Opublikowano 2 kwietnia 200817 l Mam pytanie. Dlaczego w trailerach ściągniętych z ps store dzwięk jest tak beznadziejny.Czy Wy też tak macie ?? Na TV stereo, bez kina domowego dźwięk jest normalny. Chyba, że jesteś jakimś melomanem, czy kimś w tym stylu i doszukujesz się dziury w całym.
Opublikowano 2 kwietnia 200817 l u mnie wszystko w porzadku, np ostatni trailer z MS2, wymiata rowno inna kwestia to co robia te rozwazania w network faq Edytowane 2 kwietnia 200817 l przez krzynek1
Opublikowano 2 kwietnia 200817 l Chyba, że jesteś jakimś melomanem, czy kimś w tym stylu i doszukujesz się dziury w całym. Nie jestem melomanem u mnie po prostu charczy w głośnikach a wcale nie jest głośno
Opublikowano 2 kwietnia 200817 l Wie ktos dlaczego nie moge filmow sciagac np. z gametrailers zamiast tego pojawia mi sie bufrowanie?z psstore normalnie sciaga.Chyba po najnowszej aktualizacji juz nie moge zadnego zwiastuna sciagnac bo wczesniej moglem a moze cos w ustawieniach pochrzanilem?
Opublikowano 3 kwietnia 200817 l trójkąt > file, save target. Powinno działać. [raczej] Dzieki Hysz nie wiedzialem ze tam tez sa jakies opcje
Opublikowano 3 kwietnia 200817 l Czytam,czytam,czytam... i nic. Za chorere nie mogę podłączyć mojej ślicznej,nowiótkiej PS3 do neta!!! Mam router ADSL Barricade SMC7401BRA. Odłączyłęm kabel od kompa i wpiełęm do konsoli i lipa. Nic nie działa... Ehh może ktoś pomoże.
Opublikowano 3 kwietnia 200817 l pokaz jak masz zakladke lan i nat skonfigurowana w routerze i obowiazkowo zapodaj manuala (na jakis serw albo na priv)
Opublikowano 6 kwietnia 200817 l Ponieważ sprawa NAT-u ciągnie się i ciągnie, to podaję ostateczną wykładnię: http://www.gran-turismo.com/support/en/port_number/ LAN to WAN * Must disable packet filtering in the outgoing direction. TCP: 80, 443, 5223 UDP: 3478, 3479, 3658, 10070, 50100 WAN to LAN * Set Port Forwarding. UDP: 3658 Krótko: trzeba przekierować tylko i wyłącznie port 3658UDP (albo mieć włączone UPnP), reszty portów tylko nie blokować (co się może udać niemal wyłącznie na PC przy firewallach innych niż zapora, routery w standardzie nie blokują pakietów wychodzących). Jak kto nie wie jak przekierować to patrzy na http://www.portforward.com/
Opublikowano 12 kwietnia 200817 l Witam. Mam takie pytanie. Otoz czy da rade podlaczyc ps 3 do routera arris 550 cm ab (chello) przez usb ale bezprzewodowo. Bo mam dwa wyjscia LAN i USB . LAN wykorzystuje do kompa wiec zostaje usb. Czy istnieje jakas "wtyczka" do tego routera zeby podlaczyc ps3 bezprzewodowo ?
Opublikowano 12 kwietnia 200817 l Zrób odwrotnie, PS3 ethernetem, a PC pod USB. Jeśli router nie ma WiFi, to magicznie się nie pojawi
Opublikowano 12 kwietnia 200817 l sory pomylka to nie router tylko modem wiec jestem skazany na kabel. Ale i tak dzieki. Edytowane 12 kwietnia 200817 l przez zbynio24
Opublikowano 12 kwietnia 200817 l Karty do pss z usa dzialaja tylko na kontach z usa ? Nie wazne jest skad jest konsola ?
Opublikowano 18 kwietnia 200817 l Denerwuje mnie już ta sytuacja - jak ściągam coś z PS Store, czy update'y do konsoli czy do gry (np. Gran Turismo 5 Prologue) transfer jest żenująco niski, nie mam pojęcia dlaczego. Mam połączone wszystko przez Wi-Fi, router mam Linksys WAG300N, a net to Neo 2048. Do wiadomości nie przyjmuję winy Neo gdyż na X360 wszystko działa cacy.
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l witam mam podłączone ps3 przez kabel do karty sieciowej w PC używam neostredy z modemem sagem i wszytko działa chociaż miałem z tym duży problem ale udało mi sie i chce powiedzieć jak bo wiem ze niektórzy maja z tym problem -pamiętajcie ze neostrade można zainstalować inaczej instalując tylko modem -windows xp z service pack 2 jezeli spełnicie te warunki wszystko powinno być na dobrej drodze i automatycznie pójść nie wiem może to komuś pomoże
Opublikowano 2 maja 200816 l Wiem, że o tym było pisane już naprawdę dużo razy, ale ja za cholerę nie mogę sobie tego wszystkiego poskładać do kupy z obecnych postów... Do czego pije? A już mówię. Mam internet Multimo 1024. Czyli kabel od linii Tp + modem SpeedTouch 330 Thomsona = internet na pc. A dzisiaj stałem się posiadaczem ps3 40gb prosto z wysp brytyjskich. Zdecydowałem, internet do konsolki zorganizuje przez sieć Wi-Fi. (Nie opłaca się u mnie przeciągać kabla po całym mieszkaniu.) Prosiłbym o dwie rzeczy: 1. Radę jaki router bezprzewodowy kupić. 2. Jak go skalibrować, i sprawić by internet był zarówno na piecu i PS3. Za odpowiedzi, już teraz dziękuje.
Opublikowano 2 maja 200816 l Jakikolwiek router ADSL [bezprzewodowy ofkors]. Konfiguracja? Wpisujesz nazwę użytkownika/hasło w routerze i już. W PS3 wpisujesz WEP i inne głupstwa jak sobie ustawisz i też już działa. Ewentualnie odblokuj sobie kilka portów, coby NAT2 mieć... Nic więcej.
Opublikowano 2 maja 200816 l Dzięki serdeczne. Router oczywiście najpierw podłączyć do PC? I korzystając z pieca, wszystko na routerze ustawić? Ale czy wtedy internet na konsoli nie będzie tylko wtedy, gdy komputer będzie włączony?
Opublikowano 4 maja 200816 l Okey, więc co mi potrzeba? Na pewno router wi -fi. Jaki radzicie? Tak gdzieś do 200zł. Da radę podłączyć router do tego SpeedToucha Thomsona 330? Jak to zrobić? Inna sprawa, to co robić dalej. Ustawić, to wiem. Ale prosiłbym o trochę dokładniejsze tego opisanie. Wiem, że google nie mają w zwyczaju gryźć, ale teraz uparły się i za cholerę nie mogę znaleźć porządnego o tym artykułu. Router trzeba ustawić za pomocą komputera, czyż nie? Dalej, przez co, komputer ma odbierać sygnał wi - fi? Trzeba kupić karte PCMI, tak? Jak ustawić odbieranie? I ogólne do tego szczegóły. Więc w praktyce pytam się o taki mały poradnik, co i jak zrobić by mieć wi - fi w domu. Tylko proszę, okażcie litość i poprowadźcie czynności krok po kroku, by taki głąb jak ja, coś z tego zrozumiał. Za pomoc, już teraz dziękuje.
Opublikowano 4 maja 200816 l no i sie dzis u mnie po(pipi)alo chcialem sobie pograc online w motostorma i kicha sprawa wyglada tak ze net na konsoli dziala normalnie, moge przegladac strony itp. ale nie moge sie zalogowac do playstation network sprawdzilem na trzech kontach (eu,usa,jap) i nigdzie sie nie udalo net mam przez kabel (LAN) i mam w domu router wczoraj wszystko dzialalo normalnie a dzis taka za(pipi)ista niespodzianka przez peceta moge sie normalnie zalogowac na konto edit. juz dziala Edytowane 4 maja 200816 l przez vip77
Opublikowano 4 maja 200816 l Okey, więc co mi potrzeba? Na pewno router wi -fi. Jaki radzicie? Tak gdzieś do 200zł. Da radę podłączyć router do tego SpeedToucha Thomsona 330? Jak to zrobić? Inna sprawa, to co robić dalej. Ustawić, to wiem. Ale prosiłbym o trochę dokładniejsze tego opisanie. Wiem, że google nie mają w zwyczaju gryźć, ale teraz uparły się i za cholerę nie mogę znaleźć porządnego o tym artykułu. Router trzeba ustawić za pomocą komputera, czyż nie? Dalej, przez co, komputer ma odbierać sygnał wi - fi? Trzeba kupić karte PCMI, tak? Jak ustawić odbieranie? I ogólne do tego szczegóły. Więc w praktyce pytam się o taki mały poradnik, co i jak zrobić by mieć wi - fi w domu. Tylko proszę, okażcie litość i poprowadźcie czynności krok po kroku, by taki głąb jak ja, coś z tego zrozumiał. Za pomoc, już teraz dziękuje. proszę, taki kupisz i jestes szczesliwy http://www.allegro.pl/item343099491_linksy..._neo_slask.html o konfiguracje sie nie martw na tym etapie, odezwiesz sie na gg jak juz go bedziesz mial to pomoge skonfigurowac
Opublikowano 4 maja 200816 l Jestem zupełnie zielony w tym temacie, a za miesiąc dostaję PS3. Chciałbym wiedzieć parę rzeczy: Mam komputer z 98 roku bez wejścia USB. Modem mam podłączony do karty sieciowej. Czy będę miał możliwość podłączenia PS3 do neta? Co daje aktualizowanie <software'u?>? Czy bez połączenia z netem coś stracę? <wiem, że możliwość gry online i korzystanie z PSStore, ale mam na myśli zwykłe granie>
Opublikowano 5 maja 200816 l ad. 1 tak bez problemu podłączysz, modem kablem sieciowym - inna sprawa czy będzie to działać, wszystko zależy od twojego dostawcy netu, możesz mieć np. blokadę na MAC innej karty sieciowej niż ta która jest w kompie. ad. 2 różne rzeczy, każda większa aktualizacja dodaje jakieś nowe możliwości np. ostatnio możliwość odtwarzania divxów ad. 3 np. możliwość ściągania poprawek, dodatków do gier
Opublikowano 5 maja 200816 l Wielkie dzięki. Kabel sieciowy to jest ten co łączy modem z kartą sieciową? Czy jego mogę użyć? Zakładając, że ten dostawca neta będzie dobry to wystarczy, że podłącze do modemu i będzie działać?