Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki telefon wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Może będzie się dało grać na telefonie w gry ze stima i wkładać 

Spoiler

wkładać siurka w slot na baterie:cfaniak:;tak mi się jakoś skojarzyło z innym userem.

• Odpowiedzi 8,3 tys.
  • Wyświetleń 776,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja jebie z tym rtv euro to jakiś cyrk. Wysylałi maile, ze towar idzie do sklepu stacjonarnego w celu odbioru, albo, ze paczka czeka na nadanie, a dzisiaj masowo puscili smsa, ze anulują zamówienie. Ni

• Omnia 2 może i jest lekko lepsza pod względem ekranu od HD2, ale przegrywa we wszystkim innym na całej linii. Nie wiem nawet od czego zacząć . Nie ma tego wsparcia, nie ma HTC Sense na WM, nie ma możl

• Ja nadal nie rozumie o co tylu ludziom chodzi z tymi kątami. (pipi) mnie obchodzi jak osoba obok widzi ekran w moim tel w autobusie czy gdzies tam. Ja patrze na tel "wprost"  i jest za(pipi)iscie.

Opublikowano
3 godziny temu, Faka napisał(a):

XD

To ja nie chcę wiedzieć, co w przyszłości za nowe bajery odkryjesz w telefonach, które na dzień dzisiejszy są normą. 

Dla mnie telefon ma dzwonić i wysyłać smsy net i inne bajery to własnie bajery. Już stary hujwajwej z 2018 spełniał aż nadto moje wymagania i potrzeby do dnia wczorajszego,gdyby sie nie zesrał to przez kolejne lata bym z niego korzystał,tak btw przed y7 korzystałem z noki6020 przez dobre 12-13 lat i nie widziałem potrzeby przesiadki na coś lepszego. Takim jestem zacofanym w sprawach telefonów typem,nie jaram się tym totalnie.:dunno:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam telefonu dla żony. Wiadomo jak to kobieta milion aplikacji w telefonie, do tego przyzwoity aparat, ogólnie żeby jej posłużył jakiś czas. Możecie polecić coś w budżecie 2,5-3k?

Sam siedzę na iOS więc problemu nie ma, ale przy telefonach z androidem to jest tego milion modeli, producentów. Iść w sprawdzone marki jak Motorola,. Samsung czy warto popatrzeć na Xiaomi, Oppo itp marki?

Opublikowano
Szukam telefonu dla żony. Wiadomo jak to kobieta milion aplikacji w telefonie, do tego przyzwoity aparat, ogólnie żeby jej posłużył jakiś czas. Możecie polecić coś w budżecie 2,5-3k?

Sam siedzę na iOS więc problemu nie ma, ale przy telefonach z androidem to jest tego milion modeli, producentów. Iść w sprawdzone marki jak Motorola,. Samsung czy warto popatrzeć na Xiaomi, Oppo itp marki?
Opublikowano
39 minutes ago, mario10 said:

Też iPhone?

Patrząc na pepper, są w tym przedziale cenowym. 

Opublikowano

Nie żonka nie chce się przenieść na ios. Ja jestem zadowolony dla żony coś na andku :) 

2 godziny temu, czeskimaster napisał(a):

Dzięki zaraz przeglądnę co ciekawego proponują.