Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, Bartg napisał:

Nie wiem za bardzo gdzie wrzucić, ale Top Spin powraca po 14 latach :obama:

no pewnie do kategorii gry :D? :leo:

wrzuciłem, btw fajnie, że wraca, ale 2k ostatnio średnio zarządza swoimi sportówkami, zobaczymy

Edytowane przez KrYcHu_89

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 170,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z ciekawostek, jakby Iga wyszła za Krzysia Piątka nazywałaby się Iga Świątek-Piątek.

• No wlasnie tym bardziej ze moze rodzice Igi nie wyslaliby ja na tenisa gdyby nie Radwanska.     Btw, juz jest aktualizacja xd

• No już dajmy sobie spokój z tą podjarką Janowiczem, był dobry ale się skończył, ile można.

Opublikowano

Fręch pięknie dziś wyjaśniła Garcię a tu jakieś giereczki wrzucają :[

Opublikowano

Dobrze by było wyjebać Ostapenko przed potencjalną ćwiarą z Igą, bo ewidentnie jej z nią nie idzie, i w dodatku Łotyszka jest w sztosie.

Opublikowano

Jprdl co ta Iga!:sadkek: Dobrze, że tej klęski nie oglądałem, tylko pierwszego wygranego seta. Potem zaczął u mnie sypać taki śnieg, że zalepiło mi antenę satelitarną. Okazało się, że dobrze, że nie chciało mi się wychodzić na dach z miotłą :reggie:

Opublikowano

No Iga nie ma łatwo w Australii.
Został nam pojedynek Hurkacza z Miedwiediewem. Mam nadzieję, że Polak się postawi, chociaż o wygraną będzie ciężko.

Opublikowano
2 minuty temu, Kosmos napisał:

No Iga nie ma łatwo w Australii.
Został nam pojedynek Hurkacza z Miedwiediewem. Mam nadzieję, że Polak się postawi, chociaż o wygraną będzie ciężko.

mamy jeszcze debel z Zielińskim. 

Opublikowano

Jeśli debel nie jest w Napoli, to może być ciężko.

Opublikowano

Szur wyjaśniony przez rudego :pepegasm: Ależ się finał zapowiada :macek:

Opublikowano

A czemu nikt nie wspomina o tym, że mamy zwycięzcę w AO. Tak, wiem to "tylko" mikst, ale z pewnością niczego nie umniejsza. Także tylko się cieszyć, że mamy tak "szeroką ławę" tenisistów/ek na wysokim poziomie.

https://www.sport.pl/tenis/7,64987,30632972,polak-wygral-australian-open-wielki-dreszczowiec-w-finale.html

W dniu 22.01.2024 o 13:40, Colin napisał:

mamy jeszcze debel z Zielińskim. 

Mikst:potter:

Opublikowano
1 godzinę temu, Luqat napisał:

Mikst:potter:

wtedy jeszcze w deblu też grał :P

Su-Wei Hsieh fajnie pozamiatała w parach. niepozorna a dwa puchary do domu zabrała. 

ogólnie finał chłopów bardzo dobry. rudy dołożył ładnie do pieca. oby tak dalej się rozwijał i nie był kolejnym jednostrzałowcem z 1-2 dobrymi sezonami.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hurkacz zupełnie jak nie on wygrał turniej na mączce:notbad:

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Iga zaliczyła dobry trening z całkiem sympatyczną francuzeczką a Nadal dostał oklep od niemieckiego ruska. ciekawy początek RG.

chyba jesteśmy świadkami emerytury Rafy. kiedyś to musiało nastąpić ale dziwnie się ogląda jak kolejny gigant się wykrusza.

następna runda IŚ z Osaką więc może być dobry mecz :popcorn:

Opublikowano

Iga ma przejebane, te warunki halowe trochę podkręcają Osakę, no i chyba gra najlepszy mecz od powrotu z macierzyństwa.

Opublikowano

gruba akcja w 3 secie jest 6:5 i Iga podaje a wyszła przy stanie 2:5. Ależ to trzeba bvć silnym psychicznie, godne podziwu że ona wyszła z tego zwycięsko  

Edytowane przez Kaczi