January 5, 200817 yr Author bo serwery naszej klasy sa przeladowane, pare razy odswież i bedziesz na stronie... Propo szkoły, ZAPISUJCIE SIĘ DO NIE DO SZKOŁY A DO KLASY o profilu: p. Konsolowy 1920 – 2017 prof. Ściera
January 5, 200817 yr Witam znajomych ze szkolnej ławy oddaj mi długopis lepiej ;( Jak mi oddasz 1.5,- co wziąłeś na bułke
January 5, 200817 yr a te 2 zeta na oranżade w torebce, oddawac btw czemu takie dziwne lata ?? 1920-2017 ?? oso chosi jakby
January 5, 200817 yr Bym się wpisał, ale matka ma już profil i automatyczne logowanie, to jej nie będę tego wyłączał.
January 5, 200817 yr a te 2 zeta na oranżade w torebce, oddawac btw czemu takie dziwne lata ?? 1920-2017 ?? oso chosi jakby Bo w każdej szkole można utworzyć klasy w tych właśnie rocznikach (tak myślę). Po co rozbijać się na drobne, jeśli można utworzyć jedną. Edited January 5, 200817 yr by qwer
January 5, 200817 yr :co: Nie wiem, jakim cudem udało mi sie zrobić taki błąd. Ja wiem. Zamieniłaś Ż na SZ. Zamieniłaś także D na T. Właśnie takim cudem
January 5, 200817 yr "Patron: Ken Kutaragi" A to nasz "ojciec" dyrektor Edited January 5, 200817 yr by Lesiu_adi
January 5, 200817 yr Dopisał bym się, ale przy odpaleniu NK dał o sobie znać nowy stopień przymiotnika wolno*. Jak serwis zacznie działać w miarę po ludzku to się dopiszę. Obiecuję * Wolno,wolniej,Nasza-Klasa. :-p
January 5, 200817 yr No teraz temat jest tam gdzie powinien być od początku. Chyba, że GAMERA uznał, że to jest szkoła niepubliczna - tylko dla PS3-ownowców . Wpisanym.
January 5, 200817 yr Właśnie, ciekawe miejsce na taki temat , niektóży to nie wiedzą chyba do czego służy np Hyde park .
January 6, 200817 yr Dopisał bym się, ale przy odpaleniu NK dał o sobie znać nowy stopień przymiotnika wolno*.Jak serwis zacznie działać w miarę po ludzku to się dopiszę. Obiecuję * Wolno,wolniej,Nasza-Klasa. :-p bash.org.pl No teraz temat jest tam gdzie powinien być od początku. Chyba, że GAMERA uznał, że to jest szkoła niepubliczna - tylko dla PS3-ownowców .Wpisanym. temat był chyba w każdym dziale, na pewno także w Xbox 360 ; ) Właśnie, ciekawe miejsce na taki temat , niektóży to nie wiedzą chyba do czego służy np Hyde park . niektórzy Edited January 6, 200817 yr by ShtaS
January 6, 200817 yr Pozdrawiam kolegów ze szkolnej ławy Mam nadzieję, że będzie nas sporo, zapisałem się do obu klas.
January 6, 200817 yr Mam nadzieje, że nie jest to szkoła specjalnia . Edited January 6, 200817 yr by 7ahoosh