Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Horror powrocil, ale tym razem kto inny jest reżyserem xD i jeszcze jakies liscie se pokladl na zapiekance. Nie wierze, ze to sie dzieje.

Edytowane przez Plugawy

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 230,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Poleciały 3 pizze do pieca.   Kilka fotek pizzy,  ale dodatkowo postanowiłem dodać podstawowe informację jak robię.    Ciasto robione we wtorek i leżało w lodówce 24h po tym czasie

• Już dawno nikt Pizzy nie dawał, więc najwyższy czas to zmienić.   Były ostatnio trzy rodzaje.     Jedna córka dobierała składniki do tej     

• Wydaje mi się że jest dużo zabawy z tym kamieniem, a że ja robię za jednym zamachem około 3 lub 4 pizze to jednak na blaszce wygodniej        Bardzo fajna sprawa i szybko się rob

Opublikowano

Ważne że zanim  blob się wydostał  z tacki  Rudiok właczył promienie gamma 250 stopni i  upiekł stwora.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Wam wszystkim bozia ręce uje8ała, że to ciasto zawsze takie krzywe?

A co Ty chcesz ciasto lepić z suwmiarką?
Opublikowano

Wam wszystkim bozia ręce uje8ała, że to ciasto zawsze takie krzywe?

A co Ty chcesz ciasto lepić z suwmiarką?

nie, ale zawsze myślałem, że pizza jest okrągła, a nie popie%rdolona w rąby 

ewentualnie dopasowana do blaszki

Opublikowano

No spoko, Okecie, pizza 24cm za 50zl. 

Opublikowano

pizza 24cm za 50zl.

papaposunol

Opublikowano

Wczoraj zjadłem po raz pierwszy od kilku lat pizzę mrożoną, wybór padł na Giuseppe francuską. Props za chrupiące i lekkie ciasto, sos miodowo-musztardowy też fajny, ale całość trochę mdła i sera mało, trzeba było dosypać. Zjeść, zapomnieć, ale za 6.50 zł głupio było nie spróbować.

droetker-guseppe-french-fromagepng.png

Edytowane przez Rudiok

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dominium Pizza, straszliwy syf, to już mrożonki powyższe Guseppe są o niebo lepsze. 

Opublikowano

A co sądzicie o pizzerii Da Grasso ??

Opublikowano

tylko pizza ristorante dr. eodgera

Opublikowano

Zaoszczędzone pieniądze w portwerlu.

Opublikowano

Ja tam bardzo lubię pizze, w których jest mnóstwo składników a ciasto nie jest sztywne tylko ugina się po wzięciu do ręki. Bardzo lubię pizze w Biesiadowie czy Da grasso i czasem mam na coś takiego ochotę a czasem oczywiście true pizza z rukolą, parmeńską i oliwkami.  Nie widzę nic z złego w tych pizzach uważanych za słabe.

Opublikowano

Oczywiście, że dobre PRAWDZIWE pizze włoskie są równie wspaniałe, jak wielgachne pizze amerykańskie. Zapchanie się pizzą z Maxi Pizzy? Jak najbardziej!

Opublikowano

da grasso XD wolałbym umrzeć z głodu niż tam zamówić żarcie. Jak by byli jeszcze konkurencyjni cenowo, 41 zł za pizze z 4 składnikami to beka wnusiu

Opublikowano

Z takich sieciówek ostatnio byłem zmuszony jeść z Dominos i zamówiłem sobie

220-151-t-hyp_800x600.jpgHypnotica Z crème fraîche, mozzarellą, młodym szpinakiem, pepperoni, wędzonym boczkiem, wołowiną, cebulą, wyśmienitą sauerkraut, polana sosem BBQ.

No powiem wam, że była prze-py-szna.

Opublikowano

Da Grasso? Swego czasu na profilu hejted mojego miasta, pojawiały się wpisy odradzające jedzenie tam. Ktoś miał srakę, kogoś bolał brzuch, komuś dali surowe pieczarki.
Dla mnie to średniak - taki macdonald wśród burgerowni. 
A i chciałem tam do pizzy whiskey z colą, a babka przyniosła mi ten puszkowy napój "jack danniels". 

Opublikowano

Nie ma nic gorszego niz pizza z Da Grasso. Jakim cudem to wogole jeszcze funkcjonuje.

Opublikowano

Bo taka pizza jest ciągle popularna w Polsce, najlepiej zalana sosem czosnkowym.

Ja tam jednak wolę takie przybliżone do włoskich, małe, świetny smak i bez sosów.