Opublikowano 9 lipca9 lip On 10/25/2024 at 11:38 AM, KubaPL said: Nie chcę psuć weekendu, ale w tej imponującej kolekcji brakuje pewnej, zacnej pozycji... Podbijam wyzwanie :)
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nintendo to jedyny sprzet, na ktorego zbieram fizyczne nosniki. XSX, PS5 czy PC to tylko cyfra ;)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 37 minutes ago, Pierre Deck said:Nintendo to jedyny sprzet, na ktorego zbieram fizyczne nosniki. XSX, PS5 czy PC to tylko cyfra ;)Co te gry takie upaćkane, szczególnie lewy rząd?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Szkoda, że taka chujnia te pudełka na switcha. Grzbiety pudełek amerykańskich na Nintendo DS to był peak, dlatego tylko to trzymam.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja zdecydowanie preferuję PAL na DSa. no ale niestety nie wszystkie gierki wyszły w PALu:/
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 21 minut temu, Czoperrr napisał(a):Co te gry takie upaćkane, szczególnie lewy rząd?czesto sie trzepie na te pudla. mega podnieca mnie widok tych malych, czerwonych skurczybykow.