grzes_l 9 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) Moze ja jestem stary, ale wciaz wole grac przeciwko komus kto kolo mnie przezywa to ze zdrowo go leje, niz przeciw anonimowemu przeciwnikowi z neta... Szczegolnie gdy mowimy o grach 1x1 czy 2x2. Przyznaje jednak, ze nieobecnosc internetowego "multi" to powazny brak i wkurza mnie, ze producent ma gdzies to, ze wielu ludzi chetnie by pogralo w internecie. Edytowane 20 Marca 2008 przez grzes_l Cytuj Odnośnik do komentarza
Gasei 3 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 A na x360 jest multi ? Sciagnelem demko i bardzo mi sie spodobało. Narazie sie wstrzymam ale VT4 pewnie łykne Cytuj Odnośnik do komentarza
Alteran 1 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Na x360 jest, ciekawe dlaczego nie ma na PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sialala 0 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Na x360 jest, ciekawe dlaczego nie ma na PS3 z tego samego powodu, dla ktorego nie ma na PS3 online w Virtua Fighter 5... Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jaki jest dobry rpg na ps3 w szczególnosci japonski bo inne nie za bardzo mi podchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jaki jest dobry rpg na ps3 w szczególnosci japonski bo inne nie za bardzo mi podchodzą. Zobacz Folklore. Cytuj Odnośnik do komentarza
BQG 0 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jaki jest dobry rpg na ps3 w szczególnosci japonski bo inne nie za bardzo mi podchodzą. Teraz pogrywam w Enchanted Arms. Fajna gra, ale wkurzają mnie te kwadraciki podczas walki, które ograniczają ataki; innych wad nie zauważyłem. Ubisoft go wydał, ale zrobiło go From Software - ci od Armored Core. Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Dzięki za odpowiedz, własnie chyba na Enchanted Arms'a sie skusze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yogi 61 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Witam. Krótka piłka - Condemned 2 czy Army of Two? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomasson225 0 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Na Twoim miejscu wziąłbym najpierw jedną z tych a później wymienił Condemned 2 - znakomity klimat horroru ale gra ma parę błedów, których też nie wystrzegło się Army of Two Jak lubisz strzelanki to weź AoT (to też bardzo dobre multi) a jak nie chcesz spać spokojnie bojąc się wejścia czegoś do pokoju to bierz Condemned 2 Edytowane 29 Marca 2008 przez Tomasson225 Cytuj Odnośnik do komentarza
Montinek 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Czy lepiej będzie kupić Assasin's Creed, czy Resistance? I czy w tym drugim split screen jest grywalny (głównie na tym mi zależy)? PS. Tak żeby się nikt nie czepiał: wiem, że asasyn to tylko singiel... Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Czy lepiej będzie kupić Assasin's Creed, czy Resistance? I czy w tym drugim split screen jest grywalny (głównie na tym mi zależy)? PS. Tak żeby się nikt nie czepiał: wiem, że asasyn to tylko singiel... Ciezko polecic jesli ktos wybiera pomiedzy dwoma calkiem roznymi pozycjami.. a co do split screena w Resie jest on imo MEGA GRYWALNY. Przeszedlem kilka(nascie) razy kampanie po splicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomasson225 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Mam podobne zdanie co Faranell Co-opa w Resis przeszedłem chyba z 5 razy W Assassina właśnie gram i gra się też przyjemnie. Tym bardziej bieganie po całym mieście w poszukiwaniu flag może wciągnąć Teraz pozostaje Ci do zastanowienia się czy chcesz bardzo fajnego singla czy bardzo fajnego multi Cytuj Odnośnik do komentarza
sinner 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Jeśli nastawiasz się na co-op w Resistance to ta gra jest własnie dla Ciebie Co-op w tej grze po prostu jest wyśmienity. Cytuj Odnośnik do komentarza
Montinek 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
artex 28 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Co powiecie na taki problem Army Of Two czy Kayne & Lynch Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 K&L odradzam . Army łykaj śmiało - nic lepszego chwilowo nie ma. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BQG 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Army łykaj śmiało - nic lepszego chwilowo nie ma. Army of Two jest chyba skierowana dla 2 graczy. Samemu da się w to grac :?: Jakby ktoś chciał pograć w The History Channel: Battle for the Pacific, to przestrzegam, że gra jest bardzo krótka (w nie całe 2 dni ją przeszedłem), a na serwerach nikogo niema, ani 1 gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nekrokatolik 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 pod koniec miesiąca kupuje sobie 3 gry. na 100%: GTA 4 i Burnout paradise.a 3: Warhawk, Folklore czy Assasins Creed? która najlepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomasson225 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Mając na uwadzę to, że zarówno GTA IV jak i Burnout Paradise będą/są grami o super trybie multi (w GTA się taki zapowiada) to polecę Ci Assassin's Creed Warhawk ma tylko tryb multi, który pochłania dużo czasu (za dużo jak na półce leży GTA:P). Folklore możesz wziąć tylko jeżeli podoba Ci się taki typ gier Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Będę kupował jakąś grę, lecz nie wiem jaką chodzi mi o coś świeżego i dobrego - myśle nad Condemned 2, lecz lekko obawiam się tego "zeschizowanego" klimatu, bo poprostu nie lubie tego typu gier. Czy ten klimat nadal jest taki straszny ? Może jest jeszcze coś innego wartego uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza
alien666 1 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 R6:V2 - online dobry, gameplay dobry - może to tylko mission pack, ale za to jaki! Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Mam na X360 - coś jeszcze jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza
quill 0 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Gral ktos w enchanted arms? jestem zdesperowanym fanem jrpegow i chce w cos pograc, ale czy warto wogole to kupowac? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Gral ktos w enchanted arms? jestem zdesperowanym fanem jrpegow i chce w cos pograc, ale czy warto wogole to kupowac? nie warto grałem na x360 (a się niczym wersje nie różnią ) na ps3 to tylko folklore jest w miarę, na razie kup sobie coś z ps2 jeżeli masz kompatybilność wsteczną lub załatw se x360 i pograj w pare jrpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi