Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 750,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Co jest gurwa z appstorem? Update'y ponizej 100mb sie sciagaja kilkanascie minut, niezaleznie czy na wifi czy mobilnym necie ;|

Opublikowano

Noo, powoli bede sprzedawac 7 Plusa i czekam z niecierpliwoscia na 8..

Opublikowano

*W oczekiwaniu na nowego iPhone'a 8 kupilem sobie sobie nowego iPad'a Pro 10.5 64GB. Taka mala kolekcja ponizej (brakuje na niej jeszcze Beats Studio Wireless 2.0 & iPad Mini 3).

2447k2u.jpg

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

Jako, że aby kupić iphona 6 przez internet, należy przekopać się przez tony gów.na, postanowiłem że wydam 1800 zł i zakupię go jak człowiek. Tak jak doradziliście (dziękuję forumku :*) olałem wersję 16 gb i zakupiłem wersję 32. Do tego oczywiście szkło i etui. To mój pierwszy telefon z jabłkiem. Szybkość i intuicyjność niesamowicie robią wrażenie, bez porównania z androidem. Jestem mega zadowolony. Bałem się, że może być za mały, ale idealnie leży w dłoni i wielkość ekranu jest akurat. Mogę bez obaw swoją muzykę z komputera przerzucić? Coś wartego uwagi, co każdy posiadacz ios powinien mieć? 

Opublikowano

A po co Ci mp3? Masz Spotify, albo Tidala za free dla klientów Playa, czy T-Mobile.

A muze przerzucasz za pomocą iTunes - na początku program wydaje się dość skomplikowany (w porównaniu do Winampa:), ale jak obczaisz o co biega, to zobaczysz, że wszystko odbywa się automatycznie.

Opublikowano

No ja bym na Twoim miejscu zainwestował w takie Spotify. 20 zł co miesiąc to nie jest jakoś dużo za taką bibliotekę muzyki.

Opublikowano

Ja płyty audio, które kupuję fizycznie zgrywam do iTunesa, a ten synchroznizuję z iPodem i potem mam w aucie całkiem pokaźną kolekcję muzy na każdą okazję.

Opublikowano

Ja z kolei korzystając ze spotify, zrzucam wszystko co mnie interesuję w offline na ipoda i też jest elegancko. Najwygodniejsza opcja do słuchania muzyki to tego typu usługi, także warto się zainteresować. Apple Music ma chyba najciekawszą ofertę, bo daje 3 miechy za darmo, albo tak jak napisał grzybiarz - mając abonament w play czy t-mobile. 

Opublikowano

Po osmiu dniach uzytkowania najnowszego iPad'a Pro jestem bardzo zadowolony. To jest potwor, jesli chodzi o szybkosc dzialania. Dziala o wiele lepiej niz moj obecny iPhone 7 Plus. Teraz tylko czekac na osemeczke i sprzedac tego 7 Plusa dla zyda haha

Opublikowano

Mam jednego iPhone na koncie xxx@icloud.com, zarchiwizowałem go w iTunes na komputerze, kupiłem nowego iPhone i chciałbym na nim założyć nowe konto iCloud, ale odtworzyć zdjęcia i kontakty z poprzedniego konta - da się tak? Wrzucić same zdjęcia z iTunes?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Juz na internetach wyciekly zdjecia nowego iPhone'a. Czuje w kosciach, ze beda WIELKIE problemy z dostepnoscia 8. Na 7 Plus czekalem 3 tygodnie a zamawialem przedpremierowo. Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie problemow z tymi wyswietlaczami OLED. Wiadomo, ze kazdy NOWY model iPhone'a mial zawsze jakies problemy..

Opublikowano

coś czuję że przywalą ostro z ceną IP8

Dla mnie nie ma znaczenia cena, CHCIALBYM GO JAK NAJSZYBCIEJ. Juz 7 Plus mi sie znudzil.. 

Opublikowano

No ja normalnie mojej siódemki bym nie zmienial na "przejściówke" w postaci 7s'a. Ale jak w tym roku wychodzi wyjątkowo ósemeczka na dziesięlocie iphone'a, to musze ją łyknąć na premiere :obama: