Opublikowano 30 października 20177 l Trick r Treat, to najlepszy wybór na Halloween. ktoś to tu hype'ował kiedyś, chyba tk__tk. obejrzę jutro
Opublikowano 31 października 20177 l Ale wiesz ze to nie horror?;) Mozesz sie zdziwic jak bedziesz ogladal.
Opublikowano 31 października 20177 l To sie zdziwisz :D Najlepsza scena z jedzeniem ciasta. Ale ogolnie naprawde przyjemny film i fajnie sie oglada.
Opublikowano 1 listopada 20177 l Panowie gram akurat w Until Down, no i w realu też czuć halloweenowy nastrój - co polecilibyście mi w tych klimatach żeby podtrzymać sobie klimat z UD?
Opublikowano 1 listopada 20177 l Ten film ma też drugą część "Devils Rejects" - mniej klimatów Halloween ale warto sprawdzić jak 1 część dobrze siądzie. Sequell to zmiana klimatu i konwencji na kino drogi, zwyrodniałej swoją drogą. No i zakończenie i ost w ostatniej scenie.
Opublikowano 11 listopada 20177 l Nie wiem, ktoś polecał jako horror, to ściągnąłem. Ktoś mi zrobił psikus, zamiast dać cukierka Smutny i skłaniający do refleksji+muzyka która też robi swoje.Sam motyw prześcieradła jest trochę heheszkowy.
Opublikowano 18 listopada 20177 l A ktoś po 2 części serio myślał, że 3 będzie więcej jak słaba? Jedynka bardzo spoko ale sequell przeciętniak.
Opublikowano 19 listopada 20177 l Ja też sprawdzę, nie napisałem, że nie. Jedynie oczekiwania mam niskie.
Opublikowano 20 listopada 20177 l To ten film, co go robili chyba z 15 lat, po drodze parę razy był niby cancel, a potem się okazywało, że jednak nie? Pewnie obejrzę kiedyś z jako takiego sentymentu do jedynki, ale od dawna spodziewam się crapa. Edytowane 20 listopada 20177 l przez Frantik
Opublikowano 24 listopada 20177 l Dzisiaj spotkanie z Dario Argento i kinowy seans Suspirii, jutro drugie i Profondo Rosso na dużym ekranie, Cinergia w tym roku na duży plus
Opublikowano 30 listopada 20177 l Wyszedł jakikolwiek godny uwagi horror w tym roku\półroczu? Jakoś zgubiłem wątek, a dawno nic z gatunku nie oglądałem.
Opublikowano 30 listopada 20177 l Pozytywne opinie zbiera "The Crucifixion" ale jeszcze nie widziałem i raczej szału się nie spodziewam.
Opublikowano 30 listopada 20177 l 6 godzin temu, Frantik napisał: Wyszedł jakikolwiek godny uwagi horror w tym roku\półroczu? Jakoś zgubiłem wątek, a dawno nic z gatunku nie oglądałem. Wyszedł: Zajebisty film imho, widziałem parę miesięcy temu.
Opublikowano 30 listopada 20177 l Nie wiem co za ludzkie guwno wydaje te pozytywnie opinie ale radzę wam się trzymać z daleka od tego szrota koledzy edit. o the kruci mówie jbc Edytowane 30 listopada 20177 l przez Pupcio
Opublikowano 3 grudnia 20177 l Grobowa cisza/ Don't speak - ktoś widział? Da sie oglądnąć bez poczucia zażenowania ?
Opublikowano 3 grudnia 20177 l 7 minut temu, Dud.ek napisał: Grobowa cisza/ Don't speak - ktoś widział? Da sie oglądnąć bez poczucia zażenowania ? Wytrzymałem z tym z pół godziny:) Grupka młodych ludzi z anoreksją zostaje zmuszona do awaryjnego cumowania na brzegu.Są tak irytujący, dra ryja jak poebani że człowiek siedzi i kibicuję kogo pierwszego ubiją. Zamiast tego lepszym wyborem będzie obadanie Temple.Fabuła sztampowa do bólu.3 Amerykanów wybiera się na zwiedzanie opuszczonej świątyni,na przekór ostrzeżeniom miejscowych.Po jakimś czasie znajdują ocalałego i aparat.Brzmi znajomo Tylko szkoda jumpscer to był może jeden a akcja filmu to rozkręca się 20 minut przed końcem.
Opublikowano 25 grudnia 20177 l Dla spragnionych dreszczyku w święta serdecznie polecam Creep (2014) i sequell z tegoż roku. Dwójka nieco mniej świeża ale wciąż na poziomie IMO.