Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

South Park nowe odcinki

Featured Replies

• Odpowiedzi 697
  • Wyświetleń 109,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

nowy odcinek dostarczył mocno

benisowy protest i golden shower Geralda XD

Opublikowano

potwierdzam potwierdzenie. zadrobiłem początek sezonu, trzymają bardzo dobry poziom. fajnie że kolejny sezon ma spójną fabułę a nie zlepek odcinków. o wiele lepiej się to ogląda i lepsze wczucie w wydarzenia. 

Opublikowano

Potwierdzam potwierdzenie potwierdzenia! Podoba mi się ten nowy sezon, nie mogę się doczekać kolejnego epa. :obama:

Opublikowano

Garrison w roli Trumpa to poezja. Nie wiem co lepsze w ostatnim odcinku, Butters przywódca czy akcja z pissingiem  :obama:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kompletnie odeszli od epizodycznego formatu i na dobre im to wychodzi.

Opublikowano

to już 20 sezon więc powiew świeżości był potrzebny. nie dość że na dobre im to wychodzi to jeszcze potrafią z tego korzystać. dzięki temu sezon 19 już był mega, ten jak dla mnie przebija poprzedni. nie wiem kto wpadł na pomysł z member berries ale one są tak poryte że aż piękne :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najgorszy odcinek w sezonie. Może to dlatego, że Parker i Stone byli pewni wygranej Clinton i musieli na ostatnią chwilę wprowadzać zmiany.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cieniutki sezon. Zaczęło się obiecująco, ale ostatecznie pomysł z "serializacją" South Parku nie wypalił. Niech za rok wracają do jednoodcinkowych historii.

Opublikowano

Na szczęście tytuł ostatniego odcinka wskazuje, że jednak wracamy do pojedynczych odcinków. Nawet Parker i Stone to ogarnęli.

Opublikowano

Twist z wygraną Trumpa chyba trochę namieszał w szykach. Od tego momentu było widać, że były wprowadzane zmiany na szybko. Z tego wszystkie zapomnieli dokończyć wątku z Abramsem i memberberries  :corvo:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Broń boże, nigdy więcej pojedynczych odcinków.

Pragnę zauważyć, że to pojedyncze odcinki robiły najlepszą robotę. Czasem dwu-trzy odcinkowa seria jest ok, ale cały sezon nieśmiesznych żartów? Od tego broń nas Panie.

Opublikowano

Chyba Parker i Stone też uznali, że pojedyncze odcinki są najlepsze i właśnie na takich mają się głównie skupić w nowym sezonie.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

4 odcinek to prequel do nowej gierki. Jak ktoś będzie kupował, to niech koniecznie obejrzy ten ep.

Edytowane przez sprite