winner 183 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ja: "Nie wie może pani/pan kiedy pojawią się headsety Sony 7.1 dla PS3?" MM, Saturn, Empik, Euro: "OMG LOL WTF?!" ... Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Raczej nadzieja i sam też takową posiadam. Nie wiecie może czy w innych krajach Europy headset jest już dostępny? Nie udało mi się znaleźć infa. Nie ma, wszystkie sklepy eu mają na sell pojedyńcze sztuki amerykańskie i to za ceny rzędu naszych 500zł wzwyż w przeliczeniu. Byłem dziś w dużym centrum handlowym, w saturnie nie wiedzieli o czym mówię a w centrum sony facet ogarniał ale powiedział,że nie ma zielonego pojęcia kiedy będzie do kupienia, zero infa od sony. Jest też nadzieja że wersja na europe będzie poprawionym egzeplarzem... usa to teren testowy, betatesty a my możemy dostać ver.2 może z lepszym firmawerem czy coś. Jeśli byłaby to kwestia firmware to każdy posiadający wersję us mógłby go upgrejdować, hardware raczej pozostanie nietknięty. Mogliście serio kupić póki były, przelicznik i tak od zawsze jest 1$=1ojro więc cenowo nie byłoby strat. Przy okazji ponawiam pytanie do tych co słuchawki mają-też macie takie rzadkie bipanie podczas użytkowania? Bardzo rzadko ale jednak jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nemix 36 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja swój Headset 7.1 odkupiłem od kolegi bo nigdzie nie można było dostać w normalnej cenie.Pograłem trochę w BF3 i Black Ops multi,słuchawki są dobre słychać dźwięki których wcześniej się nie zauważało,czasem pomagają uniknąć zginięcia bo lokalizujemy przeciwnika zanim on nas zabije,czy są warte swojej ceny to nie wiem ciągle staram się do nich przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kuno Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Jak jest z jakościa tych słuchawek Sony 7.1 jeśli chodzi o muzyke i filmy? Warto wciągać? Cytuj Odnośnik do komentarza
nemix 36 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Filmów nie oglądałem ,muzyki słuchałem na pc i mi jakość odpowiada bardzo dobrze się sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza
wendiego 11 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Obecnie jest spora przecena na headset logitecha F540, który jest niezła alternatywą dla promowanego przez Sony. http://www.logitech.com/pl-pl/gaming/headsets/devices/7362 4 stówki bez 5 PLN Warto sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Jest jakaś duża różnica między jakimś tam headsetem za jakieś 40-60zł, a oficjalnym Sony za 120-130? Zastanawiam się jakiego sobie sprawic na Święta, jak nie ma jakiejś wielkiej różnicy to mogę wziąc tańszego, byle było mnie dobrze słychac. Poleccie coś Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Nie zawiedziesz się na oficjalnym. Możesz kupić nawet używany za 70-80zł, ale kup Sony. Jest w pełni wspierany, ma najlepszą jakość, nie męczy uszu i bardzo wytrzymałą baterię. Ja bym się nie zastanawiał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Tylko kup tą nowszą wersje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Ok, gwiazdka jest, więc mogę zaszalec, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Obecnie jest spora przecena na headset logitecha F540, który jest niezła alternatywą dla promowanego przez Sony. http://www.logitech....ts/devices/7362 4 stówki bez 5 PLN Warto sprawdzić Ja tez o nich wczesniej wspominalem tylko ze drogie byly a teraz prosze, cena rowna org headsetowi sony. Za Sony jedynie przemawia ten dzwiek 7.1 a Logitechy maja plus za kompatybilnosc na obydwu konsolach i pewnie tez bezproblemowo na pc. Niech ktos je kupi i zda opinie Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wie ktoś może czy te Logi F540 łączą się z PS3 bezprzewodowo (dźwięk i rozmowa)? Jeśli mogę słuchać i gadać bez żadnych kabli, to je biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 (edytowane) http://logitech-pl-e...vcV9PUHhUTGs%3D Z tego wynika że tak. Edytowane 18 Grudnia 2011 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jak coś to w szczecińskim Saturnie widziałem wczoraj ten Headset 7.1 od Sony. Były 3 sztuki, 379zł. Może w innych też już jest Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Piszcie piszcie czy w Saturnach zaczynają sprzedawać a może sprowadzili z usa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ja prawdopodobnie jutro będę miał tą europejską wersję za 399 zł. A skąd mam? Kolega kolegi kupił z hurtowni w której zaopatruje się również ultima, więc niedługo powinny być i w innych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Tylko że ultima ma sprowadzane wiec i nadal nie wiadomo co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 W saturnie też był sprowadzany chyba. Chyba bo nie wiem po czym to rozpoznać, dokładnie się nie przyglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Szczerze mówiąc, to chętnie wypróbowałbym (czyli zakupił) Logitech F540, ale odstrasza mnie jedna rzecz. Mianowicie ludzie czasami skarżą się na dość odczuwalne zjawisko pogłosu, a mi często prowadzącemu konwersacje na PSN może to bardzo przeszkadzać. W tych słuchawkach wszystko jest lepsze od tych Sony (wygląd, ergonomia, jakość materiałów, bateria, a przede wszystkim wielozadaniowość czyli pudełeczko, dzięki któremu podepnę te słuchawki wszędzie), ale boję się właśnie tych pogłosów gdy mówi się do mikrofonu. 395zł to lepiej niż świetna cena za ten sprzęt, ale ja jeszcze się wstrzymam. i chyba poczekam na premierę Sony 7.1 w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jak coś to w szczecińskim Saturnie widziałem wczoraj ten Headset 7.1 od Sony. Były 3 sztuki, 379zł. Może w innych też już jest Toruń, Media Markt 499zł. Za te 379, czy nawet 399 to bym się zastanowił, a tak to się kłopot sam rozwiązał. Brat coś mówił, czy by się we dwóch nie zrzucic, więc może poczekam, aż po Świętach obniżą, ewentualnie gdzieś indziej znajdę w cenie dla idiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 W Media Markcie zawsze jest znacznie drożej niż w Saturnie ale i tak... Sony co TY robisz... wszystkie sklepy pokazują jaki jesy popyt na te słuchawki a wy to olewacie... Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 I oto dzisiaj przyszły słuchawki Tak jak mówiłem europejska wersja. Prezentują się naprawdę znakomicie, zobaczymy niedługo jak z dźwiękiem. W pudełku oprócz słuchawek i adaptera jest wyłącznie instrukcja obsługi(również w PL) Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 No to rewelka że eu... może jednak będzie taka cicha premiera... dzwonie do saturna katowice czy mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 U mnie w Komputroniku sa w cenie 379zł, tzn jeszcze termin dostawy nie znany ale juz sie pojawily na stronie. Widze nawet ze ja zmieszcze sie w niecalych 350zł brutto http://www.komputronik.pl/product/144766/Strefa_Gier/Konsole_i_akcesoria/Sony_Wireless_Stereo_Headset_USB_7_1.html Dowiem sie kiedy beda i dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 W Saturnie Katowice nie mają. "Widze nawet ze ja zmieszcze sie w niecalych 350zł brutto" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi