Pelipe 236 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 O stary... Żeś mnie oświecił. Sęk w tym, że tego nie ma na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 na mapie możesz przełączać legendę, z "zielonych" na "czerwone" zadania. to tak apropo, jeśli to nic nie daje to nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
elsaint360 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Dodam, ze po wcisnienciu ,,Y" Sam miałem takie problemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 http://skate.share.ea.com/profiles/52921/posts/1042785.aspx Oceńcie, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza
HudyPL 0 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 http://skate.share.ea.com/profiles/52956/posts/1045833.aspx też proszę o ocenkę Cytuj Odnośnik do komentarza
paputek 0 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Siema. Swoją przygodę ze skate. zacząłem niedawno ale już utknąłem:(. Muszę pobić 1 pro i nie wiem jak zrobić FS 5-0 to FS TAIL czy jakoś tak . Mam nadzieję ,że ktoś okaże się pomocny i powie mi jak to zrobić. Oczywiście oba tricki robimy na railu/grind. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Też miałem z tym problem.. Robisz zwykłe 5-0 chyba i lądujesz pokiem na tyle deski. Chyba tak co? bo pamięć może już nie ta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zobacz w trick booku. Wchodzisz z niezbyt wielką predkością na murek i wskakujesz z 5-0(to chyba umiesz zrobić) teraz powoli, ruchem ciągłym obracasz gałkę na FS tail(masz to w trickbooku) Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 dokładniej mówiąc skaczesz na 5-0 i robisz powoli ćwierćkółka analogiem od prawej/lewej (to zależy, ale chodzi o to by w pozycji wyjściowej być twarzą do jazdy) do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 nie nie, to nie tak. Robisz 5-0 (tylnymi truckami grind), potem przekręcasz sie intuicyjnie tak, by zrobić "tailslide" Cytuj Odnośnik do komentarza
ramalash 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 a najlepiej wpisz w youtube "FS 5-0 to FS TAIL" i bedzie filmik bo sam tam znalalzem jak to zrobic skaczesz na murek prawy analog tak jak na manuala. a pozniej na sile w lewo albo w prawo zalezy z ktorej strony wskoczysz Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 jeszcze kilka porad i się gość pogubi jak ollie zrobić xD Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 dobra, dość mieszania.. powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
paputek 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Dzięki wszystkim za pomoc;) udało się! Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Oj nie ciesz się, zobaczysz Pana Dyrdeka i Pana Big Blacka to Ci mina zrzędnie trochę Cytuj Odnośnik do komentarza
marshall 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Oj nie ciesz się, zobaczysz Pana Dyrdeka i Pana Big Blacka to Ci mina zrzędnie trochę Hehe dokladnie, troche sie nameczylem przy tym + gruba chodzaca przeszkadzajka Ale wystarczy przy tym obrac jedna droge i trzymac sie jej...nie jezdzic w kolko...a i nie spieszyc sie...jadac powolutku latwo mozna to zrobic powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
massmedia 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Oj nie ciesz się, zobaczysz Pana Dyrdeka i Pana Big Blacka to Ci mina zrzędnie trochę Hehe dokladnie, troche sie nameczylem przy tym + gruba chodzaca przeszkadzajka Ale wystarczy przy tym obrac jedna droge i trzymac sie jej...nie jezdzic w kolko...a i nie spieszyc sie...jadac powolutku latwo mozna to zrobic powodzenia A ja zrobie to w każdą stronę switch czy nie. Wszystkie zadania takie powinny być w tej grze, tu wychodzi skill. Akcje typu tu pociśnij 2000 punktów mi nie leżą. Mam nadzieję, że w Skate. 2 będzie więcej takich akcji... Już to widze "flip bs tail fs flip out manual to up croox na pobliskiej rurce bądź krawężniku". Jeszcze dzisiaj napisze o moich marzeniach na forum skate, może ktoś posłucha, a wtedy grywalność career up, up, up! Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A ktoś mówi, że takie questy są złe? Więcej takich!!! Żeby byle lama jak Pelipe nie mogła od tak sobie przejść gry i dostać achieva Cytuj Odnośnik do komentarza
moro. 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 CO do Skate 2, zobaczcie ten filmik http://youtube.com/watch?v=uS4OaCDF7mY , większość jest już potwierdzona co będzie w grze, więc tylko czekać i trzymać kciuki za jeszcze więcej miodu! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A ktoś mówi, że takie questy są złe? Więcej takich!!! Żeby byle lama jak Pelipe nie mogła od tak sobie przejść gry i dostać achieva Dupe ! Poradziłem sobie już z tym, teraz nie gram bo w rainbowa jade ;p, ale skoncze na pewno Ty się ciesz, że do Girsów 2 dadzą najłatwiejszy poziom trudności :>. Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) CO do Skate 2, zobaczcie ten filmik http://youtube.com/watch?v=uS4OaCDF7mY , większość jest już potwierdzona co będzie w grze, więc tylko czekać i trzymać kciuki za jeszcze więcej miodu! nie dosc, ze to belkot - NIEPOTWIERDZONY, to jeszcze forma wykonania przyprawia o wymioty. ze tez malolatom sie chce takie filmy montowac. ps. no offence. nikogo nie chcialem urazic. peace Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez jiloo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 CO do Skate 2, zobaczcie ten filmik http://youtube.com/watch?v=uS4OaCDF7mY , większość jest już potwierdzona co będzie w grze, więc tylko czekać i trzymać kciuki za jeszcze więcej miodu! Gdzie potwierdzona? Przez kogo? Przez użytkownika YT? Człowieku, linki do WIARYGODNYCH źródeł, bo takie "coś" to większość z nas może zrobić. Ja np. potwierdzam: będzie 666 skaterów do wyboru i powierzchnia miasta większa od wszystkich GTA razem wziętych, a każdy mocniejszy upadek będzie powodować przerwę w grze (np. za złamanie nogi, konsola nie odpali gry przez 4 tygodnie) Cytuj Odnośnik do komentarza
moro. 0 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Sorry, fakt że mógł sobie byle kto napisać, nie chce argumentować że koleś który zrobił filmik, miał wiadomości od jakiegoś zenka który rzekomo dostał info od pracownika EA...śmieszne i nie do uwierzenia, ale patrząc czy to bujdy czy prawda, to kto by nie chciał w nowym skate pobiegać trochę, pojeździć w odwzorowanym LA, NY, Tampie. Sorry jak kogoś wpieniłem mocno, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Mógłby mi ktoś poradzić, jak sobie połamać w grze nogi ? Bo nie wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Polecam tę dużą hopę na X Games. Jak zjeżdżasz w dół dajesz skręta w prawo i 'lądujesz' przy telebimie łamiąc parę kości . Wystarczy odpowiednio trafić nogami w ścianę czy coś, a sukces gwarantowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi