qb3k 946 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Perc Hero w cenie GHIII Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Chociaż w sumie...gitarę z GHIII mam, a czytałem wzmianki, jakby w wersji na X360 była możliwość korzystania z headset'u jako mikrofonu :shifty: Coś wiadomo na ten temat ? Tylko i wyłącznie pod tym kątem szukałem - sam mam wiosło z GH3 i choć miło byłoby mieć dwa (bass/lead), nie będę nabijał kabzy EA skoro nas takim sikiem potraktowali. Użyteczność headseta potwierdził sam koleś z Harmonix, afaik to jeden z bonusów (sic!) wersji EU. Ale akurat śpiewanie w RB mam głęboko w poważaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) No ale śpiewanie czy raczej pianie daje sporo radochy... Ostatnio jak graliśmy z kumplami w RB z majkiem to sie chłopaki (i dziewczyny) tak zajarali że grając w GH II brali mikrofon i spiewali. Komiczny widok. Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
keetiv 5 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 A nie orientujecie się, ile dodatkowo (za bagaż) zaplaci osoba, która przywiezie Rock Band (pełną paczkę) z USA? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 zalezy... liczy sie waga calego bagazu. Jezeli waga bedzie przekroczona nieznacznie, to moga puscic. A jak nie puszcza to trzeba liczyc $50. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) Tak sobie siedzę i słucham, w różnej kolejności, Muse, Die Toten Hosen, Iron Maiden, Metallici i doszedłem do wniosku, że nie ma opcji, żeby nie kupić. Po prostu wizja pomykania w to w roli perkusisty jest zbyt kusząca, a i set lista co najmniej smakowita Jeżeli nie byłoby to problemem, to poprosiłbym o wklejenie tutaj takiej ostatecznej listy piosenek w wersji Europejskiej plus, a w ramach oddzielnej listy, piosenek dostępnych do ściągnięcia w dniu premiery w EU. Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez Keymaker Cytuj Odnośnik do komentarza
keetiv 5 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 (edytowane) Mam możliwość poproszenia cioci, aby mi przywiozła Rock Band z hAmeryki. Koszt to 147$ (jakieś 320zł) za cały zestaw. Myślicie, że oclą jej to przy wwożeniu do Polski? Sama gra w EU powinna wynieść ok. 200zł, więc za całość zapłaciłbym ok. 500zł. Myślicie, że się opłaca? Sorry za takie lamerskie pytania, ale wciąż się zastanawiam czy w to zainwestować Edytowane 25 Kwietnia 2008 przez keetiv Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Ku mojemu zdziwieniu odkryłem że rację ma jednak EA dyktując tak wysoka cenę. Muszą sobie odbic na dostawach sprzętu do Europy. W chwili obecnej stawki za przewóz czegokolwiek ze stanów do europy idą cały czas do góry. A dzieje sie tak dlatego że, dolar z powodu swojej słabej wartosci powoduje niskie zapotrzebowanie na towary eu (są za drogie dla lameryki). W zwiazku z tym nie ma wysyłek z eu do us, co jednoczesnie powoduje opór przewoźników przed wysyłaniem czegokolwiek do nas. Bo trzeba płacić podwójnie 1 za wysyłke kontenera z towarem do eu i 2 wysyłkę powrotnego kontenera z powietrzem do us. Dlatego taniej wychodzi sprowadzenie zestawu indywidualnie, najczęsciej lotniczą. Co tam, my nie mamy problemu, ale mnóstwo firm z eu nie moze sie doprosic o wysyłke zakupionych już towarów ze stanów w kontenerach no chyba że zabulą podwójnie i poczekają na kilka tysięcy podobnych im frajerów, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie wysle kontenerowca z 1/3 ładunku. ot глобальный рынок Cytuj Odnośnik do komentarza
mario87 2 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Jeszcze jedna rzecz. Wszystko i tak pewnie jest robiona w Chinach. Więc albo ktoś leci w ch.uj.a albo powinni wywalić gościa od logistyki czy kto tam odpowiada i wszystko wysyłać od razu z Chin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Er_WolvEr 0 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Super. Wielkie marzenia związane z Rock Band'em w najlepszym przypadku skończą sie na kupnie używanej/importowanej gry po kilku miechach, gitarze od Guitar Hero2, Mikrofonem od SingStar'a (albo pośpiewam do headset'a ;]), padzie zamiast 2giej gitarki (a nie przepraszam.. nie da sie. Przynajmniej nie dało sie w wersjii na PS2), oraz moooże oryginalnej Perkusji. A bardziej możliwe, że będzie sie czekać, aż jakaś firma bedzie robić tańsze repliki. Albo... zamiast tego Gra + Gitara od GH2/3 + Roczny LIVE! ;D. Nie zagram se w 4rke z ludem w domu, no ale - życie. Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekW 5 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Mam możliwość poproszenia cioci, aby mi przywiozła Rock Band z hAmeryki. Koszt to 147$ (jakieś 320zł) za cały zestaw. Myślicie, że oclą jej to przy wwożeniu do Polski? Sama gra w EU powinna wynieść ok. 200zł, więc za całość zapłaciłbym ok. 500zł. Myślicie, że się opłaca? Sorry za takie lamerskie pytania, ale wciąż się zastanawiam czy w to zainwestować Pamietaj ze gra jest w formacie NTSC i na konsoli PAL sobie nie pograsz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ale gość wyraznie napisał że chce kupić wersje EU. Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Mam możliwość poproszenia cioci, aby mi przywiozła Rock Band z hAmeryki. Koszt to 147$ (jakieś 320zł) za cały zestaw. Myślicie, że oclą jej to przy wwożeniu do Polski? Sama gra w EU powinna wynieść ok. 200zł, więc za całość zapłaciłbym ok. 500zł. Myślicie, że się opłaca? Sorry za takie lamerskie pytania, ale wciąż się zastanawiam czy w to zainwestować Pamietaj ze gra jest w formacie NTSC i na konsoli PAL sobie nie pograsz dlatego keetiv chce dokupic do zestawu za 320 pln gre w europie za 200. akcesoria powinny pasowac, a czy warto inwestowac? ja bym poczekal az RB ukaze sie w europie oficjalnie i bedzie wiadomo ile kosztuje. a tak z innej beczki. obejrzalem dzis saoudtrack do gry i musze powiedziec, ze chyba sie skusze na samo pobranie na gitce. jest o wiele mniej lamerskich kawalkow jak to bywa w przypadku GH. co prawda kilka sie powtaza, ale to zaden problem. okazuje sie wiec, ze mozna dac w wiekszosci nowsze kawalki, nie zapychajac setu starociami Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 zamień dolary na funty i dodaj z 10% to będziesz miał cenę w EU w ameryce nie mają VAT, tam sprzęt zawsze jest tańszy edit: http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=130927 fajnie mieszkać w Europie Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Wiadomo coś już o dostępności gry w Polsce? Premiera za niecałe dwa tygodnie, może ktoś się skusi sprowadzać ten sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 W nowym Neo+ jest reklama Ultimy z ceną 899zł na obie platformy (chociaż towaru w sklepie nie ma w ofercie). Porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Oficjalna dystrybucja tylko w UK, Niemczech i Francji Trzeba się nastawiać na import z UK, skąd praktycznie najtaniej wychodzi przy obecnym kursie pałnda, który ma prognozy na zejście do poziomu 4 polskich blaszek. Wtedy już na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 (edytowane) No ja swoja wersje mam zamowiona.Najtaniej wyszlo na play.com bo za 140 funa jest dostepna gra+instrumenty co daje na dzien dzisiejszy na PLNy 6 paczek. Edytowane 11 Maja 2008 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmybons 2 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 (edytowane) zgadza sie, na playu najtaniej...co dokladnie wchodzi w sklad zestawu? mikrofon, perka, elektryk i bas? Edytowane 11 Maja 2008 przez jimmybons Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Bez basa...jest jedna gitara tylko w zestawie.Bas bedzie z GH :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Fok sejk, 600 polskich krążków za instrumenty + gra ? Tego się nie spodziewałem Jakby się znalazł jakiś uczciwy importer, to i za max. 700 PLN można by to kupić w Polsce. Ale znając chciwość ludzi "z możliwościami". Chyba trzeba będzie poprosić o pomoc El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
gregor 0 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 No fajnie, tylko czy ktoś już zamawiał jakąś grę w play.com, bo z tego co widzę, to chyba nie wysyłają do polski ? Mam nadzieję, że się mylę, bo rzeczywiście jest tam bardzo tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Nie wysylaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Na rynku pojawiło się 119 elementów do pobrania z Rock Band. Robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziabong 1 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 tak tylko dla informacji GameStop Irlandia cena 169,99 Jurków czyli nie tak tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi