Opublikowano 25 września 200816 l skąd zasysacie?kurcze czemu mi nie działa moja karta na angielskim store,na polskim dalej nie ma
Opublikowano 25 września 200816 l skąd zasysacie?kurcze czemu mi nie działa moja karta na angielskim store,na polskim dalej nie ma zasysam z polskiego 65zł...
Opublikowano 25 września 200816 l Chyba się pół świata rzuciło na tego WHD bo transfer jest niższy niż nasz prezydent. <_< Wlasnie ciekawe czy podadza informacje ile ludzi zakupilo Wipeouta bo np na temat Sirena sie nie moge nic doszukac..
Opublikowano 25 września 200816 l Dopiero za godzinę będę w domu <_< ktoś może potwierdzić ile gra waży i czy z tym samym update'm wpadł Megaman 9? Edytowane 25 września 200816 l przez Hysz
Opublikowano 25 września 200816 l Mega Man 9 już jest na PL store?! oO ah i niech ktoś napisze, czy online w wipeout jest region locked, bo wersja US jest tańsza xD (tak jestem cheap bastard!)
Opublikowano 25 września 200816 l Wielkie dzięki, widzę, że emocje sięgają zenitu . Wysokich transferów, ja przymule serwery PS store za jakąś godzinkę
Opublikowano 25 września 200816 l Ponoć jest 100kb plik do odblokowania? czyżby gra nie mogła być za darmo dana 4 innym osobom? =o
Opublikowano 25 września 200816 l Ponoć jest 100kb plik do odblokowania? czyżby gra nie mogła być za darmo dana 4 innym osobom? =o niby jak do odblokowania?nie wierzę w takie ploty-jakby co to dawaj źródło
Opublikowano 25 września 200816 l Jak ludzie zaczną instalować to się dowiemy :o Jeśli będzie lock na jedno konto, to się nie zdziwię....Sony chce nabić kasy na WHD, a kto nie kupi? każdy kupi....murowany killer ;p
Opublikowano 25 września 200816 l Ten plik nosi nazwę Full Game Unlock, waży 100 kb i ściąga się go jako pierwszy.
Opublikowano 25 września 200816 l ja sciagam plik wazacy 998mb unlocka nie ruszalem, bylyby jaja jakby kazali nam za niego tez zapłacic hehe
Opublikowano 25 września 200816 l Pewnie podobnie jak w SuperStardust HD demo i plik do odblokowania pełnej wersji, tak samo było też w Lemmings.
Opublikowano 25 września 200816 l gre mozna dzielic na 5 konsol bo jest to napisane w opisie gry na PSS (na samym dole), czy tego nikt nie czyta??? tak przy okazji to o co wam chodzi z tym region locked w online, jak kupie z USA to jest szansa ze nie bede mogl grac z polakami nawet jak bede gral na koncie polskim, jak ktos moze to niech to sprawdzi ja sciagam dopiero po polnocy Edytowane 25 września 200816 l przez jan szabrownik
Opublikowano 25 września 200816 l Sony nie lubi, jak kolesie z innego regionu kupują gry w innym regionie...a WHD ma online więc mam obawy.....jak będzie lock to kupie z PL store i tak ;p ale zawsze fajnie jak można taniej xD
Opublikowano 25 września 200816 l ściągam dzielonego wipeouta tak więc do godziny dam pewne info czy można grę dzielić czy nie
Opublikowano 25 września 200816 l sciagnolem, zobaczylem , umarlem ŚWIETNIE, SZYBKO, Cudowanie a na 37'' wyglada przekozacko , Gralem z 15 minut wiec tekst na goraco
Opublikowano 25 września 200816 l ściągam dzielonego wipeouta tak więc do godziny dam pewne info czy można grę dzielić czy nie raczej mozna, ale dobrze ze ktos sprawdzi
Opublikowano 25 września 200816 l sciagnolem, zobaczylem , umarlem ŚWIETNIE, SZYBKO, Cudowanie a na 37'' wyglada przekozacko , Gralem z 15 minut wiec tekst na goraco Zazdroszczę, ja mam 32'' bo mi większy już się nie chciał zmieścić w pokoju przez zestaw kolumn a jak tam split screen? duży spadek klatek?
Opublikowano 25 września 200816 l Noi ch wielki tyle osób się rzuciło, że występuje błąd podczas ściągania i gra łapie co chwilę zwiechy. Nie ma żadnego infa o tym błędzie ale tak niestety jest. Jest opcja, że coś z tym zrobią jeszcze dzisiaj. Nie wierzycie, przekonacie się jak ściągniecie gierkę, chyba, że trafia to na nielicznych ale już dwóch kumpli ma to samo FUCK
Opublikowano 25 września 200816 l gra miażdży jajca-tryb zone z własną muzą z dysku to poezja ps.kolega kończy ściągać więc za jakiś czas dam info czy da się dzielić
Opublikowano 25 września 200816 l miazga.. graficznie chyba najlepsza gra na ps3 jak i pod wzgledem plynnosci... szczena mi opadla !!!!