Opublikowano 15 maja 200816 l W szóstce były (przy rzutach różnych i większym tłumie; nie przeszkadzały tak bardzo). Najbardziej wkurzają dłuuugie loadingi. W 2008 gram z karty i przy 300 mHz więc wszystko śmiga idealnie Kamera wide jest oczywiście Edytowane 15 maja 200816 l przez are91
Opublikowano 17 maja 200816 l Mam zamiar kupić jakies wyścigi w bardziej realistycznych klimatach ;p nie zadne wipeouty czy burnouty co lepsze F1 06 czy Moto GP?
Opublikowano 17 maja 200816 l Mam zamiar kupić jakies wyścigi w bardziej realistycznych klimatach ;p nie zadne wipeouty czy burnouty co lepsze F1 06 czy Moto GP? Toca
Opublikowano 18 maja 200816 l mordek: przecie pisałem że coś realistycznego ;( Myślę że nfs carbon jest podobnie realistyczny co f1 06 To że gra traktuje o prawdziwych wyścigach nie znaczy że jest symulatorem.
Opublikowano 18 maja 200816 l Jako że koles u którego kupowałem patapona mnie olał postanoiwłem odpuscic go sobie na razie. Zastanawiam sie nad czyms innym, co byscie powiedzieli o FFT? Długie to? Fajne? Łatwe? Nie miałem jeszcze doczynienia z tym gatunkiem a mam ochotę.
Opublikowano 18 maja 200816 l Jako że koles u którego kupowałem patapona mnie olał postanoiwłem odpuscic go sobie na razie. Zastanawiam sie nad czyms innym, co byscie powiedzieli o FFT? Długie to? Fajne? Łatwe? Nie miałem jeszcze doczynienia z tym gatunkiem a mam ochotę. Jeśli: a) znasz dobrze angielski i nie zrażają Cię szekspirowskie (staroangielskie) zwroty b) nie zrazi Cię archaiczna grafika, która nawet jak jest 2d to jest i tak słaba c) nie przejadły Ci się klimaty rycerskie, gdzie honor ponad wszystko d) masz dużo wolnego czasu To może Ci się spodobać. Mi nie przypadła do gustu wcale i choć próbowałem się przełamać, grać dla pięknych cut-scenek anime, to nie dałem rady. Dla mnie to gra bardzo przereklamowana, chyba tylko freak'i którzy jarali się tą grą 10 lat temu, wciąż czują sentyment. W każdym bądź razie, jak Ci to nie przeszkodzi, to Ci mogę nawet odsprzedać swojego FFT w którego w ogóle nie gram
Opublikowano 18 maja 200816 l FFT jest swietne. Najlepszy tactics na wszelakie konsole IMO. Jesli nie lubisz rycerzykow to obczaj Disgaea - manga z undeadami, vampirami, zombiakami itd. Mam obie i FFT bardziej mi sie podoba ale Disgaea jest dluzsza. Obie gry do latwych nie naleza, z tym ze Disgaea jest znacznie trudniejsza.
Opublikowano 18 maja 200816 l jak już coś taktycznego to tylko joane d'arc grafika swietna ,cut scenki jeszcze lepsze no nie jest kotletem tak jak fft i disega rajt tylko nie wiem czy da sie kupic:( w polsce:( Edytowane 18 maja 200816 l przez czesio83
Opublikowano 18 maja 200816 l Polemizowałabym ze stwierdzeniem, że Disgaea jest trudniejsza do FFT. IMHO jest prostsza. A Jeanne D'Arc jest na półkach w Saturnie, więc i w necie musi być nabywalna. Z nich wszystkich jest zdecydowanie najbardziej userfriendly, żeby nie napisać, że PROSTA jest ;P
Opublikowano 18 maja 200816 l Polemizowałabym ze stwierdzeniem, że Disgaea jest trudniejsza do FFT. IMHO jest prostsza. A Jeanne D'Arc jest na półkach w Saturnie, więc i w necie musi być nabywalna. Z nich wszystkich jest zdecydowanie najbardziej userfriendly, żeby nie napisać, że PROSTA jest ;P zdobycie wszystkich secretow,3 sezonu w coloseum (na ktorym poleglem) już łatwe nie jest i nie pakuje sie jednego dream teamu jak w fft,bo teamy sie sa mieszane i praktycznie trzeba pakowac wszystkich <_< a z tym sie zgadzam ze jest najbardziej userfriendly
Opublikowano 18 maja 200816 l jak już coś taktycznego to tylko joane d'arcE, Joanna jest dobrze rozreklamowana i tyle. Nie jest to gra zła ale pod względem systemu pozostaje daleko w tyle za Disgaea i Final Fantasy Tactics. grafika swietnaPaskudne postaci z wodogłowiem... nie jest kotletem tak jak fft i disegaTo że jest grą stworzoną specjalnie dla PSP nie znaczy wcale, że automatycznie przewyższa wspomniane konwersje. System jest ubogi a sama gra prosta. Mnie osobiście znudziło po paru godzinach. Disgaea tymczasem przeciwnie, a i gra się o wiele przyjemniej niż na PS2. Grafika też bardziej czytelna. Osobiście uważam Disgaea za jeden z najlepszych tytułów na PSP. Jedyną przeszkodą na chwilę obecną jest jej cena, która uparcie nie maleje...
Opublikowano 21 maja 200816 l Witam. Czy możecie coś doradzić odnośnie gier strategicznych na PSP??? Jakie są waszym zdaniem najlepsze gry strategiczne na PSP? Nie wiem co wybrać.
Opublikowano 21 maja 200816 l http://www.psxextreme.info/Podrczne-strategie-t58927.html Osobiście najbardziej polecam Disgaea: Afternoon of Darkness.
Opublikowano 27 maja 200816 l Co zabrać na 3 dniową wycieczkę? Karta 2 GB i wiadome "coś" . PSP dopiero co kupiłem, skończyłem tylko God of War'a.
Opublikowano 27 maja 200816 l gdzie jedziesz na ta wycieczke? zapytamy google'a czy sa tam empiki lub inne sklepy z grami
Opublikowano 27 maja 200816 l Jak ma Ci ktoś doradzić jak swoje kryteria zamknąłeś na wszystkich grach na psp? Wejdz na gamerankings, czy gamespot i sobie sprawdź all games i ustaw ocenami. Edytowane 27 maja 200816 l przez tomsecret1993
Opublikowano 27 maja 200816 l IMHO najlepszym RPGiem na PSP jest ... port Valkyrie Profile:Lenneth. Ma TAAAAAKĄ fabułę. I rozkłada CC:FF7 na łopatki
Opublikowano 5 czerwca 200816 l Co myslicie, gdzies za tydzien, dwa kupie pspka. Myślałem o GTA:VCS, MHF 2 i Pataponie, co wybrać na początek?
Opublikowano 5 czerwca 200816 l Zależy. GTA to GTA, chyba wiesz czego sie po tym spodziewasz. Monster Hunter nigdy na oczy nie widziałem, ale znam takiego (pozdro Yano) co gra na PSP bez przerwy tylko w jedną grę . Patapony to za to jedna z ciekawszych, świeższych pozycji na PSP, ale bardzo specyficzna. Wszystkie są dużo warte, powiedz co lubisz.