Skocz do zawartości

Headsety do PS3

Featured Replies

Opublikowano

warto kupic.

sporo graczy ma hs, a czy używają to juz zależy od gry ;]

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 825
  • Wyświetleń 53,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja parę dni temu dostałem swoje słuchawki w prezencie i póki co jestem mega zadowolony. Na razie nie próbowałem jak wygląda rozmawianie na onlajnie ale sam dźwięk w nich jest super.     Ja mam pod

• Tak trudno poszukać? Na allegro masz kilka aukcji z tego co widzę od 380zł, na ultimie 439.

• Mam pytanie: niedawno dostałem zaje***ste słuchawki z mikrofonem . Czy jest możliwość podłączenia ich do PS3 w zastępstwie headsetu (czy istnieje jakaś przejściówka/adapter gdzie mógłbym wpiąć

Opublikowano

szkoda usb w konsoli dla tego hs'a

http://allegro.pl/li...=1&category=348

Też polecam plantronics-y, bierz nawet najtańszego a będziesz zadowolony. Długo trzymają, krótko się ładują a jakość dźwięku jest wprost rewelacyjna. To taki merc wśród HS-ów hehe :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

?Posiadam headset bluetooth Nokia BH-200. Podłączyłem go do ps3 bez większych problemów, jednak podczas gry a)jakość rozmowy jest tragiczna b)rozmówców prawie nie słychać (zarówno w konsoli, jak i w słuchawce głośność mam na maksa) i dodatkowo oni mnie słabo słyszą. O co chodzi?

Opublikowano

?Posiadam  headset bluetooth Nokia BH-200. Podłączyłem go do ps3 bez większych problemów, jednak podczas gry a)jakość rozmowy jest tragiczna b)rozmówców prawie nie słychać (zarówno w konsoli, jak i w słuchawce głośność mam na maksa) i dodatkowo oni mnie słabo słyszą. O co chodzi?

Ten HS nie ma zbyt pochlebnych opinii. Najczęściej wytykają mu słabą jakość rozmów. Potestuj go z telefonem, jeśli i tu jakość będzie fatalna zainwestuj w jakiś sprawdzony model. 

Opublikowano

Mam zwykla sluchawke bluetooth do Nokii i teraz pytanie czy da sie ja polaczyc z PS3? Wlaczam bluetooth w telefonie ale niestety PS3 mi nie wyszukuje tego urzadzenia. Jestem zmuszony do zakupu np. HS od Sony?

Opublikowano

Mam zwykla sluchawke bluetooth do Nokii i teraz pytanie czy da sie ja polaczyc z PS3? Wlaczam bluetooth w telefonie ale niestety PS3 mi nie wyszukuje tego urzadzenia. Jestem zmuszony do zakupu np. HS od Sony?

Chcesaz polaczyc Telefon czy sluchawke.

Trzymasz dlugo power na sluchawce az wejdzie w stan "parowania" prawdopodobnie dioda bedzie migac.

Wyszukujesz SLUCHAWKI. Znajdujesz sluchawke wprowadzasz kod prawdopodobnie 0000. I dziala

Opublikowano

Oczywiscie chce polaczyc sluchawke ;>

To jest w "zarzadzaj urzadzeniami bluetoooth"? Jesli tak to mi nie dziala a trzymalem przycisk power dlugo.

Opublikowano

Jeżeli HS ma jakieś wejście USB to spróbuj kablem połączyć.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jakiś czas temu wydali dwa nowe, oficjalne. Bez sera. Chyba że się nie potwierdzi.

Opublikowano

a jakie headsety nie douszne polecacie, bo jak rozumiem wszystkie polecane tu plactonicsy, jabry, są douszne, pytam bo nigdy ze słuchawką bluetooth doczynienia nie miałem.

Opublikowano

Polecam oficjalny headset Sony :thumbsup:.

Opublikowano

Ja nie polecam, ucho boli przy dłuższym uzywaniu. Własnie go sprzedałem i kupuje logitecha bluetooth vantage.

Opublikowano

@xbor szuka niedousznego - ten od sony jest douszny.

@mataman - też dla mnie było cierpieniem trzymanie go dłużej - potem odpowiednio powyginałem i wyprofilowałem uchwyt (jest elastyczny) i teraz jest OK (wydaje się ciut ciężki ale za to długo bateria trzyma)

Opublikowano

Długo to znaczy ile Ci trzyma?

Bo mnie właśnie dobija najbardziej w tym oficjalnym headsecie bateria. Dwie-trzy sesje po 3-5 godzin i do ładowania, nie wiem czy to norma?

Opublikowano

W grze to ciężko powiedzieć - 15-20h? Nie wiem - strzelam. Dawno nie grałem w Uncharted 2 xD - wiem że dla porównania Nokii jakiś topowy za 270zl (nie pamiętam modelu) wytrzymywał niestety o połowę krócej. W stand-by pod telefonem ten od Sony wytrzymał 2 delegacje po 12-14h każda (nawijka kilkuminutowa co mniej więcej 1-2 h po 5-15 minut) i jeszcze trochę zostało.

To naprawdę dużo jest w porównaniu do słuchawek typowo telefonicznych ;)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Długo to znaczy ile Ci trzyma?

Bo mnie właśnie dobija najbardziej w tym oficjalnym headsecie bateria. Dwie-trzy sesje po 3-5 godzin i do ładowania, nie wiem czy to norma?

U mnie tak samo jak u Kyo po 15h śmiga. I tak to jest całkiem niezły wynik ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zgubila mi sie ta gumowa nasadka ktora jest na oficjalnym headsecie sony (na tej czesci, ktora sie wsadza do ucha). Orientuje sie ktos moze, czy mozna to gdzies dostac? Jesli tak, to bylbym wdzieczny za jakies info.

Opublikowano

W pudełku nie miałeś zapasowej? Ja miałem 2 szt tych nasadek: jedną na HS'sie a drugą w folijce - HS z pierwszego rzutu w tekturowym pudełku (być może te w blistrach nie mają zapasu).

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Ja też miałem dwie w zestawie, ale rózniły się twardością. Ta standardowa była twardsza i mniej wygodna, jakbym miał jeł używać to raczej bym poszukał zamiennika.

Opublikowano

Heh - bede musial poszukac, mam nadzieje ze znajde.

Ma ktos jakies pomysly co mozna wykorzystac jako zamiennik? Gdzie takie co moznaby bylo dostac?