Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Ubisoft i trudna gra? Teraz to mam ochotę to kupić tylko po to żeby zobaczyć trudną grę Ubisoftu :P . A tak poważnie:ponoć elementy wspinaczkowe w stylu typowym dla Ubi, czyli do przeżycia. Klimat mi odpowiada (post apo, survival). Po prostu zastanawiam się czy są jakieś mocne zgrzyty.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 510,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

No gra straszy budżetową oprawą, ale tak jak mówie odpal sobie trial i juz po nim będziesz wiedziec czy chcesz w to grać więcej.

Opublikowano

Survival w I am Alive jest strasznie wymuszony, tzn. jeżeli zdobywamy dajmy na to 2 pociski do broni to w danej sytuacji gra nie daje nam zbyt dużego wyboru jak przejść dany moment i żeby pójść dalej jesteśmy zmuszeni wykorzystać to co mamy bez większego pola na interpretację sytuacji...wygląda to bardziej na zasadzie przygodówki point'n'click, gdzie mamy w zasadzie tylko jeden właściwy sposób przejścia i cała trudność polega na wymyśleniu tego sposobu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakie MGSy wyszły na klocka?

Rising jakoś ostatnio i teraz ten nowy też będzie?

Opublikowano

Jakie MGSy wyszły na klocka?

Rising jakoś ostatnio i teraz ten nowy też będzie?

GZ i Phantom Pain będą na X360 plus HD kolekcja.

Opublikowano

A w HD kolekcji co będzie/jest? Ta kolekcja to tylko na Live w cyfrowej?

Opublikowano

A w HD kolekcji co będzie/jest? Ta kolekcja to tylko na Live w cyfrowej?

jest w pudełku też i zawiera MGS 2&3 HD oraz Peace Walkera.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

battlefield 4 jedyny slyszny wybor na multiplayera

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest na X360 coś DOBREGO w klimatach Mario Kart/Crash Team Racing z miarę aktywnym online (ściganie się z komputerowymi graczami jakoś mnie nie jara) ?

Opublikowano

Jest na X360 coś DOBREGO w klimatach Mario Kart/Crash Team Racing z miarę aktywnym online (ściganie się z komputerowymi graczami jakoś mnie nie jara) ?

Mi się nawet spodobał Sonic AllStars Racing Transformed, jeżeli masz dostęp do XBL to możesz pobrać demo i wstępnie zobaczyć czy ci się spodoba. Ale z onlinem jak jest to nie wiem...

Edytowane przez Kondeer

Opublikowano

Sonic na kółkach jest naprawdę niezłą alternatywą do Mario Kart. I choć gra nie jest tak genialna jak kartingowy mariusz, to także daje mnóstwo frajdy. Multi online działa spoko - grałem na vicie i nie było problemów, choć od czasu do czasu, trzeba było dłużej poczekać na przeciwników. Na X360 pewno będzie jeszcze lepiej (więcej opchniętych egzemplarzy, więcej ludzi, z którymi można się pościgać). Wiem, że singiel Ciebie nie rusza, ale twórcy i tu nie zawiedli. Pokonywania kolejnych wyzwań daje mnóstwo zabawy zwłaszcza, że gra łatwa nie jest i rzuca wyzwanie graczowi.   

Opublikowano

Ok, dzięki za sugestie, zassam demo Sonica i obadam :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po 4 latach rozłąki zamierzam znowu kupic klocka dla swoich ulubionych serii.

Planuje wziac Gears of War 1, 2 i 3 oraz Halo 3 i 4.

Pojawiło się coś jeszcze godnego uwagi na multi przez ten czas?

Opublikowano

No Reach i Forza 4 (w Horizon nie grałem online) jeszcze bym dorzucił, ale tak to nic specjalnego bo same multiplatformy tylko zostaly ewentualnie.

Opublikowano

Warto też ograć State of Decay jak nie grałeś na piecu.

Edytowane przez Darth Krizzo

Opublikowano

Po 4 latach grania na kierownicach Logitecha chyba bym zwymiotował jakbym miał grac w wyścigi na padzie.

GOW 3 daje rade czy w multi podobne cyrki jak z dwójką swego czasu?

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Daje rade. Tylko klimat jakiś taki inny. A co to nie możesz podlączyć tej kiery do xa?

Opublikowano

No przecież xboxy nie supportują kierownic Logitecha, za co szczerze nienawidze M$.

Opublikowano

Jedyne wyjście to kupienie Logitech Drive FX lub orginalnej ms'u, nic innego niestety do x'a nie ma.

Edytowane przez Darth Krizzo

Opublikowano

A to smiecie.

Opublikowano

Do multi to Gears of War 3 + Halo 3/Reach/Halo 4 (w zależności od tego co bardziej do gustu przypadnie). 

Opublikowano

Po 4 latach rozłąki zamierzam znowu kupic klocka dla swoich ulubionych serii.

Planuje wziac Gears of War 1, 2 i 3 oraz Halo 3 i 4.

Pojawiło się coś jeszcze godnego uwagi na multi przez ten czas?

w Halo 3 ostatnio nawet troszkę pocinam i szczerze nie polecam nastawiać się na fajną zabawę w multi w 2014 roku w tej grze. Serwery może nie świecą pustkami, ale nie gra naraz jakoś strasznie dużo osób, więc dopasowanie przeciwników na porównywalnym poziomie jest praktycznie nierealne. W praniu wygląda to mniej więcej tak, że osoby z b. wysokimi rangami grają razem z początkującymi. Warto też nadmienić, że lepiej jest kupić wersje ODST jeżeli już chcesz pograć w multi Halo 3, bo bez całej masy dlc tam zawartych, nie pograsz w większość trybów. Halo 4 to straszna arcadówka, jako gra jest świetna, ale z klasycznym halo ma to niewiele wspólnego i mam wrażenie, że zamiast umiejętności liczy się w niej szczęście. Polecam obejrzeć aktualne nagrania z mistrzostw halo i porównać je sobie z mistrzostwami Halo 3. Lekko się załamałem :) Polecam ci Halo Reach bo zmiany wprowadzone w nim do serii nie są tak nachalne i sprawiają, że rozgrywka jest szybsza, przy czym nie traci nic z oryginalnego schematu. Po prostu zamiast biec 2 minuty żeby się gdzieś dostać, użyjesz sprintu albo jetpacka i od razu przejdziesz do strzelania :)

Opublikowano

w Halo 3 miałem do połowy 2010 roku wykupione wszystkie map-packi więc nie wiem czy coś tam od tego czasu wyszło, żeby kupowac ODST :P

Opublikowano

Szkoda że nie kupiłeś ostatnio sezon pasa w girsach 3, była promocja za 36 złotych.