Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WipEout HD

Featured Replies

Opublikowano

na polskim dalej brak ;(

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 222,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Odsłona na ps3 chodząca o dziwo w glorious 1080/60 i wzbogacona o mega dopasiony dodatek Fury, to jeden z najlepszych racerów jakie kiedykolwiek powstały. Żal że sprzedała się tak słabo, bo Janusze wo

• Ok, WipEout HD Cup się dla mnie skończył, zająłem 3rd miejsce, jestem zadowolony   Mój przeciwnik bazzman32 też głównie gra venom/flash, ale zamiast 3x Weap on (tak jak texesalex), wybrał sobie 3x

• Wipeout HD Królem Obecnej Generacji

Opublikowano
oby nie do jutra

już jest zasysam:)

Opublikowano

skąd zasysacie?kurcze czemu mi nie działa moja karta na angielskim store,na polskim dalej nie ma :(

Opublikowano
skąd zasysacie?kurcze czemu mi nie działa moja karta na angielskim store,na polskim dalej nie ma :(

zasysam z polskiego 65zł...

Opublikowano
Chyba się pół świata rzuciło na tego WHD bo transfer jest niższy niż nasz prezydent. <_<

Wlasnie ciekawe czy podadza informacje ile ludzi zakupilo Wipeouta bo np na temat Sirena sie nie moge nic doszukac..

Opublikowano

Dopiero za godzinę będę w domu <_< ktoś może potwierdzić ile gra waży i czy z tym samym update'm wpadł Megaman 9?

Edytowane przez Hysz

Opublikowano

Mega Man 9 już jest na PL store?! oO ah i niech ktoś napisze, czy online w wipeout jest region locked, bo wersja US jest tańsza xD (tak jestem cheap bastard!)

Opublikowano

Wielkie dzięki, widzę, że emocje sięgają zenitu :D. Wysokich transferów, ja przymule serwery PS store za jakąś godzinkę :)

Opublikowano

Ponoć jest 100kb plik do odblokowania? czyżby gra nie mogła być za darmo dana 4 innym osobom? =o

Opublikowano
Ponoć jest 100kb plik do odblokowania? czyżby gra nie mogła być za darmo dana 4 innym osobom? =o

niby jak do odblokowania?nie wierzę w takie ploty-jakby co to dawaj źródło

Opublikowano

Jak ludzie zaczną instalować to się dowiemy :o Jeśli będzie lock na jedno konto, to się nie zdziwię....Sony chce nabić kasy na WHD, a kto nie kupi? każdy kupi....murowany killer ;p

Opublikowano

ja sciagam plik wazacy 998mb unlocka nie ruszalem, bylyby jaja jakby kazali nam za niego tez zapłacic hehe

Opublikowano

Pewnie podobnie jak w SuperStardust HD demo i plik do odblokowania pełnej wersji, tak samo było też w Lemmings.

Opublikowano

gre mozna dzielic na 5 konsol bo jest to napisane w opisie gry na PSS (na samym dole), czy tego nikt nie czyta???

tak przy okazji to o co wam chodzi z tym region locked w online, jak kupie z USA to jest szansa ze nie bede mogl grac z polakami :(

nawet jak bede gral na koncie polskim, jak ktos moze to niech to sprawdzi ja sciagam dopiero po polnocy

Edytowane przez jan szabrownik

Opublikowano

Sony nie lubi, jak kolesie z innego regionu kupują gry w innym regionie...a WHD ma online więc mam obawy.....jak będzie lock to kupie z PL store i tak ;p ale zawsze fajnie jak można taniej xD

Opublikowano

ściągam dzielonego wipeouta tak więc do godziny dam pewne info czy można grę dzielić czy nie :)

Opublikowano

sciagnolem, zobaczylem , umarlem :D

ŚWIETNIE, SZYBKO, Cudowanie a na 37'' wyglada przekozacko :D, Gralem z 15 minut wiec tekst na goraco :)

Opublikowano
ściągam dzielonego wipeouta tak więc do godziny dam pewne info czy można grę dzielić czy nie :)

raczej mozna, ale dobrze ze ktos sprawdzi :)

Opublikowano
sciagnolem, zobaczylem , umarlem :D

ŚWIETNIE, SZYBKO, Cudowanie a na 37'' wyglada przekozacko :D, Gralem z 15 minut wiec tekst na goraco :)

Zazdroszczę, ja mam 32'' bo mi większy już się nie chciał zmieścić w pokoju przez zestaw kolumn :( a jak tam split screen? duży spadek klatek?

Opublikowano

Noi ch wielki tyle osób się rzuciło, że występuje błąd podczas ściągania i gra łapie co chwilę zwiechy. Nie ma żadnego infa o tym błędzie ale tak niestety jest. Jest opcja, że coś z tym zrobią jeszcze dzisiaj. Nie wierzycie, przekonacie się jak ściągniecie gierkę, chyba, że trafia to na nielicznych ale już dwóch kumpli ma to samo :/ FUCK

Opublikowano

gra miażdży jajca-tryb zone z własną muzą z dysku to poezja :)

ps.kolega kończy ściągać więc za jakiś czas dam info czy da się dzielić

Opublikowano

miazga.. graficznie chyba najlepsza gra na ps3 jak i pod wzgledem plynnosci... szczena mi opadla !!!!