darkos 4 294 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Left Behind, oczywiście od razu Survival i po 30 minutach jest masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
kalerowy 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Obecnię nadrabiaj trochę zaległości mianowicie Tomb Raider i GTA 5 a w kolejce jeszcze czeka Dark Souls 2, eh skąd wziąć czas na te wszystkie dobre gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Wielkanoc upłynęła pod znakiem Hotline Miami Na pececie spasowałem, na padzie poszło lepiej, wreszcie mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić- rewelacja. Teraz pora wreszcie skończyć ME3. O ile sama trójka momentami jest niestrawna, tak dlc Cytadela to małe mistrzostwo świata. Naprawdę godne zakończenie trylogii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Battlefield 3. Głównie rozbrajanie claymore'ów za pomocą nogi i kolekcjonowanie pocisków na klacie. EDIT: Zapomniałem dodać, że w multi. Singiel mnie nie rusza. Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Red Faction 3 : Guerilla , coś tej grze brakuje, troszkę niedopracowana ale wciąga, Most Wanted PS2 , dobrze poczuć ponownie klimat ucieczek przed glinami, Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Yakuza 3 zrobiona w miesiac / 45h na liczniku. Rewelacja, biore sie z miejsca za Y4. Infamous 1&2 musza poczekac. Od dawna nie mialem tak, zeby zwykle fetch questy i randomowe fighty dawaly tyle radochy. ps. 32% completion? Dafuk. Jeszcze jakies minigierki? Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Powoli kończę Mass Effect'ową Cytadelę- jedno z najlepszych DLC, w jakie grałem. A w kolejce czeka cała cyfrowa kupka wstydu, ze Sly Cooperem na czele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Wreszcie coś normalnego po tych "super produkcjach", jakie ostatnio ogrywałem. Zaliczam DLC do Mass Efffect 3, wszystkie po kolei. Nie jest źle, ciekawa fabuła i dośc długa rozgrywka. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelas 8 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Rąbię w Batman Arkham Origins, i zawiodłem się że trailer walki Batmana z Deathstrokiem na kontenerach nie znalazł się w grze. Czekałem na ten moment, a zupełnie co innego, słabszego pokazali. Edytowane 3 Maja 2014 przez pawelas Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Pykam sobie w Dead or Alive 5 Ultimate. Zamierzam też zabrać się za drugą część ZoE i ponowną zabawę w Way of the Samurai3. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpokoWap 3 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ukończyłem główny wątek w DMC, ale powtarzam wszystkie poziomy na 100% Jeszcze dziewięć przede mną. Później może spróbuję przejść całość na wyższym stopniu trudności, choć znając moje liche umiejętności nic poza silną nerwicą z tego nie będzie. Do odważnych świat należy Cytuj Odnośnik do komentarza
marek85 0 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Przechodzę dwie gry, Resident Evil 4 HD i The Last of Us. W obu przypadkach nie żałuję zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Pykam sobie w Dead or Alive 5 Ultimate. Zamierzam też zabrać się za drugą część ZoE i ponowną zabawę w Way of the Samurai3. Nie dałem rady ograć DoA. System mnie odrzucił, przyzwyczaiłem się już do Mortala i Tekkena a dzikie systemy ciężko mi wchodzą. Męczę Skyrima na liczniku 47h, ciekawi mnie czy jako kot mogę się ożenić oprócz tego multi w Killzone i Aliens Colonial Marines! W przerwach jak mnie najdzie Hotline Miami i Motorstorm. Edytowane 16 Maja 2014 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Alpha Protocol, czyli RPG z prawdziwego zdarzenia. Obsidian wie, co to RPGi i z taką grą may do czynienia. Grafika nędzna (ale mnie to wali), podobnie z wykreowanym, ubogim światem. Skomplikowana fabuła (aż za bardzo chyba), podejmowanie decyzji, które zmienia diametralnie cała późniejszą grę - to jest to, co ja lubię. Solidne 7 ode mnie, choć gry jeszcze nie przeszedłem. Polecam, ale tylko graczom wytwałym, którzy nie przeskakują z gry na grę po godzinie zabawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza
SpokoWap 3 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Mam wersję na blaszaka A tymczasem na PS3 gram w Hotline Miami. A raczej próbuję grać, bo lamię ponadprzeciętnie, każda plansza to droga przez piekło Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Też tak miałem na początku. Praktyka czyni mistrza. Powtarzanie po dziesiąt razy każdy rozdział to norma. Odpowiedni dobór maski oraz metoda prób i błędów. Wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czimeq 43 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Castlevania: LoS 2 - nie tak świetna jak jedynka, ale i tak całkiem dobra gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Gdy tylko mam chwilę, to Fallout New Vegas. Tylko trzeba patrzeć często na zegarek, bo czas się wtedy jakoś kurczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Znów naszło mnie na starocie. Ponownie odwiedzam ciche wzgórze, w tej najwłaściwszej, pierwotnej wersji. Naprawdę jest aż tak źle z wersjami HD dwójki i trójki? Do tego, już nie na konsoli, a na emu, moje pierwsze zetknięcie z Metroidem. Bawię się znakomicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Resident Evil 4 HD - wbijam brakujace pucharki :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Znów naszło mnie na starocie. Ponownie odwiedzam ciche wzgórze, w tej najwłaściwszej, pierwotnej wersji. Naprawdę jest aż tak źle z wersjami HD dwójki i trójki? Do tego, już nie na konsoli, a na emu, moje pierwsze zetknięcie z Metroidem. Bawię się znakomicie. SH HD Collection po patchu nie jest aż takie złe. Sam przeszedłem obie części na PS3 oglądając wszystkie możliwe zakończenia. Zdarzają się niestety przypadki kiedy gra (SH2 jak i SH3) się zawiesza w najmniej oczekiwanym momencie, dlatego jeżeli planujesz zdobyć trofeum za najmniejszą ilość zapisów, to nie próbuj przechodzić bez zapisu. Lepiej wykorzystać chyba 2 zapisy i w razie co cofnąć się trochę i już. SH2 moim zdaniem jest lepiej zrobione i zauważyłem, że mniej problemów pojawia się jak wykorzystujesz oryginalne dźwięki niż nowe. W SH3 nie ma już możliwości wyboru i mamy tylko nowe dźwięki. Do samego SH na PS1 też jeszcze wrócę, bo nie obejrzałem jeszcze wszystkich zakończeń... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Gdy tylko mam chwilę, to Fallout New Vegas. Tylko trzeba patrzeć często na zegarek, bo czas się wtedy jakoś kurczy. Nie mow... ja wlasnie robie Bioshocka Infinite i czas zaczal uplywac w dziwny sposob. Z jednej strony szybko a z drugiej nadwyraz przyjemnie. Zupelnie tak jakby w ogole nie istnial Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 196 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Ja mam tak zawsze,siadam to jakiejś gry a tu nagle 4 nad ranem teraz to próbuje maxa payna 3 grać,jakoś nie mogę się wciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Alpha Protocol, czyli RPG z prawdziwego zdarzenia. Obsidian wie, co to RPGi i z taką grą may do czynienia. Grafika nędzna (ale mnie to wali), podobnie z wykreowanym, ubogim światem. Skomplikowana fabuła (aż za bardzo chyba), podejmowanie decyzji, które zmienia diametralnie cała późniejszą grę - to jest to, co ja lubię. Solidne 7 ode mnie, choć gry jeszcze nie przeszedłem. Polecam, ale tylko graczom wytwałym, którzy nie przeskakują z gry na grę po godzinie zabawy:) Długie to to było do przejścia? Z opisów brzmi jak coś interesującego, połączenie skradanki Splintera i RPG/decyzyjności z Mass Effect. Na Youtube wygląda całkiem przyjemnie, ale Gamespot z żalem dał 6/10, piętnując nierówny gameplay. Nie ma nic gorszego jak ciekawa fabuła przy jednocześnie koszmarnym sterowaniu i błędach AI Warto? Czy tylko taki zapychacz, gdy innych gier brak? Bo jeszcze w kolejce mam Infamousy oba, Ni No Kuni, Little Big Planet 2... nie wiem kiedy się zabrać za wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 aktualnie przeżywam Folklore - drugie spojrzenie, tym razem kobiece 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi