Hubi. 39 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 zależy co chcez ćwiczyś I również zależy, jaki atlas (masz jakieś fotki) ? Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 trening ogolnorozwojowy, z zamiarem dalszego trenowania mt i jaki worek polecacie, tylko w logicznych pieniadzach Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 rening ogolnorozwojowy, z zamiarem dalszego trenowania mt Masz jakiś konkretny atlas na myśli? Zdjęcie by się przydało, bo są różnie wyposażone sprzęty. Z jednej strony na ogólnorozwojowy trening atlas były dobry. Możeszsz ćwiczyć klate (ale tylko w jednym ćwiczeniu), plecy, triceps, barki też by dało rade i na niektórych sprzętach nogi. Z kolei posiadając ławke, gryf odważniki i może hantle (nie wiem czy je też byś zakupił) masz o wiele większe możliwości. Masz szeroki wybór ćwiczeń zarówno na plecy, triceps, biceps, barki i klate. A na ławce możesz również wzmacniać brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Według mnie biorąc pod uwagę stosunek cena/użyteczność, to lepiej zdecydować się na ławkę z dodatkami. Z tego co wiem, to konkretne atlasy cenowo wychodzą w okolicach 500-800 zł (jak się mylę, to sorry). Natomiast ławkę spokojnie kupisz za 150-200 zł (zwykła ławka z regulacją kąta oparcia plus "maszyna" na nogi), następnie gryf na klatkę za 50 zł z przesyłką (allegro), sztangielki za ok 25 zł od sztuki no i obciążenia (w sklepach sportowych za obciążenie 5 kg zabulisz okolice 35-40 zł, więc tu akurat miło nie jest, dobrym rozwiązaniem jest załatwienie sobie jakichś "amatorskich" obciążeń, paru znajomych ma takie, odlane w Hucie). Ewentualnie dodatkowy wąski gryf (ale jeżeli tniesz koszty, to nie ma dużego sensu) i drążek do podciągania w futrynę (nie pamiętam ile,ale raczej nie przekracza 50 zł cena). Ceny głównie ze sklepów, poza tym szerokim gryfem, więc jakbyś się postarał, to wszystko taniej będzie z aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tytek 0 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 http://www.maxior.pl/film/80768/300_Spartan_Workout_Training jak sie nazywa ta sprezynka i gdzie mozna to kuppic?? btw.ile sciemy jest w tym filmiku:)?? Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) ta w mniej niż pół roku. To raczej niemożliwe beż odżywek czy innego przynajmniej lekkiego koksu. Oryginalny trening 300 był w mens healthie i przedstawiał go sam leonidas Edytowane 22 Grudnia 2008 przez stabik Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Nie nazwałbym tego sprężyną ale fachowo to się chyba expander nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 A w języku polskim ekspander. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Grzes, nie wiem czy wiesz ale twoja obecnosc na tym subforum jest pomyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Canon 22 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 a tez napisze co mam - laweczka ( jestem z niej strasznie niezadowolony, ale jest) - gryf 180cm , 2*25kg 2*12, 2*14, 2*5kg +jakies (pipi)ki - 2 sztangielki po 10kg - worek treningowy 130cm bodajze - drazek , cholernie fajna rzecz ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 przytargalem dzisiaj troche zlomu do domu, zrobilem prowizoryczny kacik do cwiczen (bedzie rzadko uzywany, ale licze, ze sie przyda): to co na zdjeciu + 3 male hantelki (2x5kg, 1x3kg) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 kokretny sprzęt jeśli masz w domu drązek to, jak dla mnie, komplet Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) dziś kupiłem sobie drążek do podciagania. Od czasu przeprowadzki z domu nie ćwiczyłem na nim chyba z 4miechy. Zrobiłem 15 podciagnięć w pierwszej serii, co znaczy że spadłem, bo przedtem robiłem 20-22 mam zamiar wrócic do formy. Tego sprzętu akurat mi brakowało najbardziej Edytowane 7 Stycznia 2009 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Drążek - wiadomo, wszelkiej maści podciągania i zwisy. Kaloryfer - zakładam za żebra stopy i brzuszkuję. Biurko + parapet - do pompek (nie wiem, jak się zwą, takie, że opieram się rękoma na wymienionych, po czym pompuję będąc wyprostowanym). Więcej mi do szczęścia naprawdę nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 http://www.maxior.pl/film/80768/300_Spartan_Workout_Training jak sie nazywa ta sprezynka i gdzie mozna to kuppic?? btw.ile sciemy jest w tym filmiku:)?? http://allegro.pl/item528350366_expander_e..._2_m_super.html to ejst to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Biurko + parapet - do pompek (nie wiem, jak się zwą, takie, że opieram się rękoma na wymienionych, po czym pompuję będąc wyprostowanym). pompki na poreczach Cytuj Odnośnik do komentarza
bad-garfield 0 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 (edytowane) Ponad rok temu mialem atlas. (tyralem na niego pol roku). Bylo przy nim prawie wszystko czego potrzebowalem do cwiczen. Laweczka, do niej modlitewnik lub zamiennie urzadzenie (nie wiem jak to sie nazywa) do cwiczenia nog. Byl tez wyciag, po bokach oparcia "skrzydla do cwiczenia rozpietek". Dwa gryfy, hantle i jakies 120 kg nakladu. Bardzo fajne urzadzenie. Mialem, bo sprzedalem wszystko za 300zl (wyjazd do UK). Dzisiaj cwicze na sprzecie kuzyna. Rowniez jest to atlas. Troche bardziej zaawansowany technicznie od mojego, ale do cwiczenia tych samych partii miesni (ma jeszcze wyciag od dolu, cos czego przy moim czasem brakowalo) Hantle, dwa albo trzy gryfy proste (nie pamietam, w uzyciu jest ciagle jeden), jeden lamany i ponad 140kg nakladu. Tak mniej wiecej wygladal moj atlas, ta sama firma, ale starszy model (niestety mojego na necie nie znalazlem). http://www.fitness4you.pl/img/Kettler_Classic_New_b.jpg Zaleta bylo to, ze byl naprawde niewielki, a zarazem bardzo funkcjonalny i wytrzymaly. Naprawde polecam. Edytowane 19 Maja 2009 przez bad-garfield Cytuj Odnośnik do komentarza
konan129 0 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 http://allegro.pl/item668997042_lawka_pod_..._0435_gw24.html Może być ta ławka , czy chujowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 mam niemal identyczna laweczke tyle ze innej firmy (moja jest skladana) ale Ty za to masz modlitewnik ;P. Jak na domowe warunki to imo moze byc, ale polecam jeszcze zakup hantelek. Jezeli sie chce i ma sie wyobraznie to na takim zestawie mozna na prawde duzo cwiczen wykonywac Cytuj Odnośnik do komentarza
konan129 0 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 No właśnie kupuje jeszcze gryfy, hantle, obciążenie, może jeszcze jakiś sprzęt mi sie do pokoju zmieści,a co do treningu to się zastanawiam czy na sfd.pl sobie indywidualnego nie zamówić+dieta Cytuj Odnośnik do komentarza
Mati 6 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 obciazenie kuuuuuuuuuurewsko drogie jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Talerz 10 kilogramowy- 30zł Powodzenia w kompletowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 hantle 22.5 kg + gryf <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Kupilem pro drazek do podciagania za 150kr. Czekam az do mnie przyjdzie. Worek by sie jeszcze przydal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Kupilem pro drazek do podciagania za 150kr. Czekam az do mnie przyjdzie. Worek by sie jeszcze przydal. Pusty worek na allegro kupiłem za 50 zł bez mocowania i sprawuje się póki co dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi