Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

BF:BC 2 multi w oczekiwaniu na Enslaved i PES 2011 ;]

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

- Assassin's Creed II

- Uncharted: 2 (multi)

ostatnio też zrobiłem małe zakupy na PSS:

- Prince of Persia Epilogue

- Secret of Monkey Island: Special Edition

- RE5: Lost in Nightmares

Opublikowano

MAFIA II :) grę pożyczył mi brat, z chęcią ukończę tą mafijną opowieść a że nie zapłaciłem za grę ani grosza to zapomniałem o wszystkich grzechach wersji PS3 i oraz tych ogólnych. Grałem ok.2h i na razie jest bardzo dobrze :thumbsup:

Opublikowano

Dragon Age. Wystarczająco długo leżakował na półce nietknięty - ponad pół roku. W międzyczasie (jeszcze) My Aquarium.

Czekam na Swords & Soliders.

Opublikowano

Castlevania skończona teraz enslaved a potem powrót do castle. (wymasterować co się da...)

Opublikowano

Gram w Fife.......10 i czekam na Brutal Legend. Potem zbieram fundusze na Red Dead.

Opublikowano

Castlevania Lords of Shadow, Medal of Honor multiplayer ( puki sa ludzie na serwerach, sic! )

Opublikowano

Zwyrodnialec: przy okazji prowadząc ze mną mini "sprzeczkę" która z tych gier jest lepsza :P

Opublikowano

W dalszym ciągu męczę Red Dead Redemption.

Edytowane przez TheRozi

Opublikowano

Przez ostatni tydzień męczyłem Mirrors Edge. Teraz będzie trzeba się pobawić w speedruny. Bardzo dobra gra. Szkoda, że jak na razie nie robią kontynuacji.