Kimari 0 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 po ostatniej aktualizacji dodali nowe ruchy i jeden taniec, fajna jest tez przestrzen singstara - na starcie bylo duzo osob i wszyscy tanczyli xd fajnie to wygladalo a tak to w sumie nic caly czas cos przybywa ale szału nie ma... i frajdy tez nie wiele Cytuj Odnośnik do komentarza
sorra18 0 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 A można jakoś sie posłaczyć do polskiego regionu w home? Czy zawsze łaczy tak samo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kimari 0 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 samo łaczy jak chce xd polaków nie ma ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Rikko 0 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 (edytowane) Ja dzisiaj pierwszy raz odwiedziłem home, ponieważ konsolę mam od jakiegoś miesiąca może. A i dwóch Polaków nawet spotkałem ; ) Ale ogólnie rzecz biorąc nie robi to większego wrażenia.. Edytowane 28 Listopada 2009 przez Rikko Cytuj Odnośnik do komentarza
BRZOZOW 0 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 kilka miesiecy temu kupilem na ps home kask z killzona za 5zl jakis czas temu ten ze kask zniknal nie mam go ja nie ma go w tym sklepie, widac go tylko na jednym z zapisanych chlopkow ale jak wlaczyc tego chlopka to jest bez kasku, wyglada to jakby wycofali te kaski ze sklepu i przy okazji wszystkim ktorzy go zakupili, mowiac prosto okradziono mnie na ps home, do kogo sie zwrocic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 kilka miesiecy temu kupilem na ps home kask z killzona za 5zl jakis czas temu ten ze kask zniknal nie mam go ja nie ma go w tym sklepie, widac go tylko na jednym z zapisanych chlopkow ale jak wlaczyc tego chlopka to jest bez kasku, wyglada to jakby wycofali te kaski ze sklepu i przy okazji wszystkim ktorzy go zakupili, mowiac prosto okradziono mnie na ps home, do kogo sie zwrocic? Na infolinie SCEP Dział Pomocy Technicznej Sony Computer Entertainment Polska tel. 0801 230 000 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRZOZOW 0 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 kilka miesiecy temu kupilem na ps home kask z killzona za 5zl jakis czas temu ten ze kask zniknal nie mam go ja nie ma go w tym sklepie, widac go tylko na jednym z zapisanych chlopkow ale jak wlaczyc tego chlopka to jest bez kasku, wyglada to jakby wycofali te kaski ze sklepu i przy okazji wszystkim ktorzy go zakupili, mowiac prosto okradziono mnie na ps home, do kogo sie zwrocic? Na infolinie SCEP Dział Pomocy Technicznej Sony Computer Entertainment Polska tel. 0801 230 000 kilka miesiecy temu kupilem na ps home kask z killzona za 5zl jakis czas temu ten ze kask zniknal nie mam go ja nie ma go w tym sklepie, widac go tylko na jednym z zapisanych chlopkow ale jak wlaczyc tego chlopka to jest bez kasku, wyglada to jakby wycofali te kaski ze sklepu i przy okazji wszystkim ktorzy go zakupili, mowiac prosto okradziono mnie na ps home, do kogo sie zwrocic? Na infolinie SCEP Dział Pomocy Technicznej Sony Computer Entertainment Polska tel. 0801 230 000 dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Dorzucili angielski PUB wraz z dartami grał już ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kimari 0 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 ie bo to jest lokacja do kupienia w sklepiku z domkami.. no chyba ze ktos kupil to niech zaprosi kiedys xD Cytuj Odnośnik do komentarza
BRZOZOW 0 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) podobno w swoim domu na ps home da sie sluchac muzyki ze swojego dysku twardego, wie ktos cos o tym? Edytowane 8 Lutego 2010 przez BRZOZOW Cytuj Odnośnik do komentarza
Kimari 0 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 miala byc wlasna muzyka, wlasne zdjecia na scianach.. ale tego nie ma na playstation.pl -> forum -> home jest lekko wyjasnione, ze niektore kraje maja takie prawo ze sony musi sie cos tam z nimi pogodzic... (pewnie z zaiksem XD) i dopisane jest - czekac 4 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza
Biedroon 0 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Mam taki problem umoiwilem sie z kolega w jednym miejscu na ps Home ale sie nie widzimy wie ktos co to za problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rainder 0 Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Mam taki problem umoiwilem sie z kolega w jednym miejscu na ps Home ale sie nie widzimy wie ktos co to za problem? Chodzi o to, że światów ps home jest kilkadziesiąt i ciężko jest trafić do tego samego. Musisz mu wysłać zaproszenie do swojego domku, w tedy się możecie spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) czy jest jakaś lista gier które dają bonusy do home? zauważylem ze tekken6 dodaje kilka ubranek za darmo, jakie jeszcze gry maja taki bonus? nie podnieca mnie kupowanie za kase ubbrań ze sklepu (zwlaszcza ze sa średnie) , a jednoczesnie nie chce chodzic ubrany jak 80% innych ludzików ;p edit na wiki znalazłem kawałek o tym ale ciekawi mnie jakie ejszcze gry coś dodają do homa (bardziej chodzi mi o ubrania i domek a nie o "miejsca spotkań" w ktorych gracze łażą "Some games, such as Namco Museum.comm/Essentials, Street Fighter IV, Resident Evil 5/Biohazard 5, SingStar (Europe), Makai Senki Disgaea 3 (Japan),[109], Minna de Spelunker (Japan), Catan (Japan), Batman: Arkham Asylum, Tekken 6, Buzz!: Quiz World, and White Knight Chronicles support Home rewards. The users receive the rewards by earning certain trophies in the game itself or by simply launching the game in their PS3. The inFamous demo and the Namco Museum.comm/Essentials demo also support Home rewards." Edytowane 2 Marca 2010 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 sam odpowiem na swoje pytanie widze ze male jest zainteresowanie homem, ale moze komus sie przyda, komus kto jak ja nie chce byc ubrany jak wiekszosc ludzi w jedno z 4 podstawowych ubranek a zarazem nie chce wydawać prawdziwej kasy na nieprawdziwe rzeczy ;p lista rzeczy jakie mozna zdobyc w home za free http://boardsus.playstation.com/t5/PlayStation-Home-General/All-HOME-Prizes-Collectibles-and-Freebies-Updated-2-10-10/m-p/42381587 dodatkowo rzecz ktorą wczoraj odkryłem: w centrum handlowym w sklepach wiele rzeczy jest za darmo, cena 0,00zł , mozna bez problemu "kupić za darmo", okolo 20-30 roznych ubrań i kilka mebli, lepsze to niż nic jedyna niedogodnosc to że trzeba przeleciec po przwszytkich itemach zeby znalesc te darmowe bo na liscie cena sie nie wyświetla wiec trzeba do każdego wejść Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 To jak już przelecisz wszystko, to możesz zapodać liste . Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Stroje z RDR do odblokowania w HOME: http://boardsus.playstation.com/t5/PlayStation-Home-General/Red-Dead-Redemption-Home-Rewards/td-p/45657711;jsessionid=797A252F49B9E951E3712F2A5453F137 Tak wiem. ni****. Cytuj Odnośnik do komentarza
_One_ 36 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Elo Mam mały problem, tzn. włączyłem sobie przed chwilą HOME i wyskoczyło mi ze musze zaktualizowac go do wersji 1.36, więc naciskam ok, pokazuje się napis "czekaj" i resetuje mi się konsola (3 szybkie piknięcia), próbowałem 3 razy zaktualizować i cały czas jest to samo, wiadomo wam coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza
neospiderman 6 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Odinstaluj całkiem Home. I dopiero wtedy zainstaluj na czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza
ACAB 3 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Elo Mam mały problem, tzn. włączyłem sobie przed chwilą HOME i wyskoczyło mi ze musze zaktualizowac go do wersji 1.36, więc naciskam ok, pokazuje się napis "czekaj" i resetuje mi się konsola (3 szybkie piknięcia), próbowałem 3 razy zaktualizować i cały czas jest to samo, wiadomo wam coś na ten temat? jak wyskoczy aktualizacja 1.36 wciśnij 0 (cancel) - Wyloguje Cie z PSN i przejdzie na obraz tytułowy Home,wtedy login do PSN z powrotem i powinno normalnie ściągnąć 1.36 . Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 też mam to samo - przy kliknieciu na aktualizacje konsola sie resetuje, wlasnie przylazlem tu sie pożalić o to zaraz sprobuje użyć tych 2 metod podanych powyzej Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 dzis chyba mialy byc wylaczone serwery...moze dlatego tak sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek 2 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Mam ten sam problem. Zadziałało komuś któreś z rozwiązań ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 wybranie cancel i "ok" dopiero po ponownym zalogowaniu zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 PS Home v 1.4 update 11 listopada: http://www.vg247.com/2010/11/06/playstation-home-version-1-4-coming-november-11/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi