Opublikowano 20 marca 200817 l Moze ja jestem stary, ale wciaz wole grac przeciwko komus kto kolo mnie przezywa to ze zdrowo go leje, niz przeciw anonimowemu przeciwnikowi z neta... Szczegolnie gdy mowimy o grach 1x1 czy 2x2. Przyznaje jednak, ze nieobecnosc internetowego "multi" to powazny brak i wkurza mnie, ze producent ma gdzies to, ze wielu ludzi chetnie by pogralo w internecie. Edytowane 20 marca 200817 l przez grzes_l
Opublikowano 20 marca 200817 l A na x360 jest multi ? Sciagnelem demko i bardzo mi sie spodobało. Narazie sie wstrzymam ale VT4 pewnie łykne
Opublikowano 25 marca 200817 l Na x360 jest, ciekawe dlaczego nie ma na PS3 z tego samego powodu, dla ktorego nie ma na PS3 online w Virtua Fighter 5...
Opublikowano 25 marca 200817 l Jaki jest dobry rpg na ps3 w szczególnosci japonski bo inne nie za bardzo mi podchodzą.
Opublikowano 25 marca 200817 l Jaki jest dobry rpg na ps3 w szczególnosci japonski bo inne nie za bardzo mi podchodzą. Zobacz Folklore.
Opublikowano 25 marca 200817 l Jaki jest dobry rpg na ps3 w szczególnosci japonski bo inne nie za bardzo mi podchodzą. Teraz pogrywam w Enchanted Arms. Fajna gra, ale wkurzają mnie te kwadraciki podczas walki, które ograniczają ataki; innych wad nie zauważyłem. Ubisoft go wydał, ale zrobiło go From Software - ci od Armored Core.
Opublikowano 29 marca 200817 l Na Twoim miejscu wziąłbym najpierw jedną z tych a później wymienił Condemned 2 - znakomity klimat horroru ale gra ma parę błedów, których też nie wystrzegło się Army of Two Jak lubisz strzelanki to weź AoT (to też bardzo dobre multi) a jak nie chcesz spać spokojnie bojąc się wejścia czegoś do pokoju to bierz Condemned 2 Edytowane 29 marca 200817 l przez Tomasson225
Opublikowano 1 kwietnia 200817 l Czy lepiej będzie kupić Assasin's Creed, czy Resistance? I czy w tym drugim split screen jest grywalny (głównie na tym mi zależy)? PS. Tak żeby się nikt nie czepiał: wiem, że asasyn to tylko singiel...
Opublikowano 1 kwietnia 200817 l Czy lepiej będzie kupić Assasin's Creed, czy Resistance? I czy w tym drugim split screen jest grywalny (głównie na tym mi zależy)? PS. Tak żeby się nikt nie czepiał: wiem, że asasyn to tylko singiel... Ciezko polecic jesli ktos wybiera pomiedzy dwoma calkiem roznymi pozycjami.. a co do split screena w Resie jest on imo MEGA GRYWALNY. Przeszedlem kilka(nascie) razy kampanie po splicie.
Opublikowano 1 kwietnia 200817 l Mam podobne zdanie co Faranell Co-opa w Resis przeszedłem chyba z 5 razy W Assassina właśnie gram i gra się też przyjemnie. Tym bardziej bieganie po całym mieście w poszukiwaniu flag może wciągnąć Teraz pozostaje Ci do zastanowienia się czy chcesz bardzo fajnego singla czy bardzo fajnego multi
Opublikowano 2 kwietnia 200817 l Jeśli nastawiasz się na co-op w Resistance to ta gra jest własnie dla Ciebie Co-op w tej grze po prostu jest wyśmienity.
Opublikowano 3 kwietnia 200817 l Army łykaj śmiało - nic lepszego chwilowo nie ma. Army of Two jest chyba skierowana dla 2 graczy. Samemu da się w to grac :?: Jakby ktoś chciał pograć w The History Channel: Battle for the Pacific, to przestrzegam, że gra jest bardzo krótka (w nie całe 2 dni ją przeszedłem), a na serwerach nikogo niema, ani 1 gracza.
Opublikowano 3 kwietnia 200817 l pod koniec miesiąca kupuje sobie 3 gry. na 100%: GTA 4 i Burnout paradise.a 3: Warhawk, Folklore czy Assasins Creed? która najlepsza?
Opublikowano 3 kwietnia 200817 l Mając na uwadzę to, że zarówno GTA IV jak i Burnout Paradise będą/są grami o super trybie multi (w GTA się taki zapowiada) to polecę Ci Assassin's Creed Warhawk ma tylko tryb multi, który pochłania dużo czasu (za dużo jak na półce leży GTA:P). Folklore możesz wziąć tylko jeżeli podoba Ci się taki typ gier Pozdrawiam.
Opublikowano 5 kwietnia 200817 l Będę kupował jakąś grę, lecz nie wiem jaką chodzi mi o coś świeżego i dobrego - myśle nad Condemned 2, lecz lekko obawiam się tego "zeschizowanego" klimatu, bo poprostu nie lubie tego typu gier. Czy ten klimat nadal jest taki straszny ? Może jest jeszcze coś innego wartego uwagi?
Opublikowano 5 kwietnia 200817 l R6:V2 - online dobry, gameplay dobry - może to tylko mission pack, ale za to jaki!
Opublikowano 8 kwietnia 200817 l Gral ktos w enchanted arms? jestem zdesperowanym fanem jrpegow i chce w cos pograc, ale czy warto wogole to kupowac?
Opublikowano 8 kwietnia 200817 l Gral ktos w enchanted arms? jestem zdesperowanym fanem jrpegow i chce w cos pograc, ale czy warto wogole to kupowac? nie warto grałem na x360 (a się niczym wersje nie różnią ) na ps3 to tylko folklore jest w miarę, na razie kup sobie coś z ps2 jeżeli masz kompatybilność wsteczną lub załatw se x360 i pograj w pare jrpg