Opublikowano 27 września 200816 l Tak jest, kapitalne rozwiązanie, przy czym przez większość czasu trzyma 1080p
Opublikowano 27 września 200816 l Jedna rzecz mi sie nie podoba... w kazdej chwili moznawłaczyć wspomaganie i to nawet w online tylko ze nikt o tym nie bedzie wiedzal.Ciekawe ile osób wspomaga sobie jazde
Opublikowano 27 września 200816 l Jedna rzecz mi sie nie podoba... w kazdej chwili moznawłaczyć wspomaganie i to nawet w online tylko ze nikt o tym nie bedzie wiedzal.Ciekawe ile osób wspomaga sobie jazde No i co z tego, że mają wspomaganie? Nie wróżę nikomu wygrania wyścigu online bez ostrego cięcia zakrętów, bo jak wiadomo przy Pilot Assist jesteśmy od razu wrzucani na główny tor jazdy
Opublikowano 27 września 200816 l + jakby ktoś nie zauważył 90% moc silnika jest wykorzystane przy pomocy sterowania. Coś za coś.
Opublikowano 27 września 200816 l Wspomaganie pomaga przy zone mode? bo ja ciągle jadę bez, i po zone 42 to już mi wszystko miga i zaczynam walić w bandy
Opublikowano 27 września 200816 l Photo Mode - sporo screenów - http://forums.gametrailers.com/showthread....0835&page=1
Opublikowano 27 września 200816 l Miał ktoś z Was może taki problem: chcoiaz jestem zalogowany do PSN i kazda inna gra działa online tak jak powinna to w WHD wyskakuje mi network error podczas łączenia. Dziwna sprawa. Dodam że mam neta z UPC.
Opublikowano 27 września 200816 l Kurka, moze nie jestemn doswiadczonym łejpałtowcem ale mam juz 4 eventy i jest baaardzo trudno.... ciezko zdobywac czasy na zloto a czem nawet braz trudno zdobyc.... czy zawsze tak bylo w tej serii gier....... a tak z innej beczki to potwierdzam... w trybie online jestem chory na " jeszcze jeden i koncze.... ok jeszcze jedne racik i koniec..... ok jesz...."
Opublikowano 27 września 200816 l jak narazie dlamnie granie bez wlaczonej pomocy , jest niegrywalne calkowicie , ale mam powoli, podszkole sie i bedzie gitez! a jak wy gracie z wlaczona pomoca czy bez ?
Opublikowano 27 września 200816 l diolek wyłącz pomoc i naucz się tak grać, zobaczysz że zrobisz lepsze czasy, pozdrowionka
Opublikowano 27 września 200816 l zdecydowanie należy grać z wyłączoną pomocą(ją włączamy tylko raz by wygrać wyścig i skasować trofeum)-wtedy wykręcamy lepsze czasy i to o wiele. Gra miażdży-szkoda ,że mam awarie neta w domu i ani nie mogę zupdatować moich wyników i zdobytych trophies ani grać online
Opublikowano 27 września 200816 l zdecydowanie należy grać z wyłączoną pomocą(ją włączamy tylko raz by wygrać wyścig i skasować trofeum)-wtedy wykręcamy lepsze czasy i to o wiele. Gra miażdży-szkoda ,że mam awarie neta w domu i ani nie mogę zupdatować moich wyników i zdobytych trophies ani grać online Ja z Metalem mamy problem bo nam nie wrzuca od razu a raczej w ogóle wyników. WFT? Edytowane 27 września 200816 l przez Kyo
Opublikowano 27 września 200816 l kozak gra... jak nigdy nie bylem fanem wipeouta tak ten mi sie jakos spodobal... dawno nie gralem w tak dobra gre wyscigowa za taka cene
Opublikowano 27 września 200816 l z wynikami to po prostu wg mnie mają problemy z serwerami i nie są one updatowane na bieżąco.Na grę rzuciła się masa ludzi,a tu obojętnie jak by się nie przejechało trasę i wyskakuje nam w statystykach,że jesteśmy w pierwszej 50 na świecie itp.1/4 mojej listy friendów gra w Wipeouta a jakoś w grze w statystykach online widziałem tylko Bolo i Jakima.Pewnie w niedalekiej przyszłości to naprawią
Opublikowano 28 września 200816 l Ja widzę samych obcych ludzi. I moje staty też się nie pojawiają. Uwierz mi - nie tylko my mamy takie problemy Mam tylko nadzieje że to wina gry (wiadomo - są różne problemy takie jak muza itp.) i niedługo wyjdzie patch bo inaczej kicha <_< .
Opublikowano 28 września 200816 l Świetna gra! Dlaczego jak nie grałem w poprzednie WipEounty to ja nie wiem :o
Opublikowano 28 września 200816 l Co do Pilot Assist - w singlu trzeba wyłączyć a w online odwrotnie bo i tak 95% gra z włączonym wspomagaczem!
Opublikowano 28 września 200816 l Tak, ale jak grasz non stop bez wspomagania, to robisz się lepszy i lepszy.....a ze wspomaganiem, to dupa blada nie skill! lawl Tym bardziej, że wspomaganie nie pozwoli ci na niektóre manewry, czy ściny, bo będzie cię odsuwać od bandy...
Opublikowano 28 września 200816 l Co do Pilot Assist - w singlu trzeba wyłączyć a w online odwrotnie bo i tak 95% gra z włączonym wspomagaczem! Dlatego tak łatwo wygrywać lub przynajmniej w czołówce kończyć wyścig. Nie mówiąc jak łatwo zestrzelić takiego delikwenta, bez PA przy odrobinie wyczucia i szczęścia da się wymanewrować rakiety. PA jest dobry dla początkujących ale by pomyśleć o lepszych czasach trzeba o asyście zapomnieć.
Opublikowano 28 września 200816 l a wyjdzie na plycie bule ray nowy wipeout? aby moc se kupic na plytce gierke? o to samo pytam o nowego ratcheta?
Opublikowano 28 września 200816 l Nowy Ratchet już jest dostępny na płycie. O WipEoutcie HD na razie nie ma informacji na ten temat, wiec na pewno w ciągu kilku najbliższych miesięcy, nie ujrzysz WHD na BR.
Opublikowano 28 września 200816 l Gry na PS3 muszą być na blue ray, dlatego Ratchet co zajmuje 3.2gb wyszedł też na blue rayu....