Plugawy 3 661 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Killzone 3 - wyłączyłem tego crapa po 40 minutach... not sure if serious or just hipster is hipstering 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Uncharted 3 - nie wiem co niektórzy narzekają na tą część, na razie bawię się najlepiej z całej trylogii (chapter 13 aktualnie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 napaliłem się to mam NBA2k14. Koszem przestałem się interesować z jakieś 10 lat temu co ma przełożenie na moją grę. Póki co to zdążyłem zagrać 4 mecze w tym tylko jeden wygrywając. Najgorsze menu w historii gier nie pomaga ogarnąć tego tytułu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Castlevania Lords of Shadow 2, dupy nie urywa, przeniesienie w nasze czasy jakoś mi nie pasuje, klimat gdzieś uleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Pykam sobie w Ninja Gaiden 2 Sigma i Atelier Escha&Logy. NG bardzo przyjemny slasher,tylko te doczytywania w menu troszkę irytują nawet mimo zainstalowania gierki na dysk. Za to Atelier to moje pierwsze zetknięcie z tą serią i pozytywne zaskoczenie. Fajna grafika z naciskiem na design postaci,sielski klimacik,zabawa w alchemika.Gierka w sam raz na rozluźnienie. Przymierzam się też do ponownego przejścia Demon Souls. Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Uncharted 3 skończone. Przejrzałem dysk i mam jeszcze MGR, Remember Me, Proteus, FEZ, Mafia II, Metro LL, DMC, Motorstorm RC i Jak&Daxter 1/2/3 z tego co chcę z Plusa ukończyć zanim mi wygaśnie. Chyba na start się wezmę za Proteus i FEZ, bo mam trochę dosyć szybkich gier polegających na strzelaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ja bym zagrał w jaka jedynke na twoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Bierz się za pierwszego Jaka, raven. Bardzo przyjemna gra. I nie ma strzelania! Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 PES 14 - od kwietnia nie ruszyłem chyba żadnej innej gry Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Graj w FEZa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Koncze Uncharted 2, po tym zalewie guwna jak AC, Infamous i Uncharted, wezme sie za Ico Collection. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Mirror's edge - dawno tak często nie ginąłem:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Wielki powrót do multi Uncharted 3. Po takiej przerwie strasznie lamie, ale mam nadzieje, że po kilkunastu (kilkudziesięciu?) meczach dawny skill wróci Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokita 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Kol of dutej: Blak ops 2 multi, strit fajter wersus teken, Kryzys 3 (bo z ps plus) - multi. We wszystko lamie, ale ch.... z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Biorę się za Valkyria Chronicles. Druga cel-shade'owa gra z rzędu, mam nadzieję, że mi się nie przeje ten klimat. Jak lubiłem Front Missiony na PSX, to to chyba podobne klimaty (w sensie strategia)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Bliżej Valkyrii do Ring of Red z PS2 niż do Front Mission, tutaj przy ataku masz możliwość celowania. Mapa też nie jest podzielona na pola, co jest chyba nowością w tym gatunku tylko masz pasek ruchu i poruszasz się dopóki nie spadnie do zera. Gram w Ace Combat Infinity i drugi raz w DLC do Enslaved, zakończenie super, wyjaśnia dlaczego Pigsy's pomógł nam w podstawce. No i cały czas kilka meczy dziennie w TLoU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Po ukończeniu Castlevania Lords of Shadow (tak, wiem, dopiero:)), bez jakichś większych oczekiwań odpaliłem Wolfenstein The New Order i gra mną pozamiatała. Kapitalny tytuł, który może kuleje od strony technicznej (silnik idTech wyraźnie się z PS3 nie lubi), ale ma w sobie olbrzymie pokłady miodności i grywalności. Rozgrywka jest zróżnicowana, zalatuje tu trochę RAGE (nie tylko ze względu na te obleśnie doczytujące się tekstury:)), trochę METRO a klimatem nawet trąca o genialne Dishonored. O dziwo fabularnie jest to całkiem rozbudowany tytuł, a B.J. Blazkowicz otrzymał całkiem interesującą osobowość i historię - zupełnie się tego nie spodziewałem, ale jest to jeden z najbardziej rozbudowanych, rajcownych i, jak to mawiają Amerykanie - "Character driven" - shooterów FPP. Wielkie brawa dla Machinegames. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Jestem chyba tak w połowie TLOU (przynajmniej mi tak % z save'a pokazują). Edytowane 20 Września 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jestem chyba tak w połowie TLOU (przynajmniej mi tak % z save'a pokazują). Piona, ja gdzieś tak z 35%, jaram się bardzo. W międzyczasie jeszcze crysis 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) A mnie wciągnęło Defiance. Zupełnie nie spodziewałem sie takiego obrotu spraw, bo jakoś w bani miałem sporo niepochlebnych komentarzy na temat tego tytułu. W każdy razie kupiłem wersję pudełkową (tak, wiem, cyfrówka jest gratis na PS Store, ale ja jestem kolekcjonerem:)), wrzuciłem do czytnika i po początkowych problemach z serwerami (kiedy strasznie żałowałem, że w ogóle to odpaliłem), wciągnęło mnie do tego stopnia, że nawalam już drugi dzień z rzędu i nie mam ochoty na nic innego. Eksploracja, looting, levelowanie, wielkie starcia z udziałem losowo napotkanych graczy - kurde, zupełnie nie brakuje mi Destiny, której nie kupiłem z powodu braku kasy. Polecam, zwłaszcza, że jak już pisałem - na PS Store jest gratis. Edytowane 21 Września 2014 przez WrednyPL Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Wczoraj skończyłem Thief. Po recenzjach nie napalałem się za bardzo, ale muiszę przyznać, że pozytywnie zaskoczyłem się. Gra na 20 godzin, klimat robi robotę, miasto przeczesuje się z przyjemnością, chce się robić sidequesty, ale trzeba się trochę przy tym nabiegać. Jednak jak po paru godzinach ogarniasz już gdzie i którędy trzeba się udać to idzie to sprawnie. Fajnie poukrywane sekretne pokoje. Wciskanie ciągle kwadratu, żeby coś podnieść (i animacja rąk przy tym) nie wkurza, tak jak przypuszczałem z video-recenzji. Polecam, jak najbardziej warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Zaraz odpalam Bioshock Infinite . Po dwukrotnym przejściu The Last of Us musiałem zrobić miesiąc przerwy od grania Myślałem że od Uncharted 2 nic lepszego już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 UFO: EU. Taka sobie gra na 7/10. Przechodzę teraz na Impossible i gra oszukuje, bo moi maja cela jak krowa z wesela, a ufoki trafiają z ogromnych odległości. Ktoś kiedyś porównywał tę grę do Valkyrii, a bądźmy poważni, z czym do ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Granie na tych najwyższych poziomach trudności mija się z celem bo sprowadza się to do tego, że celność naszych oddziałów jest na poziomie 20%, a przeciwników 80% i to obojętnie z jakiej pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Saint Seiya Brave Soldiers koncze, pozniej Eternal Sonata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi