Skocz do zawartości

Gears of War 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 341,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Beka Wnusiu
    Gość Beka Wnusiu

Zjawisko ruchania nabierze nowego wymiaru ;]

• Jeśli komukolwiek po zmianie regionu gra szuka meczu dłużej niż 5 min to znam sposób aby temu zaradzić.   Mianowicie:   1.Włącz konsole.   2 Wyloguj się.   3. Włącz GoW 2. (nie loguj się, wciś

• Tak, ponieważ teraz zmienili nieco wyszukiwanie meczy, które zakłada że posiadasz albo tylko mapki z podstawki, albo All Fronts. Chociaż jeżeli masz szczęście to raz na jakiś czas wyszukuje dodatkowe

Opublikowano

Mam takie pytanko dot. multi czy jest jakiś szybki sposób na "zdelevelowanie" się(obniżenie rangi),nie licząc przegrywania meczy??

Opublikowano

Widzę, że trochę osób o tym nie wie - ukłony w strone Milekp, bo dalej bym nie chłodził troiki :E

Opublikowano

Zapewne podobnie jest z moździerzem, przeszedłem całą kampanię nie wiedząc, że trzeba przytrzymać spust żeby strzelić dalej.

Opublikowano

Chciałem to już prędzej napisać, bez dwóch zdań Berserker to była postać-stwór Gyrosów IMO. Początkowo miał byc jakiś tryb w 2 związany z Berskiem, szkoda, że go nie dali.

Edytowane przez Slupek88

Opublikowano
Mam takie pytanko dot. multi czy jest jakiś szybki sposób na "zdelevelowanie" się(obniżenie rangi),nie licząc przegrywania meczy??

nie ma tylko przegrane mecze na publicu wchodzą w grę. :/

Opublikowano

Witam, jaki jest patent na "połykacza" gryzie już moją łódkę, i jest kupa, 3x z magnum, jak wali w moje cacko, i powtarzam to 3x, później gryzie łódkę.

W chwilę później magnum w oczko, otwiera japę, leci granat, tak 3x, ale go to nie powstrzymuje i ginę.

BTW: ile jest aktów, jak sprawdzić w jakim się jest, dużo mi zostało do końca gry?

Opublikowano

5 aktów. Sprawdzić możesz w jakimś poradniku patrząc na spis treści przykładowo. W grze pewnie też, ale nie pamietam dokładnie gdzie.

Opublikowano

3 razy musisz mu granat w paszczę wrzucić, ale tak, żeby zaczął krwią pluć czy coś w tym stylu. Nie pamiętam już.

Opublikowano

Musisz wejść w paszczę jak jest rozwarta,walnąć granat do przełyku i strzelać do macek w środku paszczy.Nie bój się podejść do końca łodzi :)

Opublikowano

Musisz wejść w paszczę jak jest rozwarta,walnąć granat do przełyku i strzelać do macek w środku paszczy.Nie bój się podejść do końca łodzi :)

By być dokładnym - to najpierw strzelać do macek a później rzucić granat gdy gardziel mu się otworzy - taki dzyndzelek.

Opublikowano

Witam wszystkich :) Kilka dni temu kupiłem X360 do którego dołączony był GoW2. Grałem w tą gre z 3 godz. i nie umiem w nią grać... :cierpienie: Grałem od zawsze głownie w wyścigi, stąd pewnie moje kalectwo.. Macie jakieś rady dla nowicjusza w tego typu grami ? Grając na treningu zaciąłem się na tej 5 lekcji a wystarczy ją przejść i wpadnie 10 GS. Oglądałem troche filmików na You Tube ale proszę was o rady dla kompletnego nowicjusza... :rolleyes:

Opublikowano

Nie ma mowy, żeby nawet kompletny nowicjusz nie dawał sobie rady z najniższym poziomem GoW 2 . Może wybrałeś zbyt wysoki?

Opublikowano
Krwią chyba nie, raczej jest efekt wybuchu mini atomu. Taki grzybek z gardziela wypływa ;)

Możliwe, dlatego pisałem, że nie pamiętam :>

Opublikowano

Jakis dziwny glicht/bug - egzekucja, same flame'y, 1 vs 1 - podpalam drugiego gracza, ten pada i gdy chce go dopiec to jakis dziwny dzwiek leci oraz nie moge go zabic (czasami gdy w du pe pluje ogniem to zginie lub gdy wstanie 2 raz,itp)

Opublikowano

IMO może być głupia odpowiedź, ale ... nie za daleko stoisz? :)

Opublikowano

Ot kolejny bug/glitch....nie wiem jak było na początku kariery multi 1szej części(bo nie grałem na starcie) ale tu "bug na bugu, glitch pogania" najśmieszniejszy i tak jest latający skorge albo "zdownowany rambo"(szczególnie na exe)

PS:BTW matchmaking w tej grze wymiata 5 gier pod rząd,5 gier vs pięciu przedstawicieli hamburgerlandii i 5 razy jestem hostem :D nie muszę mówić jak dla nich musi wyglądać gra na hoście mającym 320kb upu z Polski,i jakiego banana mam na ryju słysząc ich ciągłe "bullshit,fucking lag etc etc"

Edytowane przez masterlag

Opublikowano

Grając z kolegą na Insane ciągle napotykamy coraz to nowe bugi. Przy wodnym potworze, jeśli za blisko staniesz, on otworzy paszczę - uniesie cię w powietrze i nie będziesz mógł się ruszyć. Przy którejś z kolei próbie rozmazały nam się tekstury napisów; wszystko wyglądało normalnie, tylko nie napisy, kiedy wychodziliśmy do menu. Trzeba było zrestartować konsolę. Czasem po prostu nie mogę przykleić się do żadnej osłony, tak po prostu.

W ogóle cała walka z Leviathanem to był pokaz bugów i glitchy w grze.

Twórcy jednak mogli się bardziej postarać :|

Edytowane przez Wojtusior

Opublikowano

No, dokładnie. Wraz z Wojtusiorem męczylismy się przez 2 godziny. Najlepiej jest zapamiętać skrypty i uważać na bugi (robić tylko to co potrzeba). GoW 2 powoli nas odrzuca.

Jedyne dzięki czemu graliśmy to Jurek Owsiak i Latające Inkubatory xD

Edytowane przez Soniak