Incognitos 2 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Witam. Mam BARDZO PILNE PYTANIE: Mam gre CALL OF DUTY 4 (kupiona w USA) chcialbym grac z ludzmi z EUROPY w tym z bratem ktory kupi pewnie wersje EU 1. Czy jest to mozliwa gra na serwach w EU gra z USA ? Do końca nie wiem na 100% ale mają wersje US COD-a jeśli będziesz hostował to na serwerach US, ale nie ma podziału gracze z US grają z EU normalnie 2. Czy jest mozliwa gra razem na wybranym przez nas serwie czy wrzuci byle gdzie?Tak bez problemu zagracie razem (wysyłasz invajta/dostajesz invajta) i dopiero szukacie gry. Jeśli chodzi Ci o swobodne wybieranie serwerów zapomnij to nie PC 3. Czy majac lacze 1mb (ja), 512kb(brat) bedziemy mieli lagi? I tu zaczynają się schody Ja mam 1 MB i dobrze "śmiga" ale to tylko i wyłącznie zależy kto hostuje grę. Nie raz uświadczysz takie lagi, że krew Cię będzie chciała zalać W Twoim przypadku jest jeszcze misza-masz z wersjami coda Ty US - brat EU więc może być różnie. 4. Ktora wersja bardziej laguje? Czy gra na serwach w USA oznacza wyzsze pingi? Jeśli mieszkasz w EU i łączysz się z US to chyba logiczne, że a raczej napewno przy 1MB będziesz miał LAGI (nie zawsze:)) BARDZO DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI O tych lagach było nie raz i nie dwa... ja mam wersję US, miałem łącze 512 ... grałem pół roku praktycznie codziennie i wszystko mi śmigało jak trza... wychodziłem tylko z gier gdzie miałem dwie kreski (rzadkość) ale nie z powodu lagów tylko dlatego że inni widzieli mnie ułamki sekundy wcześniej niz ja ich i było ciężko coś wygrać. Lagi widziałem w tej grze dosłownie kilka razy (pewnie był słaby host). Edytowane 24 Czerwca 2008 przez Incognitos Cytuj Odnośnik do komentarza
GnOOsny 1 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Wie ktos co to za extra content, ktore IW obiecywalo za zarejestrowanie sie na stronie? Myslalem, ze moze jakas fanowska mapka albo bron jakas, ale nic nie zczailem Cytuj Odnośnik do komentarza
WhiteBoy 0 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 trywialne pytanie: można grać we dwóch w kampanie na split screenie - cooperative? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Nie można Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Ja od dwóch dni mam ciagle to samo"downloading game settings" i grać się nie da,gdy biore mecz prywatny gra się zawiesza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 http://www.infinityward.com/forum/viewtopi...?f=9&t=2750 Infinity Ward nie ma planów dodania trofeów, ponieważ wsparcie ze strony Sony w tym aspekcie nadeszło zdecydowanie za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 I dobrze,pewnie znowu coś by źle naliczało Cytuj Odnośnik do komentarza
Incognitos 2 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Oj nie gadaj... szkoda... dla mnie wystarczyłoby, żeby po prostu challenge łapało jako trofea... Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Ja długo miałem problemy ze zliczaniem więc jestem sceptyczny.Poza tym jak liczyć chelenge?Jedni zakończyli prestige na 1 poziomie a inni cisną do 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Damian_v 0 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 COD 4 w polaczeniu z frag fx mmmm ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 COD 4 w polaczeniu z frag fx mmmm ;] Imo Cod4+FragGX=lamerstwo Jak ktos chce pograc a Calla na myszce, to neich idzie na pieca. Jesli chodzi o trofea to moglyby byc, ale podliczane tylko za single. Chociaz za multi tez by sie dalo Im wiekszy prestge wbity, tym wiecej/lepszy puchar. Bo jak ktos zakonczy np. na 0 prestige ( nie mylic z pierwszym ) to za prestige moze dostac powiedzmy braz, a jak ktos cisnie dalej, to odpowiednio wiecej/lepszy pucharek. I tak az do 10 prestizu, za ktory dostaloby sie platynke. Sprawa z Challenges moglaby wygladac tak, ze raz zdobyty challenges zostaje uznany, mimo wlaczenia kolejnego prestizu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Dalej gra sporo ludzi w CoD4? Bo Bad Company zaczyna mnie coraz bardziej wkurzać, wczoraj to wogóle nie dało się u mnie grać, lagi straszne. Chyba wrócę do stargeo dobrego Calla 4 lub 5 lv w prestizu mam także, do 10 nie wiele zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 (edytowane) Myszka w COD jest dla ludzi desparacko próbujących leczyć własne kompleksy. Nie wiem jak można czerpać satysfakcję z takiej gry - A takich "graczy" uprzedzę. Doświadczeni zawodnicy potrafią w sposób b. łatwy "wychwycić" kto gra na myszcę. Na szczęście plaga ta, póki co, dotyczy tylko hamburgerów. Choć poznałem dwóch polaków tak grających - żeby było śmieszniej, to i z myszką nie szło im jakoś uber rewelacyjniie. Korzystając z okazji pozwolę sobie was sobie zaprosić do grupowca poświęconemu COD. Edytowane 14 Lipca 2008 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
jasiumaster 1 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Witam. Orientuje się ktoś jak jest z kodem na darmowe plansze do multi w Game Of The Year Edition? Kod można wpisać tylko raz czy mogę komuś gre pożyczyć/sprzedać i na tej samej kopii ale na innej konsoli będzie mógł także te mapki ściągnąc czy jest z tym jakieś ograniczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Maiden dokładnie,bo po co mu myszka jak on biega środkiem planszy Cytuj Odnośnik do komentarza
przegraj_kowal 0 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 jakis tydzien-dwa temu kupilem CoD4,zagralem troche w single,po czym kumpel zaproponowal wspolne pogranie po sieci.od tamtej pory singla nie wlaczylem ani razu,a na mysl o kolejnej sesyjce w multi nie moge w robocie wysiedziec i musze sie powstrzymywac,coby czasem nie palnac do szefowej,ze sie kiepsko czuje i chce do domu Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ale singiel też jest wart przejścia,szczególnie misja w Prypeci Cytuj Odnośnik do komentarza
przegraj_kowal 0 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 napewno dokoncze singla,ale poki co nie potrafie sie oderwac od multi Cytuj Odnośnik do komentarza
POSNANIAK 50 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 (edytowane) myszka w sam raz dla bezskillowych n00bów Edytowane 1 Sierpnia 2008 przez POSNANIAK Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomasson225 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Posnaniak nie badź niemiły dla tych co chcą sobie grę ułatwić Nie każdy ma takiego skilla jak Ty xD A co do tematu, uważam myszkę do PS3 za badziew Jak chcę postrzelać myszką to odpalam sobie mojego CoD4 na PieCyku i jest wtedy sprawiedliwie Chociaż kiedyś się zastanawiałem czy nie podpiąć pada do kompa i wtedy zjechać low'ków Pozdrawiam wszystkich maniaków CoD4!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
przegraj_kowal 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 niespecjalnie mam ochote przegladac te 75 stron tego tematu w poszukiwaniu odpowiedzi,wiec zapytam:warto sciagac te dodatkowe mapy do multi z PSN? Cytuj Odnośnik do komentarza
Danilo1972 91 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 niespecjalnie mam ochote przegladac te 75 stron tego tematu w poszukiwaniu odpowiedzi,wiec zapytam:warto sciagac te dodatkowe mapy do multi z PSN? A ja się dołączę do pytania: czy mapy PAL działają z grą NTSC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Jak możesz za free ściągnac mapki od kumpla to się opłaca,jak musisz płacić to nie.Z tego co mi iwadomo to mapy z ntsc z palem nei działają,tak mówił koleś który ściągnał mapki z pala a gre miał ntsc Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomasson225 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Niestey, map pack ma regionalizację No tak, Litwin co do mapek miał farta, że je miałem i co bym się miał nie podzielić Ja kupiłem mapki i nie żałuję kasy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ja przeszedlem Cod 4 na Pc przy lekkich przycinkach,i teraz zaluje,ze nie kupilem tego tytulu na ps3.Kampania taka sama,a bym gral w lepszej grafie i potem moglbym w multi grac...bo na kompie to nie da rady;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi