Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Pisal, ze w stokrotce.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 287
  • Wyświetleń 66,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Papita.  Niby mały, budżetowy batonik a mogę to jeść bez przerwy i nie mam dość. Idealna kompozycja.  

• Maja pringles po 6zl, jak na polskie realia dobra cena.   takie coś w żabce dorwałem

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Dobra. Baton knoppers to król. Z gorzką kawą z mlekiem jest niemal okruchem rajskich rozkoszy. Polecam sprawdzić - świetnie się chrupie i to nugatowe nadzienie. Całość zabija trochę czekolada z wierzc

Opublikowano

Małe zakupki w kraju hamburgerów, będzie próbowane :lapka:

20220609_161510_copy_1209x1612.thumb.jpg.7a81e7eac73cfba1942ab5268c458e17.jpg

Opublikowano

Butterfinger pewnie slone maslo orzechowe czyli paskudztwo a twinkies wyglada jak uber chemiczne nasaczone czyms ciasto drozdzowe, taki odpowiednik biedronkowych "ciast".

Opublikowano

Ajj ja uwielbiam takie typowe masło orzechowe. Najlepsze mają Lidl i Biedra, bo dodają sól i trochę cukru, a orzechów i tak jest 95%. Takie typowe amerykańskie to pewnie ma dużo mniej kosztem innym dodatków.

Babyruth można kupić u nas w Spar, mają półkę z amerykańskimi słodyczami.

Jadłem dziś za to Kizzersa, zrobiłem wyjątek dla słodycza z mlekiem, bo byłem ciekawy, czy faktycznie taki dobry, skoro się tak dobrze sprzedaje. No i muszę przyznać, ze dobry w chuj i bez cukru.

Opublikowano

O Twinkies to pierwszy raz w family guyu słyszałem, juz wtedy wyglądało obrzydliwie (ciasto z jakąś biała mazią w środku).

Opublikowano
6 minut temu, krupek napisał:

Ajj ja uwielbiam takie typowe masło orzechowe. Najlepsze mają Lidl i Biedra, bo dodają sól i trochę cukru, a orzechów i tak jest 95%. Takie typowe amerykańskie to pewnie ma dużo mniej kosztem innym dodatków.

Tylko to w tym batonie to bedzie taka zbita masa, najblizej chyba u nas to Reese, Reesley (nie pamietam, takie pomaranczowe etykiety). No i slone. Mi nie podchodzi ale co kto lubi.

4 minuty temu, _Red_ napisał:

O Twinkies to pierwszy raz w family guyu słyszałem, juz wtedy wyglądało obrzydliwie (ciasto z jakąś biała mazią w środku).

A faktycznie widac na paczce ze to cos bialego w srodku pewnie jakis krem z cukrem. Brrr.

Opublikowano

A no Reese's też lubię, od siostry z UK dostaję zazwyczaj. Wszelkie wariacje peanut butter mi podchodzą.

Opublikowano
39 minut temu, Mejm napisał:

Butterfinger pewnie slone maslo orzechowe czyli paskudztwo a twinkies wyglada jak uber chemiczne nasaczone czyms ciasto drozdzowe, taki odpowiednik biedronkowych "ciast".

Butterfinger z tego jeden z lepszych, faktycznie masło orzechowe, ale wzbogacone o chrupiący karmel. Twinkies to najgorsze sztuczne gówno jakie istnieje a 1 szt takiego małego wypierdka to 280 kcal, ale być tam i nie kupić takiej klasyki jak Twinkies to nie można nazywać się smakoszem :cool2:

Opublikowano

280? To w wersji dietetycznej chyba. Właśnie czytałem, ze jedna z form to deep fried twinkie :isee: Mmm, taka gąbeczka na tłuszcz.

Opublikowano

W ogóle fajna jest historia całej marki Twinkies, polecam jakiś filmik na YT odpalić. Jest to marka o 95% rozpoznawalności w grupie 20+ w USA, przeżyła dwa razy bankructwo i kilka razy sprzedaż innym właścicielom. A teraz po odrodzeniu znów zagarnia rynek (mimo że nadal to wręcz radioaktywne, niezdrowe i tłuste gooowno :D). 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Przyszły pyszności zero.

20221207_150626.jpg

20221207_150927.jpg

Opublikowano

O, to muszę zajrzeć kiedy. 

Dawno w sumie nie byłem.

Opublikowano

No na Kizzersy na początku był jakiś chory szał, ludzie wymietli z półek, puste kartony leżały, a teraz leżą całe kartony. To samo z jego pizzą było.

• 5 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Bez-tytu%C5%82u-1.jpg

Jakis czas temu kupilem cytrynowego i o ku.rwa jaki zaje.bisty. Wyrazisty i smakuje jak za gnoja jak sie bralo takie na wage. Wiec niedawno dokupilem i wzialem jeszcze kokosa, ktory jest ch.ujowy. Mdly i zamulajacy, bardziej czuc wafel niz kokos.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja w deli zrobiłem zapas knoppersów batonów bo po 1.90 jak się kupi 4. Starczy na jakiś czas. Ogólnie jak już kupuję coś z tych rzeczy to tylko paki na promo, np. Prince Polo po 1.50. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry ale 2,5zl za tyci batonika na 3 gryzy

image.jpeg.4d92487e30f6bf901fe0692a60a3c78f.jpeg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Widziałem ostatnio, po 8 zł są. Są jeszcze inne słodycze z Azji, jakieś ciastka mochi, muffiny i coś tam jeszcze.

Opublikowano

Wczoraj akurat sluchalem podkastu z usa o gierkach i temat zszedl na slodycze tam. I padlo wlasnie to butterscotch ale typ mowil, ze to nie w azji takie smaki tylko w indiach. Sprobowalbym.