Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy

Featured Replies

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 330,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wow ile plusików, dziękuję! I to od kogo, kurcze, sama forumkowa elita   @raven_raven > hehe, uwielbiam ten suchar, nigdy mi się nie znudzi. @Rayos > licytacja skończyła się na 200zł. @MYSZ

• Przedstawiam Wam moją graciarnię NTSC-J. Jest też oczywiście trochę gier w PAL/NTSC-U, znajdzie się trochę tytułów z przypadku, ale większość rzeczy z jakiegoś powodu znalazła swoje miejsce na półkach

• Montuję sobie melinę na granie i jakiś czas temu podczas przenoszenia sprzętu obcykałem co tam leżało w szafkach   Na pierwszy strzał wrzucę PSX i PS2    

Opublikowano
On 10/25/2024 at 11:38 AM, KubaPL said:

Nie chcę psuć weekendu, ale w tej imponującej kolekcji brakuje pewnej, zacnej pozycji...

spacer.png

Podbijam wyzwanie :)

RetroTechno.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nintendo to jedyny sprzet, na ktorego zbieram fizyczne nosniki. XSX, PS5 czy PC to tylko cyfra ;)

20250729_174321.jpg

Opublikowano
37 minutes ago, Pierre Deck said:

Nintendo to jedyny sprzet, na ktorego zbieram fizyczne nosniki. XSX, PS5 czy PC to tylko cyfra ;)

20250729_174321.jpg

Co te gry takie upaćkane, szczególnie lewy rząd?

Opublikowano

Szkoda, że taka chujnia te pudełka na switcha. Grzbiety pudełek amerykańskich na Nintendo DS to był peak, dlatego tylko to trzymam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zostawiam se po 10 gierek na dany sprzęt. Na switcha2 zabrakło Mariana i cybera ale już za późno. Update foty za parę lat

IMG_3973.jpeg

Opublikowano

Bardziej chyba sentyment niż gry 10/10

No porsche challenge to moja pierwsza gra z PSXa, last of us dostałem na urodziny od kobity itp.

A ape escape, ten średniak 6/10 ukończyłem chyba ze 4 razy na 105%

Opublikowano

Spoczko, ale tak trochę słabo ograniczać się do 10 sztuk - to już lepiej koło 25, wtedy byłaby opcja, że masz większość sztosów z danej platformy.

Opublikowano

Moim zdaniem każdy powinien zbierać według własnych kryteriów. U mnie będzie to top 25 lub top 30 platformówek, do których mam chęć wracać. Dla kogoś innego wszystkie tytuły z WiiU albo wszystkie wydania Need For Speed, a grzybiarz zbiera top 10 na każdą konsolę, do której ma sentyment.

Opublikowano

Musiałbym dom wybudować żeby mieć osobny kąt do wszystkich gier i konsol.

Miewam czasem myśli by zebrać jeszcze po top 10 pudelkowo na konsole Microsoftu… no ale póki co mam tylko series s… może w następnej generacji się za to wezmę

6 godzin temu, Wredny napisał(a):

Spoczko, ale tak trochę słabo ograniczać się do 10 sztuk - to już lepiej koło 25

Miałem wcześniej po 15, ale otworzyłem w 2018 sklep z grami i tam poszło trochę stuffu :/

Opublikowano

Nie wytrzymal konkurencji z kanabisem i Yaczesem?

Opublikowano
5 minut temu, czapa napisał(a):

Nadal masz ten sklep ?

nie no, w 2023 poszedłem do prywaciarza, w 2025 do kołchozu :/

Opublikowano

Szkoda :( a to był sklep stacjonarny czy w necie handlowałeś? Może coś od Ciebie kiedyś kupiłem i nawet nie wiedziałem

Opublikowano
W dniu 15.08.2025 o 13:53, Mejm napisał(a):

Nie wytrzymal konkurencji z kanabisem

kanabis bardzo w porządku gość, nieraz poratował gierką, jak chciałem coś na półkę z używek.

A stan igła, zero naklejek, jakichś cenówek, czyste płyty, nieraz jakiś gadżet dorzucał - selfie stick używam do dziś, służy jako "wyciągacz" do zabawek z pod łóżka. Cenowo było taniej niż w Allegro. Zajebiste deale, dzięki kanabis drinks

Także jeśli miałbym zrobić swoje TOP10 PS5 (nawet nie mając ps5 miewam takie myśli), to raczej kolekcję zbuduję u tego gościa.

Opublikowano

Sam sprzedałem kolekcje i w planach mam posiadać po 5-15 gier max na każdą konsole, wiec top 10 brzmi wystarczająca (szczególnie w erze świetnych chińskich retro konsol)

Opublikowano

Dobra, jeszcze spam na koniec: https://gracz.2ap.pl/spis/

Wrzucam tu każdą swoją gierkę, screen, skanuje okładkę itp. Trochę to chore się zrobiło, nie wiem czy to nie jakiś asperger. Ale właśnie na PC zamiast grać to sobie tak grzebię w stronce.