Opublikowano 9 października 201014 l - Assassin's Creed II - Uncharted: 2 (multi) ostatnio też zrobiłem małe zakupy na PSS: - Prince of Persia Epilogue - Secret of Monkey Island: Special Edition - RE5: Lost in Nightmares
Opublikowano 11 października 201014 l MAFIA II grę pożyczył mi brat, z chęcią ukończę tą mafijną opowieść a że nie zapłaciłem za grę ani grosza to zapomniałem o wszystkich grzechach wersji PS3 i oraz tych ogólnych. Grałem ok.2h i na razie jest bardzo dobrze
Opublikowano 12 października 201014 l Dragon Age. Wystarczająco długo leżakował na półce nietknięty - ponad pół roku. W międzyczasie (jeszcze) My Aquarium. Czekam na Swords & Soliders.
Opublikowano 15 października 201014 l Castlevania skończona teraz enslaved a potem powrót do castle. (wymasterować co się da...)
Opublikowano 15 października 201014 l Gram w Fife.......10 i czekam na Brutal Legend. Potem zbieram fundusze na Red Dead.
Opublikowano 15 października 201014 l Castlevania Lords of Shadow, Medal of Honor multiplayer ( puki sa ludzie na serwerach, sic! )
Opublikowano 15 października 201014 l Zwyrodnialec: przy okazji prowadząc ze mną mini "sprzeczkę" która z tych gier jest lepsza
Opublikowano 15 października 201014 l W dalszym ciągu męczę Red Dead Redemption. Edytowane 15 października 201014 l przez TheRozi
Opublikowano 16 października 201014 l Przez ostatni tydzień męczyłem Mirrors Edge. Teraz będzie trzeba się pobawić w speedruny. Bardzo dobra gra. Szkoda, że jak na razie nie robią kontynuacji.