Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Featured Replies

Opublikowano

Może ktoś kojarzy taką pojebaną rosyjską piosenkę.

Jakiś (chyba były wojskowy czy coś w tym stylu ) łowi ryby przy swoim domku. Co chwila nachodzą go "zbiry", on im spuszcza wpierdziel. W pewnym momencie pomaga mu syn. Później jeszcze więcej zbirów się zjeżdża. Dostają po głowie mimo przewagi. Na koniec wszyscy łowią ryby :).

Może komuś coś się kojarzy :).

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Hej, szukam takiej piosenki w której jest taki fragment: "A!... A!... A!... A!..."- za każdym razem coraz wyżej. Chyba rock, lata 70-te, 80-te, albo 90-te(chociaż nie sądzę). Śpiewa facet. 

Z góry dziękuję.

Opublikowano

LIFE

IS LIFE

nA nA nA nA

może to?

Opublikowano

Pierwszy kawałek, który gra do ok 8:10? Kojarzy mi się z jakąś grą, ale nie potrafię sobie przypomnieć gdzie to słyszałem.

Opublikowano
40 minut temu, Butt napisał:

od takich poszukiwań jest Shazam

Próbowałem wiele razy i nie znajduje, a to co podlinkowałeś to przecież co innego.

Opublikowano
30 minut temu, Square napisał:

Próbowałem wiele razy i nie znajduje, a to co podlinkowałeś to przecież co innego.

A to przepraszam, to mi wyskoczyło jak użyłem Shazam, ale nie chciało mi się sprawdzać czy się zgadza. 

Opublikowano

No mi za każdym razem wskazywało inny utwór :/

Pisałem Grzybi pod filmikiem, ale bez odzewu. Inni też pytali i to samo.

Opublikowano

Witam! Usłyszałem piosenkę w telefonie czekając na połączenie , śpiewa kobieta a cytaty z tekstu to " in the sky" , "one more time"  chyba w refrenie , pewnie często używana przy oczekiwaniu na połączenie . Czy ktoś wie co to za piosenka i pomoże mi ją odnaleźć ?

Opublikowano

Nie jestem tu biegły _Red_ ale jeśli to do mnie to oryginał Nicki Minaj - Starships chyba nie , poszukam w remixach , ta z telefonu jest wolniejsza melodyjna . Dzięki za zainteresowanie!

Opublikowano
W dniu 10.06.2020 o 15:21, JaroSX napisał:

Witam! Usłyszałem piosenkę w telefonie czekając na połączenie , śpiewa kobieta a cytaty z tekstu to " in the sky" , "one more time"  chyba w refrenie , pewnie często używana przy oczekiwaniu na połączenie . Czy ktoś wie co to za piosenka i pomoże mi ją odnaleźć ?

Pomoże ktoś ?

Opublikowano

A próbowałeś zagadać do osoby z którą rozmawiałeś? Muzyka na czekanie jest chyba dalej płatna, więc jak ktoś korzysta to na pewno zna utwór, a jak nie to zawsze może sprawdzić.

Opublikowano
5 godzin temu, Square napisał:

A próbowałeś zagadać do osoby z którą rozmawiałeś? Muzyka na czekanie jest chyba dalej płatna, więc jak ktoś korzysta to na pewno zna utwór, a jak nie to zawsze może sprawdzić.

To było połączenie nieodebrane , niestety przez pewne okoliczności nie mogę drugi raz zadzwonić na ten numer .

Opublikowano
W dniu 16.06.2020 o 22:41, JaroSX napisał:

To było połączenie nieodebrane , niestety przez pewne okoliczności nie mogę drugi raz zadzwonić na ten numer .

Więc jak sprawdzić ?

Leniwo tu macie na tym forum ! dzięki za dobre chęci. poszukam aktywniejszego ! Pozdrawiam

Opublikowano
18 minut temu, JaroSX napisał:

Leniwo tu macie na tym forum

Pewnie dlatego, że to nie forum poszukiwaczy muzyki.

Opublikowano

stary to jest forum o gierkach a nie tropicieli kawałków muzycznych w oparciu o 3 zasłyszane słowa. nie wiem przez jakie okoliczności nie możesz zadzwonić ale jak skasowałeś rejestr to sprawdź sobie w billingu kto dzwonił i kombinuj. 

Opublikowano

Szukam starej piosenki, śpiewali ją sami mężczyźni, piosenka to raczej jakiś pop/hip hop pamietam tylko kawałek refrenu coś w podobie: i can’t get/break it...aaand doooooown” początek refrenu jest tak wzniosły. Dodam, że słuchałam tej piosenki na starym samsungu GT-2550 możliwe, że była tam już wgrana fabrycznie jako dzwonek.

Opublikowano
4 godziny temu, Nezcoks napisał:

Szukam starej piosenki, śpiewali ją sami mężczyźni, piosenka to raczej jakiś pop/hip hop pamietam tylko kawałek refrenu coś w podobie: i can’t get/break it...aaand doooooown” początek refrenu jest tak wzniosły. Dodam, że słuchałam tej piosenki na starym samsungu GT-2550 możliwe, że była tam już wgrana fabrycznie jako dzwonek.

Może to ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam piosenki, która usłyszałam raz na tik toku i do teraz nie mogę znaleźć. Gdzieś w tekście może na początku lub może w refrenie było takie przeciągnięte come on... i trochę cisza i znowu come on... Nie mogę tej piosenki nigdzie znaleźć. Fragment jest bardzo spokojny i śpiewa ją jakiś chłopak.

Proszę jeśli ktoś zna niech napisze, z góry dziękuje i pozdrawiam :)

53 minuty temu, Mitsuki napisał:

Szukam piosenki, która usłyszałam raz na tik toku i do teraz nie mogę znaleźć. Gdzieś w tekście może na początku lub może w refrenie było takie przeciągnięte come on... i trochę cisza i znowu come on... Nie mogę tej piosenki nigdzie znaleźć. Fragment jest bardzo spokojny i śpiewa ją jakiś chłopak.

Proszę jeśli ktoś zna niech napisze, z góry dziękuje i pozdrawiam :)

Znalazłam