Opublikowano 15 lipca 201410 l Gdzie można zakupić PSOne Classics w PSS? Nie mogę znaleźć działu z tym
Opublikowano 3 września 201410 l Chcę zakupić DLC dostępne tylko na angielskim PS Store. Czy mogę skorzystać z karty ze zdrapką przeznaczoną na polski PS Store? A jeśli nie, to gdzie mogę zaopatrzyć się w kartę z kodami na angielską wersję sklepu? Z góry dzięki za pomoc.
Opublikowano 3 września 201410 l Nie można. Ja kody kupuję w jednym z tych 3 sklepów - poszukaj, może będą mieli: inexus.plfabrykakluczy.plkeye.pl
Opublikowano 24 października 201410 l Cześć, Od czwartku nie działa mi PS Store. Już zdążyłem go odinstalować i zainstalować. Ktoś ma podobny problem ? U mnie to wygląda tak że konsola się zawiesza albo wchodzi do Store i po chwili wychodzi. Pozdro
Opublikowano 25 października 201410 l No właśnie u mnie to samo jest jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu?
Opublikowano 26 października 201410 l Pobieram przez www i konsola sama pobiera ale fajnie gdyby naprawili Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 28 października 201410 l Ten skur.wialy pss nadal nie dziala i nawet przez przegladarke wejsc nie moge bo strona sie nie moze zaladowac
Opublikowano 28 października 201410 l Jak dzwoni się na infolinie PlayStation to nawet jest o tym komunikat (zdają sobie z tego sprawę).
Opublikowano 28 października 201410 l fw 2.0 do ps4 tez nie widac, a zawsze juz byly juz od rana dostepne wiec cos jest na rzeczy - od jakiegos czasu psn jest na skraju edit - ok, 2.0 juz jest
Opublikowano 29 października 201410 l Dzisiaj znow mi sklep zawiesil konsole. Rozumiem, ze nic poki co nie naprawili?
Opublikowano 29 października 201410 l Naprawia za tydzien? Ja pier... Czy oni maja swiadomosc ze trac kase z kazdym dniem kiedy trwa usterka? Zenada.
Opublikowano 31 października 201410 l Serio tydzien? xD Nie to chyba jakis zart? Dziala juz ten sklep z poziomu ps3? Nie chce katowac konsoli kolejnym przywracaniem systemu ;/
Opublikowano 31 października 201410 l No ja dzisiaj rano sprawdzałem, gów,no wciąż nie działa. 10-letnie wsparcie my ass.
Opublikowano 31 października 201410 l Podobno za tydzień mają naprawić. Skąd taka informacja? Moim zdaniem to powinno działać po 24h Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 31 października 201410 l Potwierdzam pss na ps3 leży. Na szczęści obok jest już jedyna słuszna konsola poprzedniej generacji.
Opublikowano 1 listopada 201410 l Ps store dziala. Sciaga jakiegos pacza 1.14 (czy cos takiego) i sie w koncu uruchamia. A to, ze chodzi jak ch.uj w beczce smoly to inna kwestia.
Opublikowano 6 stycznia 201510 l Wczoraj wygasla mi subskrypcja ps+. Zawsze mialem na rok, kupowalem kase pre-pad, doladowywalem portfel, kupowalem w sklepiku usluge na rok i dzialalo. Dzis chcialem kupic ps+ na miesiac za 27zl, w portfelu mam 70zl, proboje przez psn a mnie pytaja o jakies dane do karty kredytowej... O co biega? Nie moge normalnie kupic za kase w portfelu?
Opublikowano 6 stycznia 201510 l Przy tym miesięcznym trzeba chyba mieć dodane dane karty. Spróbuj kupić na trzy miechy to sobie sprawdzisz
Opublikowano 7 stycznia 201510 l No i okazalo sie, ze karta przy 30 dniach, reszta normalnie z portfela. Je.bac sony.
Opublikowano 26 lutego 201510 l mam problem z logowaniem na ps3 na ps4 dziala bez problemu ten sam mail i hasło a na ps3 juz nie chce co jest grane ?????