Skocz do zawartości

Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy

Featured Replies

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 327 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wow ile plusików, dziękuję! I to od kogo, kurcze, sama forumkowa elita   @raven_raven > hehe, uwielbiam ten suchar, nigdy mi się nie znudzi. @Rayos > licytacja skończyła się na 200zł. @MYSZ

• Przedstawiam Wam moją graciarnię NTSC-J. Jest też oczywiście trochę gier w PAL/NTSC-U, znajdzie się trochę tytułów z przypadku, ale większość rzeczy z jakiegoś powodu znalazła swoje miejsce na półkach

• Montuję sobie melinę na granie i jakiś czas temu podczas przenoszenia sprzętu obcykałem co tam leżało w szafkach   Na pierwszy strzał wrzucę PSX i PS2    

Opublikowano
On 10/25/2024 at 11:38 AM, KubaPL said:

Nie chcę psuć weekendu, ale w tej imponującej kolekcji brakuje pewnej, zacnej pozycji...

spacer.png

Podbijam wyzwanie :)

RetroTechno.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
37 minutes ago, Pierre Deck said:

Nintendo to jedyny sprzet, na ktorego zbieram fizyczne nosniki. XSX, PS5 czy PC to tylko cyfra ;)

20250729_174321.jpg

Co te gry takie upaćkane, szczególnie lewy rząd?

Opublikowano

Szkoda, że taka chujnia te pudełka na switcha. Grzbiety pudełek amerykańskich na Nintendo DS to był peak, dlatego tylko to trzymam.

Opublikowano
21 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Co te gry takie upaćkane, szczególnie lewy rząd?

czesto sie trzepie na te pudla. mega podnieca mnie widok tych malych, czerwonych skurczybykow.