Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Headsety do PS3

Featured Replies

Opublikowano

Nie masz włączonego HQ, za słaby net, złe sparowanie to pierwsze co mi przychodzi do głowy.

• Odpowiedzi 825
  • Wyświetleń 59,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja parę dni temu dostałem swoje słuchawki w prezencie i póki co jestem mega zadowolony. Na razie nie próbowałem jak wygląda rozmawianie na onlajnie ale sam dźwięk w nich jest super.     Ja mam pod

• Tak trudno poszukać? Na allegro masz kilka aukcji z tego co widzę od 380zł, na ultimie 439.

• Mam pytanie: niedawno dostałem zaje***ste słuchawki z mikrofonem . Czy jest możliwość podłączenia ich do PS3 w zastępstwie headsetu (czy istnieje jakaś przejściówka/adapter gdzie mógłbym wpiąć

Opublikowano

No spoko do gry w domu. Ale z takim 'na miasto' a tym bardziej w delegację służbową bym się nie wybrał :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy grajac z headsetem , rozmowy innych graczy sluchac w glosniku z headsetu czy na glosnikach kina domowego?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powinno w zupełności. Ja do dzisiaj używam headseta Motoroli za 3 dychy :) Choc niedlugo zamierzam wymienic na oryginalny headset Sony ;)

Opublikowano

Mój odnośnik

Takie coś się nada do komfortowego gaworzenia po sieci?

Kolego... z każdego platronicsa bedziesz zadowolony ponad miarę, gwarantuję... A za ta cenę tym bardziej :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie chodzi mi o to, źle sprecyzowałem poprzednie pytanie. Chodzi mi o moje Turtle Beach ear force x11, na stronie producenta niby nie pasują do ps3. Wejście USB mają także chyba powinny kopcić

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam trzy szybkie pytanka:

Czy za pomoca tego sprzetu -

http://www.logitech.com/pl-pl/gaming/headsets/devices/7248

bede mogl grac z dzwiekiem puszczonym tylko na sluchawki czy na PS3 to nie dziala ?

Czy sprzet ten bedzie takze dzialal jako sluchawki do sluchania muzy z PS3 ?

Czy znacie inne sluchawki 7.1 + headset dzialajace na PS3 i warte polecenia ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W Biedronce można znaleźć headset od Nokii za jakieś grosze - będzie działał z PS3?

Opublikowano

Jest na świecie pewnie tylko jeden model "headsetu Nokii"...

Podaj model, może trafisz kogoś na forum kto używał lub próbował parować go z konsolą.

Edytowane przez Berion

Opublikowano

Jakbym widział jaki to model to bym podał.

Za to podejrzewam, że w Biedronce jest tylko jeden model.

Opublikowano

Mam Head Seta Ps3 i mam problem. W ustawieniach urządzeń Audio mam Headseta ale poziom głośności jest na 3. Inne opcje są niedostępne i nie mogę zwiększyć bądź zmniejszyć czułości mikrofonu. Dlaczego tak się dzieje ? I jak można temu zaradzić ?

Opublikowano

Mam Head Seta Ps3 i mam problem. W ustawieniach urządzeń Audio mam Headseta ale poziom głośności jest na 3. Inne opcje są niedostępne i nie mogę zwiększyć bądź zmniejszyć czułości mikrofonu. Dlaczego tak się dzieje ? I jak można temu zaradzić ?

Musisz wyłączyć opcję HQ (High Quality) - w przeciwnym razie poziom głośności zawsze będzie ustawiony na "3".

Opublikowano

Nie przypominam sobie abym ją kiedykolwiek włączał :) Inny użytkownicy mają tę opcję włączona aby mieć lepszy dźwięk czy to taka ściema z tym HQ ?

Opublikowano

Nie przypominam sobie abym ją kiedykolwiek włączał :) Inny użytkownicy mają tę opcję włączona aby mieć lepszy dźwięk czy to taka ściema z tym HQ ?

Jeśli parujesz HS z PS3 po kablu (a z tego co pamiętam tak właśnie robiłeś) domyślnie zostaje ta funkcja włączona. Gdybyś parował HS'a sony tylko przez BT wtedy byś sam mógł wybierać głośność.

HQ ponoć ogranicza szumy z otoczenia i ustawia HS optymalnie do jak najlepszego nadawania / odbierania.

Ja mam ją cały czas włączoną.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Hmmm, dzięki za wyjaśnienie, w takim wypadku chyba nie będę nic zmieniać i zostawie to HQ na ON.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przymierzam się do kupna headsetu , jaki polecacie w dobrej cenie ? acha i czy dużo osób na ps3 gra z headsetem ? bo wiem , że na xboxie bardzo dużo grało...

Opublikowano

Podpinam się<br />Poszukuję hedseta do ps3 (takiego nausznego) albo oddzielnego mikrofonu &quot;który można by założyć na głowę na której już są słuchawki&quot; ; obecnie używam słuchawek 515 sennheisera i było by dobrze gdyby jakość dźwięku oferowanego przez headset była przynajmniej na równym poziomie jak ww. słuchawki a najlepiej, gdyby była nawet lepsza (chodzi o to żeby były odpowiednio wyważone do grania (głębokie basy itp. 'przydatne' cechy) i preferuje połączenie kablem niż bezprzewodowe /ładowanie podczas gry, czy zmiana baterii to nie dla mnie/ !

Edytowane przez Grez