Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Powrót do SH słaby, lepiej zostać w domu lub wybrać się na inny film. CGI to w ogóle tragedia, Mali Agenci 3D :-)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W piątek byłem z żoną (plus kumpel i jego małżonka) na Silencie i o jezus maria jaki to był gniot. Autetycznie w polowie filmu zastawialiśmy sie czy nie wyjść.Troje z nas znało material źródłowy, gierki pokończone i mieliśmy jako takie oczekiwania bo piersza część Gansa nam sie podobała pomimo wprowadzonych przez niego zmian.Tutaj w trakcie seansu żona stwierdziła, że koleś miał chyba udar albo w wiezieniu za bardzo go skrzywdzili.Nie wiem, który Silent gorszy, ten czy ten z dżonem snołem, bo tego drugiego wyparłem z pamięci i mam nadzieję, że tutaj będzie podobnie. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Ins