Square 8 501 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Nie masz włączonego HQ, za słaby net, złe sparowanie to pierwsze co mi przychodzi do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 A co powiecie na taki headset http://www.joystiq.com/2011/02/18/ps3-bluetooth-headset-available-in-urban-camouflage-color-sche/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 No spoko do gry w domu. Ale z takim 'na miasto' a tym bardziej w delegację służbową bym się nie wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 czy grajac z headsetem , rozmowy innych graczy sluchac w glosniku z headsetu czy na glosnikach kina domowego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Zależy od ustawień, możesz sobie wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
silent snake 0 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Mój odnośnik Takie coś się nada do komfortowego gaworzenia po sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Powinno w zupełności. Ja do dzisiaj używam headseta Motoroli za 3 dychy Choc niedlugo zamierzam wymienic na oryginalny headset Sony Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Mój odnośnik Takie coś się nada do komfortowego gaworzenia po sieci? Kolego... z każdego platronicsa bedziesz zadowolony ponad miarę, gwarantuję... A za ta cenę tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza
wendiego 11 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Poważni, hardcore gracze nie zakładają na uszy niczego gorszego niż to Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Dlatego już wiemy czemu nie masz takiego hs'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 (edytowane) Ma ktoś takiego HS? Jak z jakością tej słuchawki? http://www.amazon.co.uk/Gioteck-EX-01-Bluetooth-Headset-PS3/dp/B00111SFEU/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1307187810&sr=8-3 Cena jest atrakcyjna, a nie wiem jak często będę używał HS więc nie chcę się zbytnio wykosztować. Edytowane 11 Czerwca 2011 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
FalsoVero 3 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Czy mogę użyć Turtle Beach jako hs do Ps3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 (edytowane) Jak wejdziesz na stronę http://www.turtlebeach.com/products/ps3-gaming-headsets/ear-force-pbt.aspx to znajdziesz dedykowany HS do PS3, więc tak. Edytowane 11 Czerwca 2011 przez Square bo tak Cytuj Odnośnik do komentarza
FalsoVero 3 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Nie chodzi mi o to, źle sprecyzowałem poprzednie pytanie. Chodzi mi o moje Turtle Beach ear force x11, na stronie producenta niby nie pasują do ps3. Wejście USB mają także chyba powinny kopcić Cytuj Odnośnik do komentarza
villain 5 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Mam trzy szybkie pytanka: Czy za pomoca tego sprzetu - http://www.logitech.com/pl-pl/gaming/headsets/devices/7248 bede mogl grac z dzwiekiem puszczonym tylko na sluchawki czy na PS3 to nie dziala ? Czy sprzet ten bedzie takze dzialal jako sluchawki do sluchania muzy z PS3 ? Czy znacie inne sluchawki 7.1 + headset dzialajace na PS3 i warte polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 W Biedronce można znaleźć headset od Nokii za jakieś grosze - będzie działał z PS3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) Jest na świecie pewnie tylko jeden model "headsetu Nokii"... Podaj model, może trafisz kogoś na forum kto używał lub próbował parować go z konsolą. Edytowane 11 Lipca 2011 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Jakbym widział jaki to model to bym podał. Za to podejrzewam, że w Biedronce jest tylko jeden model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Mam Head Seta Ps3 i mam problem. W ustawieniach urządzeń Audio mam Headseta ale poziom głośności jest na 3. Inne opcje są niedostępne i nie mogę zwiększyć bądź zmniejszyć czułości mikrofonu. Dlaczego tak się dzieje ? I jak można temu zaradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Mam Head Seta Ps3 i mam problem. W ustawieniach urządzeń Audio mam Headseta ale poziom głośności jest na 3. Inne opcje są niedostępne i nie mogę zwiększyć bądź zmniejszyć czułości mikrofonu. Dlaczego tak się dzieje ? I jak można temu zaradzić ? Musisz wyłączyć opcję HQ (High Quality) - w przeciwnym razie poziom głośności zawsze będzie ustawiony na "3". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Nie przypominam sobie abym ją kiedykolwiek włączał Inny użytkownicy mają tę opcję włączona aby mieć lepszy dźwięk czy to taka ściema z tym HQ ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) Nie przypominam sobie abym ją kiedykolwiek włączał Inny użytkownicy mają tę opcję włączona aby mieć lepszy dźwięk czy to taka ściema z tym HQ ? Jeśli parujesz HS z PS3 po kablu (a z tego co pamiętam tak właśnie robiłeś) domyślnie zostaje ta funkcja włączona. Gdybyś parował HS'a sony tylko przez BT wtedy byś sam mógł wybierać głośność. HQ ponoć ogranicza szumy z otoczenia i ustawia HS optymalnie do jak najlepszego nadawania / odbierania. Ja mam ją cały czas włączoną. Edytowane 15 Lipca 2011 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Hmmm, dzięki za wyjaśnienie, w takim wypadku chyba nie będę nic zmieniać i zostawie to HQ na ON. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzcyb 0 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Przymierzam się do kupna headsetu , jaki polecacie w dobrej cenie ? acha i czy dużo osób na ps3 gra z headsetem ? bo wiem , że na xboxie bardzo dużo grało... Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 (edytowane) Podpinam się<br />Poszukuję hedseta do ps3 (takiego nausznego) albo oddzielnego mikrofonu "który można by założyć na głowę na której już są słuchawki" ; obecnie używam słuchawek 515 sennheisera i było by dobrze gdyby jakość dźwięku oferowanego przez headset była przynajmniej na równym poziomie jak ww. słuchawki a najlepiej, gdyby była nawet lepsza (chodzi o to żeby były odpowiednio wyważone do grania (głębokie basy itp. 'przydatne' cechy) i preferuje połączenie kablem niż bezprzewodowe /ładowanie podczas gry, czy zmiana baterii to nie dla mnie/ ! Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez Grez Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi