Opublikowano 7 października 20168 l Gerald na dwóch klawiaturach to poezja. Dokładnie tak samo piszę na forumie.
Opublikowano 13 października 20168 l nowy odcinek dostarczył mocno benisowy protest i golden shower Geralda XD
Opublikowano 15 października 20168 l potwierdzam potwierdzenie. zadrobiłem początek sezonu, trzymają bardzo dobry poziom. fajnie że kolejny sezon ma spójną fabułę a nie zlepek odcinków. o wiele lepiej się to ogląda i lepsze wczucie w wydarzenia.
Opublikowano 15 października 20168 l Potwierdzam potwierdzenie potwierdzenia! Podoba mi się ten nowy sezon, nie mogę się doczekać kolejnego epa.
Opublikowano 15 października 20168 l Garrison w roli Trumpa to poezja. Nie wiem co lepsze w ostatnim odcinku, Butters przywódca czy akcja z pissingiem
Opublikowano 28 października 20168 l Autor Gurwa member berries w furze z toto na ficzuringu robia robote
Opublikowano 31 października 20168 l South Park dawno nie trzymał tak wysokiego poziomu, jak w tym sezonie. No, może pierwsze dwa odcinki się wolno rozkręcały, ale teraz jest grubo. Polecam: https://www.youtube.com/watch?v=IVJCgjyLJqE
Opublikowano 31 października 20168 l Kompletnie odeszli od epizodycznego formatu i na dobre im to wychodzi.
Opublikowano 31 października 20168 l to już 20 sezon więc powiew świeżości był potrzebny. nie dość że na dobre im to wychodzi to jeszcze potrafią z tego korzystać. dzięki temu sezon 19 już był mega, ten jak dla mnie przebija poprzedni. nie wiem kto wpadł na pomysł z member berries ale one są tak poryte że aż piękne
Opublikowano 11 listopada 20168 l Najgorszy odcinek w sezonie. Może to dlatego, że Parker i Stone byli pewni wygranej Clinton i musieli na ostatnią chwilę wprowadzać zmiany.
Opublikowano 27 listopada 20168 l Nowy sezon fajny ale właśnie startuje z 1 sezonem i oglądam od początku.
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Cieniutki sezon. Zaczęło się obiecująco, ale ostatecznie pomysł z "serializacją" South Parku nie wypalił. Niech za rok wracają do jednoodcinkowych historii.
Opublikowano 10 grudnia 20168 l Na szczęście tytuł ostatniego odcinka wskazuje, że jednak wracamy do pojedynczych odcinków. Nawet Parker i Stone to ogarnęli.
Opublikowano 10 grudnia 20168 l Twist z wygraną Trumpa chyba trochę namieszał w szykach. Od tego momentu było widać, że były wprowadzane zmiany na szybko. Z tego wszystkie zapomnieli dokończyć wątku z Abramsem i memberberries
Opublikowano 29 lipca 20177 l Broń boże, nigdy więcej pojedynczych odcinków. Pragnę zauważyć, że to pojedyncze odcinki robiły najlepszą robotę. Czasem dwu-trzy odcinkowa seria jest ok, ale cały sezon nieśmiesznych żartów? Od tego broń nas Panie.
Opublikowano 29 lipca 20177 l Chyba Parker i Stone też uznali, że pojedyncze odcinki są najlepsze i właśnie na takich mają się głównie skupić w nowym sezonie.
Opublikowano 13 października 20177 l 4 odcinek to prequel do nowej gierki. Jak ktoś będzie kupował, to niech koniecznie obejrzy ten ep. Edytowane 13 października 20177 l przez sprite