Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 3 minuty temu, Kaczi napisał(a):jakiś link do transmisji? Strims zdaje sie nie działa coś?jest nowy link strumyk.in Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez bartiz
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. szkoda że po polsku no ale jest, więc nie będę aż tak narzekałDzięki @bartiz
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Iga nawet nie musi nic robić, bo albo siatka albo aut. Aż przykro patrzeć
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Anisimowa to wyglada jak ja, jak kiedys w Top spina chcialem grac na najtrudniejszym poziomie trudnosci
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Jakby ktoś od podawania piłek przejął paletkę to by stawił większy opór.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. No to trzeba to dobić i nie męczyć jej dłużej. Nieczęsto w finale Wielkiego Szlema jest rowerek Edytowane 22 godziny temu22 godz. przez Luqat
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. CHAŁWA WIELKIEJ BOLZDZE! Gdzie są flagi bolzgi jak się pytam? Edytowane 22 godziny temu22 godz. przez [InSaNe]
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Warunkowo można oddać. Iga wreszcie ma talerz pod wazę z pomidorową.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 7 minutes ago, Figaro said:Widzę, że kolega Figaro jakieś lewackie kłamstwa tu rozpowszechnia. W finale kobiet w 1911 roku było 6-0, 6-0. Wiem, bo mi kupon nie wszedł przez to
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 28 minut temu, Figaro napisał(a):Ciekawa teza ze teraz sie jej historia dopiero zaczeła. Pan Donald wie ze Iga wygrala wczesniej 5 wielkoszlemowych turniejow?
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Najbardziej się cieszę, że ś.p. Bohdan już przestanie z zaświatów cały czas gadać o Jadzi.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 5 minutes ago, kanabis said:Ciekawa teza ze teraz sie jej historia dopiero zaczeła. Pan Donald wie ze Iga wygrala wczesniej 5 wielkoszlemowych turniejow?Nie. A o co chodzi?