Opublikowano 30 sierpnia 20168 l No i sie zastanawiam czy wrócić do wowa Widziałem dzisiaj typa z nickiem orzech przez to norweskie o, to ty? xD
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l ostatniego prepa jakiego kupiłem to ten przy wotlk xd grałem ten starter i po 20 minutach gry mnie to odrzuca ;/
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l To jak cie odrzuca to dlaczego sie zastanawiasz nad powrotem? xD Ta gierka naprawde sie az tak nie zmienia w kolejnych dodatkach
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l nie chce mi sie od zera zaczynać postaci bo to jest mega nudne, a wskoczenie odrazu na 100 level imo trochę wrzucenie na głęboką wode i zbyt duży natłok informacji. inaczej chciałbym powoli ale nie jestem cierpliwy xd
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Teraz to nie ma problemu z zaczynaniem od setki bo klasy maja bazowo z 5 skilli z ktorych sie korzysta a reszta dochodzi z nowego kontentu (artefakty czy pvp talenty). Ja dzisiaj wtluklem 102 level i nie moge sie doczekac az z roboty wyjde zeby dopakowac mojego Strom'kara <3
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l rol-e swietny na poczatek Dalaran full ludzi i milo się gra, singiel pve nawet tak łatwo nie idzie jak to bylo z WOD Edytowane 30 sierpnia 20168 l przez Labtec
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Start byl piękny ;D Zero lagow, ścin, dckow. Wbilem 101, ale jak na początek bardzo mi się podoba. Mam nadzieję, że im dalej tym lepiej
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l No wlasnie ktos zaczynal od razu o tej polnocy? Bo chyba tym razem im sie to udalo jakos ogarnac. Pamietam na premiere wod to w kolejkach sie po 3 godziny siedzialo, chyba ze teraz po prostu mniej ludzi wrocilo
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l pamiętam start burning crusade jak w outlandzie były kolejki do mobów przez kilka dni bo nie nadążały się spawnować xd
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l nie chce mi sie od zera zaczynać postaci bo to jest mega nudne, a wskoczenie odrazu na 100 level imo trochę wrzucenie na głęboką wode i zbyt duży natłok informacji. inaczej chciałbym powoli ale nie jestem cierpliwy xd Możesz od razu DK wybrać, nawet jak nie masz innej postaci na koncie i trzaskać od krucjaty. Kwestia czy Ci klasa pasuje. Wczoraj do północy robiłem i po 12 na chacie pojawiały się informacje, że levele się odblokowały i w ogóle, więc chyba poszło dobrze.
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Grałem wczoraj od północy do czwartej nad ranem, prawie 102 lvl, Halls of Valor zrobione. Żadnych lagów ani bugów. Questuję w grupie, ale Holy paladynem da się spokojnie expić nawet solo - moby padają na kilka strzałów. Order Hall i quest ze zdobywaniem artefaktów świetny, w moim przypadku to była podróż do Dragonblight, potem Tirisfal Glades. Warto też zabawić się w odkrywcę, bo po Broken Isles porozrzucane jest mnóstwo skrzynek z artifact power. Start dodatku uznaję za udany
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l JezuChrystePanie ile opcji :exact: Tym razem tak na serio cały dzień będę kombinował nad stworzeniem postaci. Ciekawe czy fryzjerzy też mają jeszcze inne opcje. Gdyby w którymś updacie zrobili tyle samo kategorii dla innych ras... Skoczę se na rower i będę przez te 20 kilometrów myślał o tym co dziś w nocy będzie się działo.
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Pół godziny robienia postaci tylko po to, żeby potem ubrać ją w ciuchy które wszystko zakrywają. Chociaż u DH mają ciągle gołą klate z tego co mi się wydaje.
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l nie chce mi sie od zera zaczynać postaci bo to jest mega nudne, a wskoczenie odrazu na 100 level imo trochę wrzucenie na głęboką wode i zbyt duży natłok informacji. inaczej chciałbym powoli ale nie jestem cierpliwy xd Możesz od razu DK wybrać, nawet jak nie masz innej postaci na koncie i trzaskać od krucjaty. Kwestia czy Ci klasa pasuje. Wczoraj do północy robiłem i po 12 na chacie pojawiały się informacje, że levele się odblokowały i w ogóle, więc chyba poszło dobrze. Demon Hunter startuje na 98. Te boosty i tak daja pseudo szkolenie z roli DPS zanim wypuszcza cie w swiat.
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Pół godziny robienia postaci tylko po to, żeby potem ubrać ją w ciuchy które wszystko zakrywają. Chociaż u DH mają ciągle gołą klate z tego co mi się wydaje.Wieksza zabawa niz z tworzeniem jest z transmogami teraz. Sam czaje sie na jakis leather set piracki.
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l O tym mówię, zamiast się bawić w kreator postaci (u fryzjera i tak można wszystko zmienić) to lepiej czaić się na jakiś spoko transmog. Sam praktycznie stoję tylko w orgri w transmogu sephirotha i co chwilę mi ktoś coś pisze na pw ;D @Bielik,jesli kupisz battlechesta to tak. Edytowane 30 sierpnia 20168 l przez wojnar
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Na dniach chyba kupie wpierw prepaid 2 miechy, czyli bede miał wersje gry aktualną do WoD tak? No i pytanko ile teraz cała gra zajmuje na dysku? @wojnar co jeśli wrócę do starego konta na którym miałem cata? Edytowane 30 sierpnia 20168 l przez Bielik
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Soreczka za post pod postem ale podbijam by powiedzieć, że nienawidzę Was, kupiłem prepaid, legion kupię jakoś na czasie, gram na burning cebula po stronie ally - battlenet nick Bielik#2589
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Granie z polaczkami Uważajcie żeby Was nie okradli. Też zaczynałem na Burning Legion, jednak znajomi grają na Chambers więc i tutaj lecę z koksem. I jak coś to można się spotkać forumową ekipą, niezależnie na jakim serwerze jesteśmy poprzez Premade Group. Oczywiście tylko Horda albo tylko Alluchy.
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Na Chambers mam zrobionego na szybko DK 62lvl, więc może kiedyś tam zacznę więcej ciorać, teraz na tym ANerub trzaskam druida i raczej nie zmienię go po takiej inwestycji. Fajnie swoją drogą, że obie strony mają elfy :I
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l czy kanały rozmów działają międzyserwerowo? jeśli tak to /join forumek
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Bardzo ciekawy easter egg na dzien dobry czy to takie dzien dobry jak to od lich kinga jest?