Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Assasin's Creed II

FIFA 11

Niedługo Epizody.

Fajnie :)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Miałbyć CoD, przez opóźnienie to dupa jest a nie nowe Call of Duty.

Gram w FIFE 11, PES 2011, Resistance 2 i od piątku Mafia 2 (wyplatunuję sobie) oraz Mirrors Edge (nigdy nie grałem a ludzie chwalą ;d)

Opublikowano

God of War III po raz enty na Chaosie. Nowe challenge i skiny dla Kratosa testuję.

Opublikowano

Do "Shift" także chyba powrócę na chwilę, pomimo, faktu, że zdobywając w niej platynę, spędziłem przy jej sporo czasu. Kapitalna gra.

God of War III po raz enty na Chaosie. Nowe challenge i skiny dla Kratosa testuję.

I, jak się sprawdzają.... Może zaatakuję GoW III raz jeszcze, a jak tak, to z pewnością sobie je sprawię.

Raz jeszcze w PoP:ZP, odświeżam także Bioshock 2.

Edytowane przez Sylvan Wielki

Opublikowano

Castlevania: Lords of Shadow - coś wspaniałego :)

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Alien Breed: Impact ( coolowa, staroszkolna strzelanka ), w międzyczasie Medal of Honor multi...

Opublikowano

Enslaved, dwa rozdziały za mną, narazie jest świetnie.

Super Street Fighter 4 przez neta.

Opublikowano

Sacred 2

Fifa 11

Opublikowano

- Need for Speed: Hot Pursuit (jak mi przyślą :rolleyes:)

- Blur

- Wipeout HD Fury

- BlazBlue Continuum Shift

Opublikowano

Tiduuuuuch!! Czemu się nie pochwaliłeś co tam jeszcze dostałeś z Criterion?

Żeby nie było offtopa

W Black Ops gram ;] ale powoli przymierzam się do Brotherhood

Opublikowano

Call of Duty Black Ops-multiplayer

Need for Speed Hot Pursuit

Opublikowano

bioshock2logo.jpg

Biorę się za multi (jeszcze nawet nie sprawdzałem). Ponad to mam zamiar obadać DLC Minerva's Den (podobno rewelacja w porównaniu do nieco jałowej podstawki)
:thumbsup: