Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie nic specjalnego, słabo czuc maslo orzechowe.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 138,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ja dziś jadłem Magnuma Peanut Butter, może być, ale bez szału. Zwykły, kokosowy, albo truskawkowy o wiele lepszy. W Biedrze teraz też są jakieś rożki, niby naturalne lody na śmietanie, w waflu nawet oleju palmowego nie ma. Trzeba obczaić.

Opublikowano

no jeszcze mnie kręci magnum podwójnie malinowy, ale nigdzie go jeszcze nie widziałem

Opublikowano

Z lodów przemysłowych w tym sezonie muszę spróbować kaktusa w rożku (sentyment), malinowe Magnum i Oreo Peanut Butter kanapka, a tak to tylko i wyłącznie Dionizetti  (na maśle, mega tłuste, mega wyraziste, ale przez to mulące, więc 2 gałki na raz to max) i Tiffany (nieprzesłodzone jak w Good Lood, świetna konsystencja, wyraziste i oryginalne smaki, z sorbetami różnie, ale zazwyczaj dają radę) w Krakowie i Lody Naturalne w Zakopcu (zaskakująco dobre jak na coś słodkiego co można kupić na Krupówkach, ostatnio byłem zszokowany jakością truskawki). Co do Good Lood to nie pojmuję tej szajby (kolejki w ich lokalach są prawie jak na Starowiślnej- kolejny niezrozumiały fenomen), ogólnie spoko, ale słodkie jak jasna cholera i faktura najwyżej ok. 

Opublikowano

Dla mnie nic specjalnego, słabo czuc maslo orzechowe.

Potwierdzam.Spodziewałem się czegoś lepszego za tę cenę.

Opublikowano

gdzie są te pyszne skur.wysyny, nie mogę ich znaleźć w tym roku ;/////////////////////////////////////////////////////////

banani_duze3-700x350.jpg

Opublikowano

gdzie są te pyszne skur.wysyny, nie mogę ich znaleźć w tym roku ;/////////////////////////////////////////////////////////

banani_duze3-700x350.jpg

U mnie, zapraszam. 

Dzieciaki najczęściej wyjadają środek i wyrzucają resztę, nie ma się im co dziwić, okropieństwo. W tym sezonie doszła wersja ananasowa.

Opublikowano

A ja dziś znalazłem kaktusa w rożku i musze powiedzieć że średniak, wersja na patyku lepsza

Opublikowano

3_Calippo_Range.jpg

Czy to jest jeszcze w sprzedaży? Albo to:

018_01_3795.jpg

Najlepsza rzecz na upały, achhhhhhhhhhhh. Pamiętam, że kiedyś były Calippo o smaku guarany, czy coś w ten deseń. Zaje.biście gorzkie. Tak jak grejpfrut. Uwielbiam lody grejpfrutowe.

Opublikowano

Z lodów przemysłowych w tym sezonie muszę spróbować kaktusa w rożku (sentyment), malinowe Magnum i Oreo Peanut Butter kanapka, a tak to tylko i wyłącznie Dionizetti  (na maśle, mega tłuste, mega wyraziste, ale przez to mulące, więc 2 gałki na raz to max) i Tiffany (nieprzesłodzone jak w Good Lood, świetna konsystencja, wyraziste i oryginalne smaki, z sorbetami różnie, ale zazwyczaj dają radę) w Krakowie i Lody Naturalne w Zakopcu (zaskakująco dobre jak na coś słodkiego co można kupić na Krupówkach, ostatnio byłem zszokowany jakością truskawki). Co do Good Lood to nie pojmuję tej szajby (kolejki w ich lokalach są prawie jak na Starowiślnej- kolejny niezrozumiały fenomen), ogólnie spoko, ale słodkie jak jasna cholera i faktura najwyżej ok. 

jeśli to te same lody na wage na krupówkach o których myśle, no to chyba jedne z najlepszych lodów rzemieślniczych, jak nie najlepsze jakie w zyciu jadłem.

Opublikowano

3_Calippo_Range.jpg

018_01_3795.jpg

Najlepsza rzecz na upały, achhhhhhhhhhhh. Pamiętam, że kiedyś były Calippo o smaku guarany, czy coś w ten deseń. Zaje.biście gorzkie. Tak jak grejpfrut. Uwielbiam lody grejpfrutowe.

Koral ma tego typu lody

Opublikowano

Pso2SbB.jpg

O skur,wysyn. Wita nas gorzką chrupiąca czekoladą, potem smak masła orzechowyego taki w sam raz słodko słony, a na końcu słodki wafelek.

10/10

Orzech nawet do niego nie startuj, bo znając twoje zamiłowanie do DONATÓW orzechowych z biedry, tutaj przepadniesz.

Wpis xddd

No skorupka czekoladowa goty a smak stonowany nie ulepek.

Opublikowano

3_Calippo_Range.jpg

018_01_3795.jpg

to już lepiej sobie sok owocowy zamrozić 

Opublikowano

Większość lodów tego typu z wierzchu miało jakiś taki żel o bogatszym smaku, a potem to już sr.aka bez smaku, zamrożona woda.

Opublikowano

csm_mini-waffelhoernchen-milka-vanille_d

Osiem takich małych lodzików - 9.99. Trochę się nie opyla, bo w smaku przeciętne. Lód śmietankowy, oblany mleczną czekoladą, w środku też jakieś kulki czekoladowe. A sam wafelek dość tłusty, pewnie olej palmowy był w składzie :)

Opublikowano

Te magnum double raspberry bardzo spoko - gruba warstwa czekolady, w smaku jak zamrożone delicje malinowe.

Opublikowano

Pso2SbB.jpg

O skur,wysyn. Wita nas gorzką chrupiąca czekoladą, potem smak masła orzechowyego taki w sam raz słodko słony, a na końcu słodki wafelek.

10/10

Orzech nawet do niego nie startuj, bo znając twoje zamiłowanie do DONATÓW orzechowych z biedry, tutaj przepadniesz.

Opublikowano

Te magnum double raspberry bardzo spoko - gruba warstwa czekolady, w smaku jak zamrożone delicje malinowe.

5.49 mnie skur.wiel kosztował, ale było warto

Opublikowano

Do lidlow wróciły lody z tygodnia amerykańskiego w tym boskie tuuduuduuuuum o smaku masła orzechowego cena 6,99 za 500ml