Opublikowano 12 maja 201113 l Mam takie pytanko: Czy posiadając Live BOxa Neostrady TP mogę liczyć na bezproblemowe podłączenie do PSN? CHodzi mi o to, czy potrzeba jakiś dodatkowy sprzęt jeszcze? BO LB to niby WiFi, ale z Neostradą nigdy nic nie wiadomo
Opublikowano 12 maja 201113 l Ja mam Liveboxa i po kablu nie ma problemów a z wi-fi nie ma problemu, jeśli konsola jest blisko. Jeśli dalej niż 5m od rutera to już z 15% sygnału a czasem w ogóle nie łączy.
Opublikowano 15 maja 201113 l Mam takie pytanko: Czy posiadając Live BOxa Neostrady TP mogę liczyć na bezproblemowe podłączenie do PSN? CHodzi mi o to, czy potrzeba jakiś dodatkowy sprzęt jeszcze? BO LB to niby WiFi, ale z Neostradą nigdy nic nie wiadomo Liczyć możesz, ale narazie nie z PSN. Ja mam bezprzewodowo podłączonego z kompem i PS3 (oba w innych pokojach). Nie potrzeba dodatkowego sprzętu. Jak nie uda Ci się podłączyć bezprzewodowo, to zawsze możesz po kabelku.
Opublikowano 15 maja 201113 l Livebox naprawde ma słaby zasięg, ale to może zależeć od wielu czynników. Ale na 99 % trzeba dodać adres MAC WiFi sprzetu który chce się dodać..
Opublikowano 15 maja 201113 l Nie wiem gdzie moge zadac to pytanie. Nie moge sie zalogowac do mojego głównego konta na psn. Udała sie za to zmiana na innym koncie, utworzonym do ściągania z usa. Wyskakuje komunikat "nie możesz zalogowac sie na tym koncie" . MAcie jakies pomysły ?
Opublikowano 15 maja 201113 l Mi wyskakuje błąd 80710D36 przy próbie zmiany hasła i to na każdym koncie. Edytka: Teraz mam komunikat o konserwacji Falstart Edytowane 15 maja 201113 l przez Square
Opublikowano 15 maja 201113 l Podobno w ciągu 10 minut od włączenia psn u nas tyle ludzi naraz wlazło że przeciążyły się serwery
Opublikowano 15 maja 201113 l No w końcu ponad 350tyś chlebaków robi swoje, ale nie powiem żebym się zdziwił, bo przypuszczałem że tak będzie
Opublikowano 15 maja 201113 l Ja też ale miałem małą nadzieję ze uda mi się zmienić hasło przed właśnie taką sytuacją
Opublikowano 15 maja 201113 l Właśnie dlatego odczekam kilka dni przed wskoczeniem w świat online'owej gry.
Opublikowano 15 maja 201113 l No to wyloguj się i spróbuj zalogować jeszcze raz (nie radzę jak chcesz pograć)
Opublikowano 15 maja 201113 l Jak narzeczona przestanie oglądać jakiś posrany film o ślubie jakiegoś księcia, to spróbuję się z czystej ciekawości zalogować.
Opublikowano 15 maja 201113 l Heh ja pozmieniałem hasła na wszystkich moich kontach i tych co tworzyłem do składek (swoją drogą jeszcze nie skończyłem rozsyłać passów do ludzi lol) .... Przy okazji, zajścia wyszło, że ktoś na jednym koncie w marcu podmienił sign id.... mam nauczkę, że nie monitowałem kont regularnie ~_~ no i przy okazji spaliłem się na składkach ;p już raczej na nic się nie złożę lol.... Przy okazji zadam pytanie do obeznanych... mając wszystkie dane z rejestracji jest szansa na odzyskanie konta po kontakcie z Sony? i np dowiedzenie się z jakiej konsoli zmieniono login? ;p (marzenie z tym drugim)
Opublikowano 15 maja 201113 l po co zmieniasz hasło na konta w których robiło się składki? jeśli nikt z osób które składały się na grę nie wejdą na to konto i nie zechcą zmienić hasła to dalej gry będą aktywne nawet na sofcie 3.61. Sprawdzone u mnie i u znajomych. Na konsoli mam 7 kont, zmieniałem hasło i logowałem się tylko na swoim głównym i dalej mogę grać w gry ze wszystkich 7 kont
Opublikowano 15 maja 201113 l Po to, że jak ktoś usunie grę to może ją tylko pobrać logując się do PSN, a po tym wyskakuje zmiana hasła! i każdy kto ma to konto może to zrobić, nie tylko właściciel konsoli, na której to konto utworzono. Jako założyciel składki jestem za nią odpowiedzialny i wolę zmienić hasła i rozesłać do zainteresowanych, niż dostać drugi motyw z tym jednym kontem co dzisiaj ~_~ Jeśli ktoś oddał swój slot komuś innemu to uczciwość ludzka i w ogóle normalny odruch nakazuje mu przekazać stosowne info osobie, której tego slota przekazał.... tak ja to widzę... Edytowane 15 maja 201113 l przez sakiu
Opublikowano 16 maja 201113 l witam mam problem a mianowicie ost padł mi router i go wymieniłem na D-link DSL-2640B internet w ps3 mam ale jak robię test połaczenia to NAT mam niepowodzenie na starym routerze wszystko działało i miałem Nat TYPE 2 może mógłby mi ktoś coś poradzić jak mam to zrobić bo w tym temacie jestem zielony kompletnie
Opublikowano 16 maja 201113 l Też nie możecie się zalogowac na swoje PSN konto przez pl.playstation.com, czy tylko ja tak mam? Krzyczy że nieprawidłowe sign-in id albo hasło.
Opublikowano 16 maja 201113 l U mnie w ogóle eu.playstation nie działa a jak rano wchodziłem to cały czas było offline.
Opublikowano 16 maja 201113 l działa ale bardzo niemrawo, gamecrda zaktualiziowac nie moge przykładowo
Opublikowano 16 maja 201113 l U mnie bez problemów, logowałem się już wcześniej ok 12 (zmieniałem z poziomu przeglądarki passy do PSN) jak i teraz i nie ma właściwie żadnych problemów.
Opublikowano 16 maja 201113 l Mam taki problem: Wczoraj chciałem zalogować się na moje jakiś czas temu utworzone konto na PSN. Pamiętam maila i hasło ale nie pamiętam daty którą kiedyś wklepałem na pale, a która tam jest wymagana. Moje pytanie to czy da się jakoś odzyskać tą datę?? Czy będę musiał tworzyć nowe konto :confused: Edytowane 16 maja 201113 l przez gums19964