Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Headsety do PS3

Featured Replies

Opublikowano
A wie ktoś może czy headset z SOCOMa jest kompatybilny z telefonami komórkowymi?

Oczywiście że tak - wystarczy spojrzeć na stronę wstecz czy na mój post wyżej.

Edytowane przez Kyo

• Odpowiedzi 825
  • Wyświetleń 59,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja parę dni temu dostałem swoje słuchawki w prezencie i póki co jestem mega zadowolony. Na razie nie próbowałem jak wygląda rozmawianie na onlajnie ale sam dźwięk w nich jest super.     Ja mam pod

• Tak trudno poszukać? Na allegro masz kilka aukcji z tego co widzę od 380zł, na ultimie 439.

• Mam pytanie: niedawno dostałem zaje***ste słuchawki z mikrofonem . Czy jest możliwość podłączenia ich do PS3 w zastępstwie headsetu (czy istnieje jakaś przejściówka/adapter gdzie mógłbym wpiąć

Opublikowano
Polecam JABRA BT2010 Nie mam z nią żadnych problemów

a czy inni mają z nią jakiś problem? tzn. jak Ciebie słychać??

Edytowane przez newyorkdanzig

Opublikowano

czytam ten temat i czytam i jeszcze zem nie wyczytal zeby ktos napisal konkretnie: najlepszy HS do 100zl to jest ten i ten i wszystko jasne.

Testowalem Moto H505 i nie polecam

Opublikowano

Mam pytanie - ile trzeba dać za najtańszy headset z funkcją mute ?

Może jakieś przykłady jeśli ktoś się orientuje. Z góry dzięki ;)

Opublikowano

kupiłem dzisiaj headset Nokia BH-102 i za cholerę nie mogę go uruchomić :/ ktoś korzysta z takiego pod ps3?

Opublikowano

Ja mam problem z moim headset'em, a mianowicie taki, że nie reaguje jak go włączam. Headset jest naładnowany i wcześniej działał normalnie. Jakieś rady ?

Opublikowano

Generalnie najlepszy jes Officjalny HS, a cena 140zl to nie jest jakos super wygurowana jak za sprzettej klasy.

Opublikowano

Jeśli ktoś szuka taniego,ale dobrego headseta to polecam:Iqua Essence BHS-316

Na allegro do kupienia nawet za 30zł!ma wbudowany akumulatorek i oczywiście jest z zasilaczem.Obsługuje bluetooth 2.0

Po co przepłacać. :P

Opublikowano
Ja mam problem z moim headset'em, a mianowicie taki, że nie reaguje jak go włączam. Headset jest naładnowany i wcześniej działał normalnie. Jakieś rady ?

HS nie reaguje (nie miga światełko?) czy konsola nie widzi go jako włączonego ? Czasami jak włączam HSa juz podczas gry konsola nie reaguje i muszę wejść w accesories i ręcznie go w konsoli wyłączyć i włączyć ponownie.

Opublikowano

No to chyba padł... jak masz malutki srubokrecik i zacięcie majsterkowicza to możesz spróbować go rozkrecić, może tylko przycisk nie kontaktuje ? :)

Ps. Swoją droga jeszcze nigdy nie widziałem hs'a od srodka... Jak juz go rozkręcisz to wrzuć foty na imageshack :D

Edytowane przez Łebi

Opublikowano

A przyczyną padnięcia mojego hs'a mogło być to, że najpierw wyłączyłem konsole i nie wyłączajac hs'a włożyłem go do szuflady?

Opublikowano
A przyczyną padnięcia mojego hs'a mogło być to, że najpierw wyłączyłem konsole i nie wyłączajac hs'a włożyłem go do szuflady?

Nieeee, co najwyżej to rozładował by Ci się i tyle, ponowne ładowanie przywróciło by go do zycia.

Opublikowano

dzisiaj przetestowalem oryginalnego HS firmy Sony ktory jest dodawany do gry socom i musze powiedziec ze jest swietny, zero zaklocen wszystko dziala bez zastrzezen.Szkoda tylko ze jest duzy i ucho boli po 30 min grania :D

Opublikowano

Rowniez sie w niego zaopatrzylem :P Musisz pokombinowac w ustawieniem go i sprawdzic jak lezy na jednym i na drugim uchu (dla mnie np. w prawe troche uwieral, natomiast na lewym lezy idealnie).

Opublikowano
dzisiaj przetestowalem oryginalnego HS firmy Sony ktory jest dodawany do gry socom i musze powiedziec ze jest swietny, zero zaklocen wszystko dziala bez zastrzezen.Szkoda tylko ze jest duzy i ucho boli po 30 min grania :D

A mi siedzi na uchu idealnie, praktycznie go nie czuję. Generalnie jestem z zakupu zadowolony:).

Opublikowano
no właśnie, szukam tego headseta i nawet na allegro go nie widzę.

Przedwczoraj zakończyła się aukcja hs sony. Sprzedawał sprowadzane z UK. Nie sprzedał wszystkich więc może w najbliższych dniach wystawi jeszcze raz.

Opublikowano

Znam go osobiscie ;) Narazie nie ma nastepnej dostawy :/ Ale jak tylko hurtownia bedzie miala to odrazu mu wysla :D

Opublikowano

Ja właśnie zastanawiałem się nad tym hs od niego ale wybrałem w zestawie z grą od "ekipy etreme" i czekam na paczuszkę. Mam nadzieję, że we wtorek już będzie bo na "wojne" trzeba iść a komunikacja jest ważna :)

Opublikowano

Czy przez headset mozna sie porozumiewac grajac w kazda gre z biblioteeki PS3??oczywiscie mowie o online i ooperacji (wide:RE5).

Opublikowano

zależy tylko i wyłącznie od gry ale lwia część(obstawiam ,że ponad 90%) podczas gry online umożliwia opcję komunikacji głosowej.

RE5 ma taką opcję i podczas wspólnej eksterminacji zombie z kolegą razem sobie pogadacie :P