Opublikowano 29 października 20177 l Horror powrocil, ale tym razem kto inny jest reżyserem xD i jeszcze jakies liscie se pokladl na zapiekance. Nie wierze, ze to sie dzieje. Edytowane 29 października 20177 l przez Plugawy
Opublikowano 29 października 20177 l Ważne że zanim blob się wydostał z tacki Rudiok właczył promienie gamma 250 stopni i upiekł stwora. Edytowane 29 października 20177 l przez milan
Opublikowano 1 listopada 20177 l Wam wszystkim bozia ręce uje8ała, że to ciasto zawsze takie krzywe?A co Ty chcesz ciasto lepić z suwmiarką?
Opublikowano 2 listopada 20177 l Wam wszystkim bozia ręce uje8ała, że to ciasto zawsze takie krzywe?A co Ty chcesz ciasto lepić z suwmiarką? nie, ale zawsze myślałem, że pizza jest okrągła, a nie popie%rdolona w rąby ewentualnie dopasowana do blaszki
Opublikowano 2 listopada 20177 l Pewnie nie mieli jeden z drugim odpowiednio dużej szklanki, aby od niej wyciąć kółko w cieście.
Opublikowano 10 listopada 20177 l Papa John's wchodzi do Polski: https://projektinwestor.pl/aktualnosc/warszawa-siec-pizzerii-papa-john-s-wybrala-okecie
Opublikowano 10 listopada 20177 l Wczoraj zjadłem po raz pierwszy od kilku lat pizzę mrożoną, wybór padł na Giuseppe francuską. Props za chrupiące i lekkie ciasto, sos miodowo-musztardowy też fajny, ale całość trochę mdła i sera mało, trzeba było dosypać. Zjeść, zapomnieć, ale za 6.50 zł głupio było nie spróbować. Edytowane 10 listopada 20177 l przez Rudiok
Opublikowano 3 stycznia 20187 l Dominium Pizza, straszliwy syf, to już mrożonki powyższe Guseppe są o niebo lepsze.
Opublikowano 3 stycznia 20187 l Ja tam bardzo lubię pizze, w których jest mnóstwo składników a ciasto nie jest sztywne tylko ugina się po wzięciu do ręki. Bardzo lubię pizze w Biesiadowie czy Da grasso i czasem mam na coś takiego ochotę a czasem oczywiście true pizza z rukolą, parmeńską i oliwkami. Nie widzę nic z złego w tych pizzach uważanych za słabe.
Opublikowano 3 stycznia 20187 l Oczywiście, że dobre PRAWDZIWE pizze włoskie są równie wspaniałe, jak wielgachne pizze amerykańskie. Zapchanie się pizzą z Maxi Pizzy? Jak najbardziej!
Opublikowano 4 stycznia 20187 l da grasso XD wolałbym umrzeć z głodu niż tam zamówić żarcie. Jak by byli jeszcze konkurencyjni cenowo, 41 zł za pizze z 4 składnikami to beka wnusiu
Opublikowano 4 stycznia 20187 l Z takich sieciówek ostatnio byłem zmuszony jeść z Dominos i zamówiłem sobie Hypnotica Z crème fraîche, mozzarellą, młodym szpinakiem, pepperoni, wędzonym boczkiem, wołowiną, cebulą, wyśmienitą sauerkraut, polana sosem BBQ. No powiem wam, że była prze-py-szna.
Opublikowano 4 stycznia 20187 l Da Grasso? Swego czasu na profilu hejted mojego miasta, pojawiały się wpisy odradzające jedzenie tam. Ktoś miał srakę, kogoś bolał brzuch, komuś dali surowe pieczarki. Dla mnie to średniak - taki macdonald wśród burgerowni. A i chciałem tam do pizzy whiskey z colą, a babka przyniosła mi ten puszkowy napój "jack danniels".
Opublikowano 4 stycznia 20187 l Nie ma nic gorszego niz pizza z Da Grasso. Jakim cudem to wogole jeszcze funkcjonuje.
Opublikowano 4 stycznia 20187 l Bo taka pizza jest ciągle popularna w Polsce, najlepiej zalana sosem czosnkowym.Ja tam jednak wolę takie przybliżone do włoskich, małe, świetny smak i bez sosów.