Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Na IMDB pojawił się zarys fabuły nowego Residenta w reżyserii Zacha Creggera:Follows a hapless courier tasked with delivering a package to a remote hospital. He soon finds himself caught in the middle of an outbreak and must fight through hordes of mutated creatures to survive.Premiera ponoć w połowie września.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 7 minut temu, Wojtq napisał(a):Na IMDB pojawił się zarys fabuły nowego Residenta w reżyserii Zacha Creggera:Premiera ponoć w połowie września.Ostatnio czytalem, ze film ma nie nawiazywac do zadnej gry, a dziac sie tylko w tym uniwersum. To ma byc zupelnie inna historia Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 26 minut temu, Wojtq napisał(a):Na IMDB pojawił się zarys fabuły nowego Residenta w reżyserii Zacha Creggera:Premiera ponoć w połowie września.Taki podobny opis to już latał z pół roku temu.Szybko premiera, czyli już dawno skończyli prace na planie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 24 minuty temu, Masorz napisał(a):Taki podobny opis to już latał z pół roku temu.Mkay, to nie wiedziałem. Dzisiaj wszedłem z ciekawości i zobaczyłem, że jest synopsis. 43 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):Ostatnio czytalem, ze film ma nie nawiazywac do zadnej gry, a dziac sie tylko w tym uniwersum. To ma byc zupelnie inna historiaPrawda, reżyser to podkreślał w wywiadach. I tak jestem ciekaw czy pojawią się jakieś znane postaci, bo po opisie filmu mógłby to być każdy inny film o zombie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 18 minut temu, Wojtq napisał(a):Mkay, to nie wiedziałem. Dzisiaj wszedłem z ciekawości i zobaczyłem, że jest synopsis.Prawda, reżyser to podkreślał w wywiadach. I tak jestem ciekaw czy pojawią się jakieś znane postaci, bo po opisie filmu mógłby to być każdy inny film o zombie.Ja zaluje, ze pierwszy Resident zostal odebrany George'owi Romero. Wg scenariusza byl wierna adaptacja 1 czesci gry. Ale jakis producent nie zgodzil sie na jego wizje i wybral Andersona. https://www.dailyscript.com/scripts/resident_evil_romero.html