Opublikowano 16 listopada 201410 l Jak ma się sprawa instancji? Powrót do obowiązkowego CC i odpowiednia kolejność ubijania trashu to coś co bardzo podobało mi się w Cataclysm i MoP. Rozumiem, że podobnie jest w WoD?
Opublikowano 16 listopada 201410 l Byłem narazie tylko na tej kopalni ogrów i można było napierać do przodu bez żadnej taktyki.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Mi tak jak napisałem wszystko zajęło 12h. Cały czas questowałem, jesli pojawiła się jakas nowa instancja po level upie to wbijałem do niej żeby sprawdzić co i jak ale tylko po jednym razie. W nagrand poszło najszybciej. W ogóle od 96-100 wbiłem relatywnie szybko, pierwszego dnia myslałem, że przez garnizony będę się musiał dłużej męczyć. edit: w heroicach na początkowym etapie gry bez CC się nie obejdzie Edytowane 16 listopada 201410 l przez ornit
Opublikowano 17 listopada 201410 l Wpadła wczoraj 100. Ma ktoś jakąś w miarę aktywną gildie z otwartą rekrutacją do porobienia raidów/grupowego pvp? Mogę być prot, ale wolałbym docelowo dps bo tak grałem do tej pory.
Opublikowano 17 listopada 201410 l Gildia "Siewcy Śmierci" w której jestem raidowała MoP na Heroic i teraz mierzą podobnie w WoD.
Opublikowano 17 listopada 201410 l Mimo że zużyłem boosta na rogala (burning legion) to udało mi się znaleźć ogarniętą gildie na BB . Co nie dziwne kultura i uprzejmość dużo większa niż wśród polaków . Nie wiem jak na BL ale jeżeli Polacy zachowują się tam tak jak czesi na BB to współczuje obcokrajowcom .
Opublikowano 17 listopada 201410 l BL to srogi trolling, ale masz też dobrych i wychowanych graczy. Jeśli chodzi o progres to jest to naprawdę dobry serwer.
Opublikowano 17 listopada 201410 l Pewnie Polacy tam samo jak czesi uznali że serwer jest ich i nie mają zamiaru pisać po angielsku a jeżeli komuś nie pasuje niech się wynosi bo to serwer czeski
Opublikowano 17 listopada 201410 l Serwer należy do tych, którzy, jako lwia część populacji serwera, posługują się wspólnym językiem.
Opublikowano 17 listopada 201410 l No ja właśnie uważam innaczej dlatego odpuściłem sobie Polski serwer na początku zabawy z wowem .
Opublikowano 18 listopada 201410 l Na keyach 110 zł za prepaid i 160 za dodatek. Jakieś nieśmieszne te ich żarty ;[
Opublikowano 18 listopada 201410 l Z tego co pamiętam brałem za 88 zł z allegro prepaid a do tego -20 zł kupon.Dalej jestem zdania że blizzard w przypadku kupna dodatku powinien chociaż te 2 tygodnie grania dawać bo trochę szkoda wywalać aż tyle hajsu . A dodatek brałem w emipku za 120 zł ale nie wiem czy dalej za tyle jest.
Opublikowano 18 listopada 201410 l Uhm... takie drogie pre-paidy? O.o Albo mnie pamieć myli albo kiedyś były po 60-70 zł max.
Opublikowano 18 listopada 201410 l No prepaid to min. 85zł teraz. Chociaż sam pamiętam, że kupowałem poniżej 80zł te kilka lat temu.
Opublikowano 19 listopada 201410 l Wow! Ładnie się Blizzard zachował. Ci, którzy mieli aktywne subskrupcje od dnia premiery WoD dostaną dodatkowe pięć dni grania. http://www.mmo-champion.com/content/4522-Message-from-J-Allen-Brack-Five-Free-Days-of-Gametime edit: Przerobiłem wszystkie HCki oprócz UBRS jako dps i nigdzie nie widziałem zastosowania CC. Wpada się w grupę potworów i napierdala póki nie zginą. Edytowane 19 listopada 201410 l przez ornit
Opublikowano 20 listopada 201410 l Akurat raczej nic nowego, bo blizz często rozdawał darmowe dni, jak mieli problemy z serwerami. No i jak tam ogólnie dodatek ? Idzie w to pograć ? Byłem nałogowym graczem wowa, ale każdy nastepny dodatek to tony ułatwień, a instancje to raczej bieg do przodu i o nic się nie martw. Ehh pamiętam jak kiedyś Deadmines było wyzwaniem nawet
Opublikowano 20 listopada 201410 l Ja się nie mogę oderwać, a cata i mop to były dla mnie lipne dodatki, wbijałem max level i olewałem. WoD mi moje ukochane TBC przypomina bardzo
Opublikowano 20 listopada 201410 l Gdyby w to się dało pograć kilka dni i odstawić... Chętnie bym zobaczył. Pandy mimo wszystko fajnie się 'przechodziło'.
Opublikowano 20 listopada 201410 l Ja przekonam się dopiero w następną środę, ale słyszałem mega pozytywne opinie.
Opublikowano 24 listopada 201410 l Czy tylko mi się wydaje,że na 100 nie ma co robić w chwili obecnej ? Praktycznie zero daily,bicia repy(chyba,że ktoś jest masochistą i chce bić moby po 5 repy),a heroici i legendarke da się wyfarmić w ~10 dungów.Jak ktoś gra plate dps to zmieńcie na tanka i z 40min kolejek zrobią sie 1min Na miękko idzie tankować nawet w dps sprzęcie. Edytowane 24 listopada 201410 l przez Soban
Opublikowano 24 listopada 201410 l No u mnie właśnie na odwrót jest za dużo do roboty. Dungeon jak już się trafi to reszta dps'ów robi połowę tego co ja a healerzy nie ogarniają zamieszania więc rzadko kiedy uda się ukończyć.Profesje dużo ciężej się robi , LW to udręka a first aid do tej pory nie wiem jak robić . Ogólnie roboty jest sporo tym bardziej że muszę dobić porządny gear bo z tego co widziałem niedługo gildia planuje pierwszy raid.
Opublikowano 24 listopada 201410 l No profka idzie słabo.Mam BS i po tygodniu udało mi się 1 item zrobić dopiero.