Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skoki narciarskie

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Wyświetleń 448,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pani Palasz byla calkiem ciekawym skoczkiem  

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

To nie jest porażka, porażka to byłby jeden medal w przypadku miejsc po pierwszej serii. TO JEST ŻENADA I SKANDAL. Polaczki nieudaczniki tylko tak umieją zyebać, żaden inny naród by tak nie umiał choć

Opublikowano

Cała uciecha prysła przy tym czymś co niby hymnem Polski było:/

Opublikowano

hymn pięknie odegrany, wzruszenie odjęło mi mowę  :pipi:

Opublikowano

Brakowało Edzi na wokalu.

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

Walc Dąbrowskiego

Opublikowano

czyli stoch wygrał już praktycznie wszystko, jeszcze loty mu zostały :obama:

Opublikowano

Mam nadzieje ze chlopacy z Ełku dojada tego organiste

Opublikowano

Co za konkurs, Tande i Kraft to chyba najwięksi pechowy turnieju czterech skoczni wszechczasów. Brawo dla naszej kadry.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Opublikowano

Świetny konkurs. Cieszy wygrana Polaków no i całkiem dobrą formę prezentują w tym roku. Gdzie wszyscy hejterzy żeby chłopakom gratulować? Tyle narzekania i proszę, coś sił ruszyło.

Opublikowano

Yyyyy wuJJu jacy hejterzy? Chodzi ci o Kowalczyk czy Kurzajewskiego?

Opublikowano

Ja pier.dole, jak ja trzymam kciuki żeby choć połowa tej formy chłopakom zostało na MŚ. Złoto w drużynie i rozpier.dol na innych krajach to byłoby coś pieknego.

Opublikowano

Teraz wisla i zakopane wyczuwam zaoranie

Opublikowano

Teraz wisla i zakopane wyczuwam zaoranie

Całe podium nasze xD

Opublikowano

(pipi)a szkoda ze Małysza już nie ma bo potencjał mają jak ta złota kadra Austrii z przed tych 5 lat

Opublikowano

Yyyyy wuJJu jacy hejterzy? Chodzi ci o Kowalczyk czy Kurzajewskiego?

W realu i na forum. Zawsze jak Polacy dostają baty albo idzie gorzej to lament, że miękkie faje i znowu nic nie robią. Teraz powinno być 10 stron zachwytu.

Opublikowano

No nie wiem, skoki to dziwny sport, ja w zeszłym roku nie mówiłem, że Stoch ciota, bo słaby sezon. Można było się spodziewać, że jeszcze nie pokazał wszystkiego, młody chłopaczyna z niego.

Ja zawsze jestem daleki od pier.dolenia na polskich sportowców jak im nie pójdzie, o ile wkładają w to serce. Nie zawsze wszystko wychodzi.

Poza tym, naszych skoczków nie da się nie lubić. Jakoś się nie słyszy, że Stoch stał ze szlugą pod klubem, Żyła robił w samolocie burdę po pijaku, a Kota złapali z dzi.wką w Bukowinie Tatrzańskiej.

Opublikowano

Można było się spodziewać, że jeszcze nie pokazał wszystkiego, młody chłopaczyna z niego.

Aż sobie sprawdziłem ile ma lat, a tu już 30 lat za parę miesięcy :obama: Ale ten czas zleciał, pamiętam jak się dopiero powoli przebijał. No ale jeszcze z 4-5 lat skakania, mam nadzieję że na poziomie, przed nim. Małysz kończył karierę w wieku 34 lat w wysokiej formie, mam nadzieję że tu będzie podobnie i nie stoczy się jak Ahonen czy Schmitt na stare lata.

Opublikowano

Ahonen wróciłem do skakania, bo chciał zdobyć olimpijski złoto. Stoch już nie ma za wiele do zdobycia i nie musi nic udowadniać. Za kilka lat, pewnie zejdzie ze sceny podobnie jak Małysz, i nie będzie szurał dupą po skoczni, jak Ammann. Teraz życzę mu dobrych inwestycji, co by się hajs na emeryturze zgadzał.

Opublikowano

No nie wiem, skoki to dziwny sport, ja w zeszłym roku nie mówiłem, że Stoch ciota, bo słaby sezon. Można było się spodziewać, że jeszcze nie pokazał wszystkiego, młody chłopaczyna z niego.

29 lat to nie jest młody chłopaczyna w świecie sportu.