikowano 19 października 200816 l Aż taki głupi nie jestem. Do nikogo zaproszenia nie wysyłałem... Kurde. Edytowane 19 października 200816 l przez Mr. Blue
Opublikowano 19 października 200816 l Fajnie, że pod sobą, ale mam problem. Zacząłem od nowa grę: zdobyłem kilka trofeów, jedną brykę, licencję D. Nie mogę jednak ani zrobić showtime' a (l1 + R1) ani aktywować Road Rules ( strzałka w górę) Przyciski mam jak najbardziej sprawne, nie wiecie co mogło się stać? Za niska licencja. Dopiero pozniej bedziesz mogl te rzeczy aktywowac.
Opublikowano 22 października 200816 l Za co się dostaje bolid formuły 1? Tylko proszę nie mówcie że za zdobycie licencji elite :>
Opublikowano 22 października 200816 l moge sie mylic - odblokowuje sie jako ostatni samochod jezdzacy po miescie