Skocz do zawartości

World of Warcraft !

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 229,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sama gra stała się po prostu zbyt casualowa, niby zawsze była, ale teraz ułatwienia są wszędzie.   Kiedyś wszystko miało klimat, co ciekawe, gracze chcieli tych ułatwień, a jak weszły, to wszyscy na

• Nikomu nie polecam, gra słaba i żałosna. Zdecydowanie gra dla osób o ograniczonych możliwościach umysłowych, którzy wolą spędzać godziny dziennie przed komputem i marnować swoje życie.

• Kiedyś grałem w Wow jak miałem problemy żołądkowe i sidziałem na desce, miałem ochotę wrzucić Wow-a do sedesu z lapkiem, tam gdzie jego miejsce.

Opublikowano

Restart serwera teraz idzie wiec jak bedziesz mial farta to sie wbijesz

rxSathC.jpg

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Wlasnie wrzucili update ktory poprawia kolejki bo pozbywa sie afkerow ktorzy siedza na ekranie logowania po kilka godzin no i bany beda wlepiac za afkowanie na makrach w samej grze #dobrazmiana

Opublikowano

Chyba też wbije.

Teddy wszystko działa na tym serwie (w sensie talenty etc?)

Opublikowano

Poki co nic nie zauwazylem. Ludzie sie na meeting stony skarzyli tylko. Ogolnie wszystko jest przygotowane bardzo profesjonalnie i dev team szybko reaguje na problemy jak np. z afkerami. Czasami tylko troche przylaguje albo okazjonalny crash sie trafi, ale nie ma rollbackow zadnych do tej pory wiec nie przeszkadza to jakos mocno

Opublikowano

Chyba też wbije.

Na poczte lepiej wbij :reggie:

Zabije gnoja.... akurat wracam jutro do rodzinnego domu na 2 dni.

Opublikowano

Mógłby ktoś laikowi objaśnić jak wygląda tam subskrypcja, rejestracja(wewnętrzne coś, czy trza z battle.netem kombinować) i ogólne podstawy? Na ich stronie nie ma magicznego FAQ i się czuję zagubiony.

Opublikowano

Jest faq

https://elysium-project.org/play

Create an account
Validate your email to unlock your account
(Optional) Transfer your Nostalrius characters
(Optional) Transfer your Elysium characters
Download the client:
WoW (English): Torrent | Yandex Disk | Mega Disk | For Mac OS
WoW (Русский): Torrent | Google Disk | Yandex Disk
WoW (中國): Mega Disk | Google Disk | Yandex Disk
WoW (Français): Google Drive | Mega Disk
WoW (Deutsch): Google Drive | Mega Disk
Edit the content of the file 'realmlist.wtf' to:
'set realmlist logon.elysium-project.org'
Play!
Opublikowano

Ekipa developerska poprawiła trochę kolejki wyrzucając ludzi afkujących na ekranie logowania, ale w dalszym ciągu na wbicie na serwer w godzinach popoludniowych czeka sie po 4h. Dzisiaj za to pojawił się nowy serwer Valkyrie

0bbeWye.png

Nie ma jeszcze oficjalnego info, ale jak ktos sie zastanawia nad rozpoczeciem przygody to moze lepiej sie troche wstrzymac. Ja narazie odpuszczam bo mozliwe ze wbije sie na ten nowy, zalezy od tego jak sie rozlozy populacja

Opublikowano

Jutro start nowego serwa, ten team jest niesamowity :obama:

Opublikowano

No dobra, ale czy blizzard znów nie wyśle im jakiegoś pozwu, czy zabezpieczyli się jakoś?

Jutro akurat wolne, to pewnie wbije.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Jak sie blizz mocno wqrwi to mozliwe. Chociaz nostalriusa nie zastraszyli tylko sie z nimi dogadywali obiecujac rozpoczecie prac nad legacy serwerami. No ale teraz to bedzie okolo 40k ludzi online regularnie wiec nie wiadomo czy im dupy nie popekaja xD

Opublikowano

Przecież na tych serwerach gra więcej ludzi niż na Fullu na globie xD

Opublikowano

Widać, że nostalgia dopadła ludzi i brakowało im Vanilla WoW, aż sam spróbuję ogarnąć ten server, ale widzę, że to będzie cud wbić tak jak kiedyś z premierą WoWa i jakie były problemy wbiciem na server, baa, i to nawet trzymało się dalej, ehh, łezka w oku się zakręciła.

Opublikowano

To co? Widzimy sie o 18 w azeroth? No i kogo planujecie rollowac jak cos i jaka frakcja, ja niestety jestem ograniczony do alliance, gralem horda i nie daje rady jak widze te lepianki z guwna xD

Opublikowano

Aż tak grafika się zestarzała? XD

Opublikowano

No i kolejka 5k na elysium. Jest wesoło, przypomne tylko ze w vanilli serwery mialy limit 2.5k graczy

Opublikowano

No ja to też pamiętam jakie były początki na globalu, jak się kończyło grać to się na afk siedziało (na dłuższą metę słabo to działało, bo i tak dc się łapało po jakimś czasie), bo potem było problem wejść na server.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Na ktory wbijac? Elysium PVP? Jezu ale sie podniecilem :obama:

Szkoda ze nie horda, Undead byly OP :( A ja gralem w vanilla shamanem jako main ehhh, Wind Fury :reggie:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ja z 2 znajomych gram na tym zethkur

Opublikowano

Tylko postarajmy ustawić się na jeden serwer i frakcje, to zawsze jest szansa, że pogra się dłużej. Od razu proponuję gildie zrobić i już ustawiać pierwszy run do deadmines :)

Co do addonów, są gdzieś jakieś do tej wersji jeszcze?

Edytowane przez Moldar